TomiW01 Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Krawat ładny, ale coś z rękawami marynaki nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Wydaje się, że marynarka jest zbyt duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elegans Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Pogoda w kratkę-czas na wełnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Połączenie fioletu i bordo (jak wnoszę po zdjęciach) powodują u mnie antysystemowe odruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elegans Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Kolor spodni(poszetki również)nie jest tak intensywny jak pokazuje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 @Hargin, z czym byś komponował bordo-burgund? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Hmmm... podstawa to kieliszki i dobre towarzystwo a kolory tak na szybko z głowy: zieleń butelkowa, granat, złoty, szary, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 O dobry burgund nie trudno, gorzej o towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Pytam bo sam ostatnio zakupiłem spodnie burgund, czy jak je modnie zwał marsala przepraszam za podwójny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Wydaje się, że marynarka jest zbyt duża. No to się zgłoszę do doktorów z poradni stylistycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek342 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Piękny zegarek, buty i cudowna faktura marynarki, lecz krawat wg. mnie nie komponuję się zbyt dobrze w tym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek342 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Piękny zestaw, a w szczególności krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Piękny zegarek, buty i cudowna faktura marynarki, lecz krawat wg. mnie nie komponuję się zbyt dobrze w tym zestawie. Piękny zestaw, a w szczególności krawat. Grunt to konsekwencja Witamy na forum ... aczkolwiek popieram "pierwszego" @janka342 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Krawat świetny, też mi się udało taki w TK upolować Na jesień będzie akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Tak dzisiaj do pracy poszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 8 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Nowy szantung od Poszetki, bardzo zywo kolorowy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Nowy szantung od Poszetki, bardzo zywo kolorowy Zestaw ladny, ale czym jest i czemu sluzy to cos wpiete w butonierke? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Świetny ten krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 To jest przypinka do klapy - ozdoba. Podobna rola jak np kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Czy to odpowiedni sposób przypinania tej przypinki kiedy tył wychodzi z przodu czy to efekt zamierzony? Mam kilka takich wpinek ale zawsze chowam tył z tym bolcem za klapę marynarki. Ciekaw jestem jak powinno się je nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 W marynarkach bespoke albo chociaz mtm z tylu klapy jest zwykle dodatkowy rygielek przez ktory przeklada sie lodyge kwiata tak zeby nie wypadal. Podobnie mozna zrobic z ta przypinka jesli nie bylaby za krotka. Ja przepinam ja przez klape wtedy solidnie sie trzyma. Bolec jest oczywiscie sciagany i przebija sie tylko szpilka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Kiedyś musi być ten pierwszy raz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Jesień/wełna od Bateman Ogden 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Jak zwykle świetny zestaw. A krawat, miód, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi