lolo Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 śliczne stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Na kogo jak na kogo, na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Dandy,jesteś bardzo ładnie ubrany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Secondhand Dandy - bomba. Jedyny zarzut wg mnie to na tym zdjęciu poszetka i krawat wyglądają trochę jak "zestaw" jednokolorystyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Zgadzam się z JDC - inne zdjęcia na blogu pokazują poszetkę w pełnej krasie i wygląda to super, ale w tv foldzie wygląda trochę jak z jednego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 śliczne stopy Od ślicznych stóp to chyba kolega Constantin jest Secondhand Dandy - bomba. Jedyny zarzut wg mnie to na tym zdjęciu poszetka i krawat wyglądają trochę jak "zestaw" jednokolorystyczny Zgadzam się z JDC - inne zdjęcia na blogu pokazują poszetkę w pełnej krasie i wygląda to super, ale w tv foldzie wygląda trochę jak z jednego zestawu. Dlatego też w pewnym momencie zamieniłem ułożenie na bardziej eksponujące wzór. Dzięki serdeczne za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Co Mam Dziś Klubowego Na Sobie Na Blogu Gdzie taką oldskulowa marynarkę znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Nie doceniłeś kolegi. To jest wręcz słitaśne A tak się starałem ale już nie brnijmy dalej w ten temat, bo to się może źle skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Gdzie taką oldskulowa marynarkę znalazłeś O ile dobrze pamiętam Marks&Spencer. Było już o niej rok czy dwa temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 pirat, dnia 19 Sie 2014 - 07:39, napisał: Gdzie taką oldskulowa marynarkę znalazłeś Automoderacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 SD - wreszcie bez zawahania kliknąłem "lubię to" Klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Może i ja dorzucę coś ze swojego bloga : http://janadamski.eu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Panie Janie, tak nachalne promowanie bloga jest zniechęcające. Wspomina Pan o nim w każdym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 OK. Przyjmuję krytykę z pokorą. Nie będę już tego robił; początki są zawsze trudne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 To lubię ,trochę tylko jeszcze trzeba dopracować szczegóły,strasznie sztywna ta marynarka,mocno klejona chyba. Pozdrawiam Panie Janie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janek@ Napisano 19 Sierpień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Witam panie Irku, Jestem czytelnikiem pana bloga niemal od samego początku. To miłe mieć kontakt bezpośredni, nawet jeśli tylko przez Internet. Jeśli chodzi o pana uwagę, to sztywna jest nie marynarka, ale ja. Nie mam doświadczenia w pozowaniu. Natomiast marynarka jest całkowicie bez konstrukcji i bez podszewki. Pozdrawiam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 Masz rację. Dziwny kąt. Następnym razem położę się na ziemi. Złej baletnicy… To był taki żart. Zwykle na zdjęciach stoisz mocno przechylony, a tu prosto. Uznałem, że to nietypowe (w Twoim wypadku) i dlatego pozwoliłem sobie zażartować, że "pod dziwnym (w domyśle: dla Statica) kątem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 Niebieski i beżowy są zawsze dobra opcją. Więcej na blogu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Dandy, czy to marynarka z Vistuli? Mam bardzo podobną lub taką samą tylko u mnie były fabrycznie białe guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Trochę na biało ; ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Strasznie dużo miejsca między klapami albo ten olbrzymi krawat robi takie wrażenie Przy białej marynarce postawiłbym raczej na błękitną koszulę, bo tak to się zlewa ciutkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Marynarka może zbyt ciasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Dandy, czy to marynarka z Vistuli? Mam bardzo podobną lub taką samą tylko u mnie były fabrycznie białe guziki Massimo Dutti, ss2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Strasznie dużo miejsca między klapami albo ten olbrzymi krawat robi takie wrażenie Przy białej marynarce postawiłbym raczej na błękitną koszulę, bo tak to się zlewa ciutkę. Może i trochę się zlewa ale krawat gigant i poszetka w kratkę sprawiają, że jest kontrast i zestaw daje radę. Jedyne co bym zmienił to kolor plecionki na lewej ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi