Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wiem, trochę nie elegancko zaczynać przygodę z forum bez uprzedniego przedstawienia się ale licze na Waszą wyrozumiałość :)

Poniżej wkładam kilka zdjęć z dzisiaj.

Spodnie na zdjęciu całej sylwetki jakoś dziwnie się ułożyły.

Buty - Johnston & Murphy

Skarpety - uni qlo

Spodnie - Vistula

Pasek - uni qlo

Koszula - Tommy Hilfiger

Sweter - Us polo assn

Torba - fossil

Zegarek - certina

post-611-13658919796201_thumb.jpg

post-611-13658919796614_thumb.jpg

post-611-13658919798196_thumb.jpg

Spodnie niestety fatalnie leżą.

Faktycznie, wyglądam w nich jak Kwaśniewski w smokingu na słynnej fotografii.

Mam wrażenie, że to kwestia zdjęcia.

W rzeczywistości te spodnie idealne napewno nie są ale mam nadzieję, że wygladają lepiej niż na fotografii (może to kwestia samowyzwalacza- a raczej szybkiego przybierania pozycji lub też niechlujstwa właściciela ;) )

Nogawki za długie napewno nie są - mankiet sięga mniej więcej połowy cholewki - szerokość 21cm.

Nie mniej jednak, nic nie usprawiedliwia wrzucenia tego zdjęcia pod ocenę Forumowiczów.

Serdecznie dziękuję za opinię.

Co do butów,

podeszwa faktycznie raczej do trwałych nie należy.

Jeszcze raz dzięki,

Pozdrawiam,

R.

Witam!

Wiem, trochę nie elegancko zaczynać przygodę z forum bez uprzedniego przedstawienia się ale licze na Waszą wyrozumiałość :)

EDIT:

z racji, że trochę mi wstyd - usuwam zdjęcie z fatalnie wyglądającymi spodniami. Przepraszam :)

Nieelegancko to jest kasowac zdjecia wrzucone do oceny, które przez kogos zostały juz skomentowane.

Jest kilka wpisów o długosci spodni, a ja nie widze zadnego zdjecia, wiec jaki to ma sens?

Witam!

EDIT:

z racji, że trochę mi wstyd - usuwam zdjęcie z fatalnie wyglądającymi spodniami. Przepraszam :)

Nieelegancko to jest kasowac zdjecia wrzucone do oceny, które przez kogos zostały juz skomentowane.

Jest kilka wpisów o długosci spodni, a ja nie widze zadnego zdjecia, wiec jaki to ma sens?

zgadadzam sie, kajam się obiecuję poprawę - zdjęcie przywracam.

Witam!

EDIT:

zgadadzam sie, kajam się obiecuję poprawę - zdjęcie przywracam.

Takie zdjecia maja sens, bo jesli ktos nie jest pewien/nie ma wyczucia, to na ich przykladzie moze sie dowiedziec jakie spodnie sa w opinii wiekszosci forum w kategorii "Za duze".

Krakus: dziękuję za radę, faktycznie skrócenie paska od torby pomogło.

Pasek pochodzi ze sklepu Uniqlo (http://www.uniqlo.com).

Jeśli ktoś będzie w okolicy szczerze polecam zajrzeć, rzeczy tanie a wybór naprawdę niezły.

Selekcja pasków, krawatów i przede wszystkich nie drogich a ciekawych skarpet naprawde imponująca.

W marcu miałem okazje odwiedzić ich sklepy w Londynie i w Nowym Jorku.

W Londynie niesamowite krawaty i paski za naprawdę pare funtów, 8 -15 .

W Nowym Jorku z kolei 4 rzędy regałów ze skarpetami, mnóstwo kolorów, mnóstwo wzorów - od $12 do $20 za 3-4 sztuki.

Witam,

wedlug mnie jest troche chaotycznie jesli chodzi o kolory, jest sporo odcieni tego samego + zielen, ktora wystepuje tu i ówdzie, ale moim zdaniem nie pasuje. Oprocz tego wspomniane juz welniane spodnie mocno odstaja ciezarem od reszty. Na plus sa buty:)

Zgadzam się, co do Uniqlo, chociaż potrafią mieć dużo tandety, sztucznych materiałów itp. Skarpet faktycznie sporo, kolorystycznie wybór olbrzymi, szkoda tylko, że nie ma w nich więcej bawełny.

Pozdrawiam,

dsc.