Parmigiano Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Znowu slonce sie schowalo,pomimo ze temperatuta oscyluje okolo 26stopni.Zdjecia zostaly wykonane podczas wczorajszego wypadu do parku. http://www.flickr.com/photos/40576671@N05/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Znowu slonce sie schowalo,pomimo ze temperatuta oscyluje okolo 26stopni.Zdjecia zostaly wykonane podczas wczorajszego wypadu do parku. http://www.flickr.com/photos/40576671@N05/ To ten sam zestaw co w zeszły wtorek czy jest jakaś różnica? Fajnie, że już jest wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Marynarka jest granatowa tam byla brazowa ze sztruksu,koszula jest w bardzo drobny blado rozowy prazek , skarpety sa w innym kolorze ale wzor ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Rzeczywiście. W tej koszuli chyba nawet lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Znowu slonce sie schowalo,pomimo ze temperatuta oscyluje okolo 26stopni.Zdjecia zostaly wykonane podczas wczorajszego wypadu do parku. http://www.flickr.com/photos/40576671@N05/ Świetny rower ! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radski Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Witam! Wiem, trochę nie elegancko zaczynać przygodę z forum bez uprzedniego przedstawienia się ale licze na Waszą wyrozumiałość Poniżej wkładam kilka zdjęć z dzisiaj. Spodnie na zdjęciu całej sylwetki jakoś dziwnie się ułożyły. Buty - Johnston & Murphy Skarpety - uni qlo Spodnie - Vistula Pasek - uni qlo Koszula - Tommy Hilfiger Sweter - Us polo assn Torba - fossil Zegarek - certina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooker Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Spodnie wydają się być przy długie,poza tym wyglądają na wełniane co jak dla mnie powoduje że zestaw jest "przy ciężki". Buty oraz skarpety podobają mi się ogólnie zestaw na plus chociaż dodałbym jakiś jaśniejszy kolor aby go złamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Spodnie niestety fatalnie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Bardzo podobają mi się buty, mam tylko wrażenie, że materiał podeszwy jest bardzo nietrwały i podatny na ścieranie. Napisz proszę za jakiś czas, jakie są Twoje doświadczenia. Spodnie do skrócenia i zwężenia (wg moich 'zwyczajów'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radski Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Spodnie niestety fatalnie leżą. Faktycznie, wyglądam w nich jak Kwaśniewski w smokingu na słynnej fotografii. Mam wrażenie, że to kwestia zdjęcia. W rzeczywistości te spodnie idealne napewno nie są ale mam nadzieję, że wygladają lepiej niż na fotografii (może to kwestia samowyzwalacza- a raczej szybkiego przybierania pozycji lub też niechlujstwa właściciela ) Nogawki za długie napewno nie są - mankiet sięga mniej więcej połowy cholewki - szerokość 21cm. Nie mniej jednak, nic nie usprawiedliwia wrzucenia tego zdjęcia pod ocenę Forumowiczów. Serdecznie dziękuję za opinię. Co do butów, podeszwa faktycznie raczej do trwałych nie należy. Jeszcze raz dzięki, Pozdrawiam, R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Uważam, że trzeba publikować zdjęcie całej sylwetki, bo bez tego nic nie można powiedzieć o stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Wykasowanie zdjęcia, bo źle leżą.. no panowie, bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Witam! Wiem, trochę nie elegancko zaczynać przygodę z forum bez uprzedniego przedstawienia się ale licze na Waszą wyrozumiałość EDIT: z racji, że trochę mi wstyd - usuwam zdjęcie z fatalnie wyglądającymi spodniami. Przepraszam Nieelegancko to jest kasowac zdjecia wrzucone do oceny, które przez kogos zostały juz skomentowane. Jest kilka wpisów o długosci spodni, a ja nie widze zadnego zdjecia, wiec jaki to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radski Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Witam! Wiem, trochę nie elegancko zaczynać przygodę z forum bez uprzedniego przedstawienia się ale licze na Waszą wyrozumiałość EDIT: z racji, że trochę mi wstyd - usuwam zdjęcie z fatalnie wyglądającymi spodniami. Przepraszam Nieelegancko to jest kasowac zdjecia wrzucone do oceny, które przez kogos zostały juz skomentowane. Jest kilka wpisów o długosci spodni, a ja nie widze zadnego zdjecia, wiec jaki to ma sens? zgadadzam sie, kajam się obiecuję poprawę - zdjęcie przywracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Witam! Wiem, trochę nie elegancko zaczynać przygodę z forum bez uprzedniego przedstawienia się ale licze na Waszą wyrozumiałość EDIT: z racji, że trochę mi wstyd - usuwam zdjęcie z fatalnie wyglądającymi spodniami. Przepraszam Nieelegancko to jest kasowac zdjecia wrzucone do oceny, które przez kogos zostały juz skomentowane. Jest kilka wpisów o długosci spodni, a ja nie widze zadnego zdjecia, wiec jaki to ma sens? zgadadzam sie, kajam się obiecuję poprawę - zdjęcie przywracam. Takie zdjecia maja sens, bo jesli ktos nie jest pewien/nie ma wyczucia, to na ich przykladzie moze sie dowiedziec jakie spodnie sa w opinii wiekszosci forum w kategorii "Za duze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 To co jest dobre na tym forum to to, że ludzie tutaj nie chcą Cię wyśmiać za np złe spodnie, tylko starają się doradzić. Nie ma co się stresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Pasek torby zdecydowanie za długi. Wygląda to dość niechlujnie a wystarczyło by torbę nosić wyżej. Za to pasek i buty świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz_krzysztof Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgadzam się, pasek świetny. Można wiedzieć, gdzie kupiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Nawet ja stwierdzę tym razem, że spodnie są za długie, na szczęscie zabieg skrócenia nie jest jakiś poważny dla dobrego krawca i powinien to zrobić tanio i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
espresso Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 I ja dokladam pochwale butom i paskowi od spodni ,niezla kolekcja a co do spodni textura materialu jest ciezka i wygladaja na duze za duze.. d.s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Buty swietne, pasek niesamowity i cudownie pasuje do spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radski Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Krakus: dziękuję za radę, faktycznie skrócenie paska od torby pomogło. Pasek pochodzi ze sklepu Uniqlo (http://www.uniqlo.com). Jeśli ktoś będzie w okolicy szczerze polecam zajrzeć, rzeczy tanie a wybór naprawdę niezły. Selekcja pasków, krawatów i przede wszystkich nie drogich a ciekawych skarpet naprawde imponująca. W marcu miałem okazje odwiedzić ich sklepy w Londynie i w Nowym Jorku. W Londynie niesamowite krawaty i paski za naprawdę pare funtów, 8 -15 . W Nowym Jorku z kolei 4 rzędy regałów ze skarpetami, mnóstwo kolorów, mnóstwo wzorów - od $12 do $20 za 3-4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Witam, wedlug mnie jest troche chaotycznie jesli chodzi o kolory, jest sporo odcieni tego samego + zielen, ktora wystepuje tu i ówdzie, ale moim zdaniem nie pasuje. Oprocz tego wspomniane juz welniane spodnie mocno odstaja ciezarem od reszty. Na plus sa buty:) Zgadzam się, co do Uniqlo, chociaż potrafią mieć dużo tandety, sztucznych materiałów itp. Skarpet faktycznie sporo, kolorystycznie wybór olbrzymi, szkoda tylko, że nie ma w nich więcej bawełny. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Zięcie zrobiłem gdy było jeszcze zimno. Marynarka jest gruba a wewnątrz posiada jedną kieszeń. Nie wiem czy mogę nie skracać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 To na pewno marynarka, a nie płaszcz? Bo jeśli ma być marynarką, to: 1. Jest zdecydowanie za długa. 2. Rękawy są za długie. 3. Jest za szeroka. 4. Kołnierz odstaje. Innymi słowy, kompletnie na Tobie nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi