Awopiotr Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2014 Secondhand Dandy, oglądając Twoje wcześniejsze zdjęcia w salonie (obok manekina) i ostatnie "na murku w stylu preppy" mam wrażenie, że to inna osoba. Zestaw prezentowany w salonie wygląda wg mnie dużo lepiej głównie ze względu na odprasowanie elementów garderoby i dobre oświetlenie! Ten zestaw na murku jest taki jakby za bardzo niedbały. Drobne elementy tj. lekko zrolowane skarpety, zagnieciony krawat i nogawki spodni, wypłowiałe barwy marynarki i dodatkowo tło czyli pomazane mury - to wszystko sprawia, że odbiór zestawu ze zdjęcia jest dużo mniej korzystny niż na to w rzeczywistości zasługuje. Zestaw ładny, fajne zgranie kolorystyki, ale zdjęcie "zabiera" oczekiwany efekt. Dodatkowo przekombinowanie w obróbce zdjęcia, jakieś mgły, rozmazania, esy-floresy, "wyssanie" koloru ze skóry twarzy to elementy obniżające odbiór skądinąd atrakcyjnego i inspirującego dla mnie zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2014 @Celahim czy mógłbyś napisać coś więcej o marynarce - producent, skład? Wygląda na MD, ale mogę się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2014 @Celahim czy mógłbyś napisać coś więcej o marynarce - producent, skład? Wygląda na MD, ale mogę się mylić... Tak jest, MD. Dokładnie ten model: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductPage?storeId=35009474&langId=-22&catalogId=30220004&categoryId=923004&productId=3576596&keyword=MARYNARKA%20Z%20BAWE%C5%81NIANEJ%20PIKI&colorId=400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 20.0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 20.05.14 Nie za ciepło z kamizelką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Cieniutka 120 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_ Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Świetna kamizelka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Jak dla mnie to zestaw na jesień.Zarowno pod kątem kolorystyki jak i liczby warstw. W samym klimatyzowanym biurze z pewnością sprawdzi się doskonale. Kratka, krata, paski i kropki: odważnie i na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Kolory owszem ale gramatura już nie:) dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Piękny krawat tworzący udany duet z dość ciemną koszulą (denim?). Bardzo podoba mi sie przełamanie ciemnej koszuli i krawatu przez jaśniejszą marynarkę. Chocaż ja w takim zestawie byłbym mokry po 10 minutach! Jakie spodnie do tego zestawu? Tylko nie mów, że cienki tweed:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Wszystko co miałem dzisiaj na sobie jest z bardzo cienkich włókien ( wełna bawełna) typowo wiosna-lato. Jechałem do pracy rowerem i nie byłem mokry:) Spodnie brązowe z wełny czesankowej szyte w 100% ręcznie. Chciałem je kiedyś pokazać, ale nie zauważyłem, że wątek był już w koszu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Ciemna koszula na plus- kolor + kontrast do cery i jasnej reszty. Ciepło czy gorąco? Zależy komu. Zapewne jeszcze dochodzi podkoszulek. Ja bym się zapewne gotował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 21.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Constantin, ten zestaw jest super, podoba mi się o wiele bardziej niż poprzedni! Mógłbys pokazac poszetkę w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Z tym "gotowaniem" to znam takich którzy nawet przy intensywnym 1godz. Treningu spocą się tylko ba czole i takich którzy spocą się przy szybkim marszu. Obaj mają taką samą kondycję. Każdy organizm jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Constantin, ten zestaw jest super, podoba mi się o wiele bardziej niż poprzedni! Mógłbys pokazac poszetkę w całości? Proszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Vistula. Też mam taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Mimo ciepłego dnia, udało się uniknąć przegrzania w garniturze z 13oz wełny, koszuli z dość grubej bawełny i lotnikach z cordovanu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Świetny zestaw. W dodatku to zdjęcie z tyłu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Świetny zestaw. W dodatku to zdjęcie z ty Takie "coś" mam przed biurkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamil Napisano 22 Maj 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Robi się gorąco, więc czas na len. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve777 Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve777 Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 Robi się gorąco, więc czas na len. Bardzo ładna marynarka w kolorze i ogólnie proporcje i dopasowanie no i len to na lato w sumie jeden z lepszych wyborow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 Steve, poszetka wygląda bardzo nieestetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi