ziup Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Miałem ostatnio okazję uczestniczyć w spotkaniu cygarowym o tajemniczej nazwie FOSCA, które organizowali koledzy z forum CigarAficionado.pl Były panamy, były lniane marynarki i ponad czterdzieści osób kopcących jak kominy Taka cygarowa Wielka Impregnacja ;lP Rewelacja. I stylizacja i zdjęcie... MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 W sumie to od pół godziny wczoraj, ale niech będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2013 co to za spodnie? jaka szerokość nogawki na dole? LR szer. 19 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
god Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Styleman świetna koszula gdzie taką można nabyć ? no i super Chopard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Z pewnym opóźnieniem, ale moim zdaniem wszystko jak być powinno. Nawet mucha wiązana, prawda?Nie wiem co masz na myśli piszac "nawet", ale tak mucha jest wiazana. Jak zrobić taka mucha opisalem w kilku krokach w tym wpisie:http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1479-zrób-to-sam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Styleman świetna koszula gdzie taką można nabyć ? no i super Chopard... Koszula to Etro,a Chopard jak to Chopard .urzekł mnie jego pasek ,wzór opony Dunlopa z lat 50-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Nie wiem co masz na myśli piszac "nawet", ale tak mucha jest wiazana. Jak zrobić taka mucha opisalem w kilku krokach w tym wpisie: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1479-zrób-to-sam/ Pozwól Bartku, że Ci wyjaśnię otóż 'nawet' w tym przypadku oznacza: sartorialny olimp, himalaje stajla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 W takim razie w tym konkretnym przypadku tym piedestalem sznytu byłby hipsterski odpinany kołnierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 Dzisiaj grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2013 Mój następny wpis na blogu o szyciu będzie mieć tytuł "Dwie dwurzędówki" Na zdjęciu moja koleżanka Agnieszka w damskim zestawie koordynowanym z pracowni Krupa & Rzeszutko uszytej pod moim okiem oraz ja w jedynym garniturze RTW jaki mam. Garnitur jest z lat 90 i poddałem go gruntownemu remontowi w kilku różnych zakładach. Proces ten dokładnie opiszę na blogu Dodam jeszcze, że będzie to wpis o tłumaczeniu symultanicznym Fot. K. Łukowicz (zdjęcie surowe) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LooQ Napisano 3 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2013 #4inHandBardzo podoba mi się zestaw, ale osobiście zmieniłbym krawat na jakiś bardziej kontrastowy i dał niebieską poszetkę. Chociaż, jak celem miał być stonowany biznesowy zestaw, to wyszło bardzo fajnie(ale nie rozumiem czemu biała poszetka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 #4inHand Bardzo podoba mi się zestaw, ale osobiście zmieniłbym krawat na jakiś bardziej kontrastowy i dał niebieską poszetkę. Chociaż, jak celem miał być stonowany biznesowy zestaw, to wyszło bardzo fajnie(ale nie rozumiem czemu biała poszetka ). Dzięki za komplement Co do kontrastującego krawata --> pstrokate połączenia kolorów są najprostsze do zestawienia. Za to zestawienia kolorów, które nie kontrastują mocno, ale nie zlewają się i wyglądają ciekawie są zdecydowanie trudniejsze (+ z tego zdjęcia o krawacie nic nie wiadomo). Mam już spore umiejętności w tym pierwszym, a teraz uczę się tego drugiego Co do poszetki, zdjecia są osadzone w atmosferze artykułu, w kórym opowiadam jak wygląda praca tłumacza symultanicznego. A tam dużo zależy od tego dla kogo pracujemy. Czasem, np. kiedy tłumaczymy na targach fitness albo dla branży IT, mogę sobie pozwolić na marynarkę w kratę i kwieciste poszetki, a czasem, np. kiedy pracujemy dla korporacji, orły muszą być szare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Kwieciście i grenadynowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Think big or go home! Duże mankiety, i szerokie nogawki + wysoki stan i szelki (których oczywiście nie widać na tym foto) Po tej parze spodni jestem niemal pewien, że zbliżam się do kroju, który jest dla mnie najlepszy. Męczą mnie już trochę "eleganckie trendy". Szukam elegancji, która płynie z osobowości, a nie z Internetu Spodnie już mam! Czas na koszulę! Pracuje nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Tak jak nigdy nie wypowiadam się w tym temacie o preferencjach poszczególnych użytkowników, to w tym wypadku myślę Tomek, że takim krojem spodni robisz sobie krzywdę. A przecież nie masz złej figury, tylko trudną. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Tak jak nigdy nie wypowiadam się w tym temacie o preferenchach poszczególnych użytkowników, to w tym wypadku myślę Tomek, że takim krojem spodni robisz sobie krzywdę. A przecież nie masz złej figury, tylko trudną. Bartek, ciężko jest to stwierdzić widząc tylko końcówkę nogawki. Z pewnością zrobię wpis o takim kroju spodni więc będziesz mógł potwierdzić swoją opinię albo zmienić zdanie kiedy zobaczysz całość Możliwe, że na tym zdjęciu szerokość nogawki jest nieco przekłamana. W rzeczywistości ma 22 cm. Różnica pomiędzy 22 cm, a 20/21 cm jest kolosalna, ale nie przenosi mnie jeszcze do kategorii retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Nie bazowałem na zdjęciu, po prostu wyobraziłem sobie szerokie i wysokie spodnie, dodatkowo z mankietami. Czy Tomka będzie jeszcze widać spod tego ubrania? Lubię oglądać Twoje eksperymenty na blogu, ale boję się że taki krój optycznie skróci Cię "do samej ziemi". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Każualny piątek... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 @BBW Dobry letni towar! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 W Łodzi upał, więc można było założyć odebrane jakiś czas temu bananowe, lniane spodnie ( które zapoczątkowały trend do wybierania szerszych nogawek - tutaj 19 cm, manszet - 5cm). Zestawiłem je z niebieską marynarką, lnianą koszulą i knitem od kolegi trybka. Efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Hmmm, pisząc "bananowe" masz na myśli kolor wnętrza banana, bo chyba nie skórki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Wnętrza na wpół dojrzałego kolumbijskiego banana. Ten rodzaj banana ma identyczny kolor jak moje spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Wnętrza na wpół dojrzałego kolumbijskiego banana. Ten rodzaj banana ma identyczny kolor jak moje spodnie. W internetach wszystko sie znajdzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereusz Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 phantom Z oczywistych, widocznych przyczyn, warto też byłoby, albo wymienić fiszbiny w koszuli na solidniejsze, a jeżeli są wszyte, to zmienić koszulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi