Remy Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 @ Jay Fajny krawat i koszula, ale razem ciut się zlewa. Może w realu wygląda to inaczej. @ Secondhand Dandy Wszystko super dobrane kolorystycznie. Krawat bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 @ Secondhand Dandy Wszystko super dobrane kolorystycznie. Krawat bardzo ładny. Dzięki wielkie To jeden z moich pierwszych w karierze, a zarazem ulubionych. Mięsisty jedwab i bardzo miękkie wypełnienie dają mozliwość uzyskania ładnego, wyrazistego węzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Drugie podejście do szarego zestawu koordynowanego, tym razem o wyższym stopniu formalności Bardziej formalny zestaw koordynowany? O ile i w jakiej skali A sam zestaw spokojny stonowany, mozna rzec 'urzędniczy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 d 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszu Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 wiem.. koszula nie wyprasowana ale to tylko przymiarka - chciałem zobaczyć kolor nowego garnituru w świetle dziennym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 ogólnie miło się patrzy na ten zestaw, moim zdaniem spodnie są za wąskie i za długie ciut:) to samo dotyczy marynarki, ale domyślam się, że takie było Twoje zamierzenie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszu Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 heh, no cóż, jestem z tych co wszystko noszą w "super slim", choć wiem, że to nie jest eleganckie to podoba mi się. Co do garniturów to mam problem z dopasowaniem marynarki ze spodniami, bo jestem pływakiem i klatka duża w porównaniu do nóg i ciężko mi cokolwiek dobrać - zwykle marynarka 2 rozmiary większa od spodni. Jeszcze dodam, że na zdjęciu marynarka miała zaszyte rozcięcie z tyłu - nie rozprułem po zakupie (o czym się zorientowałem po jej zdjęciu - coś mnie ciągnęło i to było to… ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 A w ogóle skąd garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 ok rozumiem:) może to "wina" zdjęcia, ale gdyby spodnie miały szerszą nogawkę na dole buty nie wyglądałyby jak "kajaki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszu Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 A w ogóle skąd garnitur? tylko czekałem… garnitur z niechlubnego H&M [póki co tylko na tę firmę mnie stać], buty Peter Kaiser (dopiero teraz zwróciłem uwagę, że faktycznie ogromne, ale stopy też małej nie mam… ), poszetka z Poszetka.com, koszula H&M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Garnitur, przynajmniej na zdjęciu, wygląda bardzo ładnie. Wątpliwości budzi jedynie zbyt wąska moim zdaniem nogawka - opina się na udach i daje zbyt duży kontrast z butami. H&M chyba sprzedaje części ganituru osobno, można spróbować "poprawić" rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Fajnie. A takie zdjęcie byłoby super: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Zaloz sobie na szpilki nogawki troche krocej i zrob zdjecie wtedy. Niestety, przy waskich spodniach nogawka nie moze osiadac na bucie, trzeba przyzwyczaic sie do wloskich dlugosci, bo inaczej od minimum kolana w dol wszystko wyglada zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Bartku, czy koszula jest marki Bytom, podwójnie skrętny splot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Nie, to jest TMLewin. Próbowałem teraz znaleźć ją na stronie, ale wygląda na to, że nie ma już w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 To chyba dość popularna zabawa u nas w niby znawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Przyganiał kocioł garnkowi. Po co od razu reagować w ten sposób, może kolega widział bardzo podobną koszulę w sklepie Bytom. Zadziwiające jak szybko się uczymy i jeszcze szybciej zapominamy jak niewiele kiedyś każdy z nas wiedział na tematy, o których dyskutujemy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Bez obrazy dla kolegi, po prostu jest może tylko parę osób, które tak w locie potrafią spojrzeć na jakiś rodzaj produktu i od razu po bukiecie powiedzieć jaka to winnica Ja mam słabą pamięć, jak nawet coś super charakterystycznego kiedyś widziałem, to już pewnie bym nawet nie potrafił powiedzieć, gdzie. Za to widząc już setne pytanie tego typu, szczególnie, że pod każdym wpisem blogowym jest jedno takie wyrwane z kontekstu, można już się znudzić (mało powiedziane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Już wyjaśniam Znawcą żadnym nie jestem, więc nie miało moje pytanie na celu pokazania mojej wiedzy, której zasadniczo nie posiadam Po prostu niedawno bardzo podobną kupiłem w outletowym sklepie Bytomia za bardzo śmieszną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereusz Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Wrzucam, co miałem na sobie wczoraj (bal magisterski). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Wczoraj byłem w Tychach i panowie-roboty postanowili zrobić przegląd techniczny moich ubrań 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Wczoraj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Wczoraj byłem w Tychach i panowie-roboty postanowili zrobić przegląd techniczny moich ubrań Tyski Browar Obywatelski... taaak Pozdrawiam! ...przepraszam za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Mam pytanie do kolegi Miszy jaka jest szerokość spodu nogawki w zaprezentowanym powyżej przez niego zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi