Krzysiek Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 @Fikaczyński: skąd buty, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 @Fikaczyński: skąd buty, jeśli można wiedzieć? Sperry Top-Sider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Kotwice przy zegarku zamawiales z Trashness? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Kotwice przy zegarku zamawiales z Trashness? tak wraz z białym sznurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Post przeniesiony: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1179-humor/page-11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Paisley 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Lekka, letnia gora i ciezkie kaloszki - mi to nie gra. Poza tym cos mi nie pasuje pomiedzy odcieniem krawata i marynarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Dwa razy mi sie napisalo a nie wiem jak usunac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Jak pisałem we wpisie, w dniu zdjęć pogoda zrobiła nam psikus i złe prognozy się nie sprawdziły. W pierwotnym zamyśle miałem mieć na sobie także płaszcz, z którego zrezygnowałem ze względu na temperaturę. Poniższe zdjęcie lepiej ukazuje relacje między kolorami krawata i marynarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus Barbatulus Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Kolorystyka super, zestaw bardzo fajny tylko te kaloszki też mi nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 No dobrze, ale skoro brak plaszcza i zlej pogody to po co kalosze zostawione na nogach? Gdyby nie te kaloszki to bardzo ladny zestaw, wezel tylko troche dla mnie zbyt szeroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Hastings Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Bardzo fajny zestaw, podoba mi się krawat, czy to sh?Zawsze uda Ci się zakupić krawat w stanie do użytku? Czy może w jakiś sposób je odświeżasz?Pozdrawiam,Arthur Hastings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Kolorystyka super, zestaw bardzo fajny tylko te kaloszki też mi nie pasują No dobrze, ale skoro brak plaszcza i zlej pogody to po co kalosze zostawione na nogach? Gdyby nie te kaloszki to bardzo ladny zestaw, wezel tylko troche dla mnie zbyt szeroki. Chciałem zaprezentować czytelnikom jeden ze sposobów ochrony skórzanego obuwia. Postanowiłem, że, mimo pewnego zgrzytu, zostaną na butach Bardzo fajny zestaw, podoba mi się krawat, czy to sh? Zawsze uda Ci się zakupić krawat w stanie do użytku? Czy może w jakiś sposób je odświeżasz? Pozdrawiam, Arthur Hastings Tak, wyprodukowany przez angielskiego Tie Rack'a. Zazwyczaj nie wymagają żadnego specjalistycznego czyszczenia, wystarcza wietrzenie i ewentualnie zamknięcie w bawełnianym worku i umieszczenie w zamrażarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 ni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Garnitur po ojcu - fajna sprawa, zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 niedziela... garnitur uszyty dla mojego ojca w 2007 roku przez firmę HUnter & lords z wełny Loro Piana Tasmanian 130, po dużej ingerencji krawieckiej trafił w końcu na mój grzbiet, w czym bardzo pomógł także Maciej Zaremba i z tego miejsca mu jeszcze raz bardzo dziękuję. Te spodnie, to chyba model z najwyższym stanem w Twojej kolekcji, prawda? Garnitur po ojcu - fajna sprawa, zazdroszczę. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 @constantin Garnitur wyglada bardzo fajnie, w odroznieniu od koszuli, a dokladniej jej rogow kolnierzyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Constantin coraz częściej jestem zachwycony Twoimi garniturami. Świetne proporcje garnituru. Podkreślają męską sylwetkę. Mógłbyś pokusić się o lepsze dopasowanie ale tak aby zachować proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 @constantin Garnitur wyglada bardzo fajnie, w odroznieniu od koszuli, a dokladniej jej rogow kolnierzyka. Jaka to koszula (mam swój ukryty typ )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Te spodnie, to chyba model z najwyższym stanem w Twojej kolekcji, prawda? Ja też. Miszo niewątpliwie "biodrówki" to nie są Nie mogę teraz znaleźć odpowiedniego wątku, więc podzielę się refleksją tu... rok temu brałem udział w uroczystościach w Toruniu, pisałem wtedy o męskim ubiorze. w niedzielę byłem w Warszawie także na komunii i baczną uwagę zwróciłem ma to w co Panowie są opakowani ...Nie jest bardzo dobrze, nie jest dobrze...Jest naprawdę źle!!nie znalałem nikogo o kim mógłbym powiedzieć, że zbliża się do poprawności ... Także tym większa rola Forum i Stowarzyszenia , a nawiasem mówiąc Forumowcy nie chodzą do kościoła:) najwidoczniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Ładnie i udanie,oby ten rozpoczynający się tydzień był taki sam. Constantin,czy marynarka z tego naprawdę ładnego garnituru po ojcu nie jest ciut za ciasna w talii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Ładnie i udanie,oby ten rozpoczynający się tydzień był taki sam. Constantin,czy marynarka z tego naprawdę ładnego garnituru po ojcu nie jest ciut za ciasna w talii? minimalnie jest, czekam aż krawcowa odpocznie i zobaczę co da się zrobić, krawcowa mnie już nienawidzi ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Dzisiaj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Buty świetnie się prezentują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi