Secondhand Dandy Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Zestaw na ogólnopolską konferencję naukową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Dawno mnie nie było, to się przypomnę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 jak dla mnie : kapelusz z pierwszego zdjęcia przytłacza nieco całą sylwetkę nie pasuje mi faktura krawata i marynarki - za bardzo połyskujący i gładki krawat w stosunku do sztruksowej ( chyba ) marynarki kamizelka też mogłaby się różnić kolorem/odcieniem od marynarki ale to oczywiście moje subiektywne zdanie - kolega wkleił zdjęcie więc niech nie myśli że będzie lekko , łatwo i przyjemnie - raczej "krew, pot i łzy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 stylówka na potrzeby Modowej Bitwy Miast: wiekszy rozmiar: http://d.naszemiasto.pl/k/r//a9/41/516004cea4752_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Dzisiaj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Styleman, super jak dla mnie jedna z lepszych Twoich stylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szu Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Świetna marynarka.Można wiedzieć co to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 @Styleman udana fotosesja. W końcu słoneczko zaświeciło. Niechcący byłem w tym samym miejscu i czasie na kawie, to się trochę bez wtrącania poprzyglądałem. Widzę, że aktualnie wiele osób ma jakąś zajawkę na podwójne monki. Tylko dlaczego rowerek z koszyczkiem i fotografka, co jada lancze "U Kucharzy", nie zmieściły się w kadrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Jednak ta Warszawa to mala wioska. Pozdrawiam Marynarka to nabytek z ostatniego pobytu we Włoszech Trussardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Jednak ta Warszawa to mala wioska. Pozdrawiam Marynarka to nabytek z ostatniego pobytu we Włoszech Trussardi To chyba efekt globalizacji. Podziel proszę się informacją co to za kaszmirowy płaszczyk i spodnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Ja w Cavie jestem prawie codziennie na kawie,jako ze biuro mam na Foksal, a i kawa najlepsza w okolicy. Płaszcz to Ballantyne 1921 ,spodnie Gucci,monki Pollini,szalik Paul Smith. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Ja w Cavie jestem prawie codziennie na kawie,jako ze biuro mam na Foksal, a i kawa najlepsza w okolicy. Płaszcz to Ballantyne 1921 ,spodnie Gucci,monki Pollini,szalik Paul Smith. Pozdrawiam Zapomniałeś o okularach i skarpetkach. W okolicy aktualnie kawy nie brakuje. Dla odmiany spróbuj bubble tea na Chmielnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Ja w Cavie jestem prawie codziennie na kawie,jako ze biuro mam na Foksal, a i kawa najlepsza w okolicy. Płaszcz to Ballantyne 1921 ,spodnie Gucci,monki Pollini,szalik Paul Smith. Pozdrawiam Zapomniałeś o okularach i skarpetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matmol Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 @Styleman - świetna stylizacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 @Styleman Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 @Styleman Bomba! O Jezu gdzie Nigdzie nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Zapomniałeś o okularach i skarpetkach. W okolicy aktualnie kawy nie brakuje. Dla odmiany spróbuj bubble tea na Chmielnej. Lecz jedyna dobra kawa w tej okolicy .jak dla mnie jest w Cavie. Okulary na pewno rozpoznałeś. Herbatę pije raz dziennie na śniadanie i zawsze waniliowa z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Poszetka - Macaronitomato,coś musi być od Wojtka. Kawa rzeczywiście była nie specjalna,o tym wloskim lokalu słyszałem . wybiorę się i przekażę swoja opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 @Styleman - naprawdę nieźle. Chyba najlepiej jak dotychczas u Ciebie. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Arkadyjczyk, ta ciemnoszara-ciemnogranatowa sztruksowa marynarka to najgorszy koszmar wszystkich "elegantów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Ona jest ciemnogranatowa - nie ma w niej szarości, na zdjęciu tego nie widać, ale w składzie jest jedwab i dzięki temu materiał ma głęboki kolor, lubię ją i na żywo wygląda dużo lepiej. poza tym zapłaciłem za nia kiedyś na tyle dużo (w stosunku do zarobków) - że żal wyrzucać - więc noszę aż się zużyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Styleman... To jest to co lubię, uwielbiam. Masz styl Facet. Akadyjczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 @styleman bardzo zacne cabrio sobie sprawiłeś na wiosnę Przepraszam jakie cabrio ? Nic nowego nie kupowałem. Dzisiaj szarości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi