Skalpel Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 jacob jak Cię zobaczyłem na zdjęciu to pierwsze podobieństwo jakie mi się nasunęło to z pewnym bohaterem filmu Margin Call : http://2.bp.blogspot.com/-814X9FnwNeQ/T ... 88_ori.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 To chyba komplement moim zdaniem też super -do tego biała poszetka w tv fold i będzie zestaw "dopełniony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 4inHand- Przyglądam się temu zdjęciu już od dłuższego czasu(bez skojarzeń tylko proszę),Nie podoba mi się układ klap w marynarce,wygladaja jak w marynarce smokingowej.Powstaje olbrzymie otwarcie które przy ciężkiej tkaninie marynarki wygląda,jak dla mnie nie specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 To samo miałem napisać. Wygląda jakby klatka piersiowa rozpychała klapy marynarki na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 dla porównania viewtopic.php?p=99324#p99324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Uczelniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 @ Styleman Mr.V i Roland Będę chciał zmienić to zdjęcie na blogu bo żaluzje nie są zbyt trafionym tłem. Co do kroju marynarki to przykro mi, że się Wam nie podoba, ale na szczęście to tylko wina krótkiej ogniskowej aparatu Przypomnę zdjęcie z działu bespoke... .... choć nie ukrywam, że mogę zgodzić się na wersję "Co począć, klata jak u pirata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Słońce wyszło to i mokasyny przyodziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 4inHand-Jak w starym przysłowiu- aparat zawinił a marynarkę powiesili. A ta klata pirata to bez przesady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Filip, bardzo fajna koszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 "Co począć, klata jak u pirata" A ta klata pirata to bez przesady. ekhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Wysoka, iście wiosenna temperatura pozwoliła na wypróbowanie nowego trencza Foto: Wro Street Fashion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 super! skad trencz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 super! skad trencz? A jak myślisz, Filipie? Wyprodukowany w Szwecji, dopasowany w Polsce, w pełni przystosowany do warunków bojowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 tiger of sweden? a tak serio to nie mam pojecia ale bardzo mi sie podoba... jeszcze jakby cena byla dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 @ SHD Trencz wspaniały, ale spodnie kompletnie nie pasuja! Kontrast !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 "Co począć, klata jak u pirata" A ta klata pirata to bez przesady. ekhm lol +++ Twój plakat u mnie nad łóżkiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Tomek, zrób sobie foto jak swego czasu Victor z SF, to będzie jasne, że tak jak jest "garnitur dla pana z brzuszkiem", tak jest i "garnitur dla pana z klatą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Tomek, zrób sobie foto jak swego czasu Victor z SF, to będzie jasne, że tak jak jest "garnitur dla pana z brzuszkiem", tak jest i "garnitur dla pana z klatą" Ostatnio tak dobrze mi idzie 'food and whisky parinig', ze zrobie garnitur dla Pana z klata i brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 tiger of sweden? a tak serio to nie mam pojecia ale bardzo mi sie podoba... jeszcze jakby cena byla dobra 1.50zł/kg Aż takich dojść, jak sugeruje kolega Kozioł, nie mam. Kosztował mnie około 40 zł, do których doliczyć trzeba cenę przeróbek. Biorąc pod uwagę detale, jest wielce prawdopodobne, że wcześniej służył jakiemuś szwedzkiemu żołnierzowi @ SHD Trencz wspaniały, ale spodnie kompletnie nie pasuja! Kontrast !!! Kontrast jest, ale niewielki Następnym razem spróbuję ze zgniłozielonymi i stwierdzam też, że chyba najwyższy czas rozejrzeć się za granatowymi chino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Ciekawie mogłyby wyglądać też bordowe, albo ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Nie jestem pewien, ale wydaje się, że bardziej chodziło o to, że do takiego płaszcza lepsze wełniaki niż chino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 prawa autorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Dobrze ci w tym płaszczu (to do Dandy). Ja niestety w trenczu wyglądam jak świeżo ocieplony blok mieszkalny (kremowe tynki!), który przypadkiem wybrał się na przechadzkę. Trencz to strój dla drobnych wrażliwych a la Humphrey Bogart, osoby powyżej 190 cm i odpowiedniej masy sprawiają w nich wrażenie, że zabiły i zjadły poprzedniego właściciela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi