The-Bigwig Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Miałem czarne w jednym zestawie, choć nie w brustaszy a w bocznej kieszeni. Cierpię na deficyt ładnych rękawiczek. Traktuję te akcesoria po macoszemu. Edit: usunąłem zdjęcie, bez związku z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 A mnie się te buty podobają w tym zestawie, zarówno kolor, jak i faktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Miałem czarne w jednym zestawie, choć nie w brustaszy a w bocznej kieszeni. Cierpię na deficyt ładnych rękawiczek. Traktuję te akcesoria po macoszemu. Edit: usunąłem zdjęcie, bez związku z tematem.Zdążyłem dojrzeć. W funkcji ozdobno-użytkowej najwygodniejsze są rękawiczki bez podszewki, aczkolwiek z dobrej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 A ja dzisiaj byłem taki (http://the-bigwig.blogspot.com/2013/02/wochaty.html) Kolorystycznie buty pasują, ale do tego zestawu są za "lekkie". Do tego ze względu na aurę są niefunkcjonalne. Poszetka do kurtko-marynarki i tego rodzaju kieszeni też nie pasuje i gryzie się z zestawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Fikaczynski, fajna koszula. Masz zbliżenie na krawat? Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 @ Static Buty kompletnie nie pasują i psują cały zestaw. Kiedyś zrobiłem coś w ten sam deseń: viewtopic.php?f=10&t=1681 Dzisiaj przyznaję rację Immuneowi i uważam loafersy do zimowego płaszcza za kompletną pomyłkę. Muszę napisać też coś o poszetkach i rękawiczkach... Co za głupia dyskusja! Jeśli wolisz poszetkę niż rękawiczki to wsuwasz w brustaszę poszetkę. Jeśli wolisz rękawiczki to wsuwasz rękawiczki. Mi bardzo podobają się rękawiczki w brustaszy, ale jeśli przez to mam mieć gołe ręce to trochę słabo. Jeśli za to mam nosić jedne rękawiczki w brustaszy, a drugie na rękach, to jeszcze gorzej. Oba wyjścia sprawiają wrażenie wymuszonych, zaplanowanych i narzucających się, a styl i elegancja pojawiają się tylko wtedy kiedy ubrania wyglądają naturalnie. Takie tam słowo na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Ale tam nie ma brustaszy tylko jest duża kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 A tutaj naprawiam swój błąd z powyższego postu nosząc płaszcz zimowy za kołem podbiegunowym wśród wszechogarniającego szelestu kurtek narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Ale tam nie ma brustaszy tylko jest duża kieszeń. No i dlaczego miałoby nie być tam poszetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 No i dlaczego miałoby nie być tam poszetki? 1.Do tego rodzaju marynarki z dużymi wojskowymi kieszeniami poszetka nie pasuje. 2.Kieszeń ma duża klapkę,która- co widać nie pozwala dobrze ułożyć poszetki,powstaje tz.klako fonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 4inhand, dzięki. Styleman, daj już spokój. Masz od tego odpowiedni temat. Ty byś włożył, może ktoś inny by włożył, ja nie włożyłem. Uważam oba rozwiązania za dobre, a włożenia tam poszetki bynajmniej nie odczuwam jako gorsze ("klako fonia"?!). Proponuję, żeby moderator wywalił posty o rękawiczkach do tego tematu: viewtopic.php?f=1&t=1811 Tam można dyskutować do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Temat jest w odpowiednim miejscu.jest to dyskusja która dotyczy CMDNS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Dyskutujta, ale się nie bijta Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Dyskutujta, ale się nie bijta Panowie. .... i przyszedł Misza i zrobił porządek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Przecież nikt się nie bije Styleman i ja bardzo się lubimy! Tylko nie zawsze się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 I na tym polega dyskusja. Jemu tez nie za bardzo to wyszło ,chociaż jak widać włożył w kieszeń dużą chustę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Też uważam, że poszetka w kieszeniach o militarno-myśliwskim kroju nie wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 static87- pomijając poszetkę, reszta zestawu prezentuje się świetnie. Zawsze z przyejmnością patrzę na twoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Pomijając poszetkę, reszta zestawu prezentuje się świetnie. Zawsze z przyjemnością patrzę na twoje zdjęcia Jak dla mnie, pan o ciemnej karnacji ma na sobie rzeczy za małe o jeden-dwa rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Pomijając poszetkę, reszta zestawu prezentuje się świetnie. Zawsze z przyjemnością patrzę na twoje zdjęcia Jak dla mnie, pan o ciemnej karnacji ma na sobie rzeczy za małe o jeden-dwa rozmiary. Mój post odnosił się do kolegi statica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Ostatnio na degustacji tak, a dzisiaj do pracy tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Na paru zdjęciach już miałeś tą koszulę - jest rewelacyjna! klapy marynarki też świetne (choruję teraz na zamknięte klapy xD), tylko czy rękaw nie jest trochę za krótki? (chodzi mi o prawą rękę gdzie śmiem wysnuć takie podejrzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Na paru zdjęciach już miałeś tą koszulę - jest rewelacyjna! klapy marynarki też świetne (choruję teraz na zamknięte klapy xD), tylko czy rękaw nie jest trochę za krótki? (chodzi mi o prawą rękę gdzie śmiem wysnuć takie podejrzenie) Powiedziałbym raczej, że rękaw marynarki jest minimalnie za długi. Wynika to pewnie z tego, że mierzyłem go na koszuli RTW, w której rękawy są niemal zawsze za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Kilka dni wstecz było tak. A dzisiaj beże i brązy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 kamil.em-kilka dni temu bardzo fajny dobór kolorów,w obu wypadkach świetnie zawiązany krawat,łezka mistrzowska.Dzisiaj zestaw lepiej by się prezentował z jaśniejszą koszula,trochę ponuro ten zestaw w tym wydaniu wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi