Ard Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 @procelesmautyk - mógłbyś coś powiedzieć o tym płaszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Ale czy marynarka jest za dluga czy tez kieszenie sa dosc wysoko? Z tego co widze na swoim malym telefonie to marynarka koczy sie na kciukach czyli powiedzialbym dosc klasycznie, moze niemodnie ale klasycznie. +1, ona nie jest za długa, tylko tak jak pisze Styleman zdecydowanie za szeroka. Wygląda tak jakby ktoś ją próbował ratować w talii, ale to zdecydowanie nie rozwiązało problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Być może przód jest zbyt obszerny dlatego taliowanie nic nie pomoże, mam tak w dwóch marynarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Ja zdecydowanie oprócz zwężenia ,skrócił bym ta marynarkę o jakieś 4-5 cm. Dzisiaj łączenie wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 @Styleman Krawat w tym przypadku kradnie show, bardzo ładny. Zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Znakomity krawat. Leica z ogniskową 5 dorobiła Tobie klaty niczym u pewnego Gubernatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Znakomity krawat. Leica z ogniskową 5 dorobiła Tobie klaty niczym u pewnego Gubernatora Samemu z reki tak to wychodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Moim zdaniem trochę za dużo tych wzorków jak na jednego faceta : krawat, marynarka i jeszcze na niej "herb". Oczopląsu można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Świetnie się prezentujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 bardzo ładny kolor koszuli i krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 @Styleman: Teoretycznie te wszystkie wzory nie powinny razem zagrać. W praktyce wyszło bardzo hipnotyzująco i fajnie. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 (...) wyszło bardzo hipnotyzująco (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 O tym czytając te słowa pomyślałem ,dokładnie. Jooana Krupa . Fakt zdjęcie mocno bije kolorami, ale zawezylem tu kadr tylko do kawałka ,nie ma tła które by ta ferie wzorów zredukowały. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Moim zdaniem trochę za dużo tych wzorków jak na jednego faceta : krawat, marynarka i jeszcze na niej "herb". Oczopląsu można dostać. Tak, najlepiej ciągle chodzić w nudnych zestawach biurowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Kolego, masz coś do nudnych zestawów biurowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Moim zdaniem trochę za dużo tych wzorków jak na jednego faceta : krawat, marynarka i jeszcze na niej "herb". Oczopląsu można dostać. Tak, najlepiej ciągle chodzić w nudnych zestawach biurowych. Broń Boże. Ja to nawet wolę jak ktoś w towarzystwie robi "za papugę" tak jak np. Wojewódzki na ślubie u Kwaśniewskiej czy Pajacyków. Daje to paniom lepszy punkt odniesienia. No i nie ma monotonni. Wszystko zależy od tego, gdzie kolega Styleman chciał się w tym stroju pokazać. Nie przeczę, mogło być całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Dużo wzorów? Nie zauważyłem- zegarek bardziej przyciąga uwagę... To jest dobry adres dla tej fotki (dużo zdjęć Hublotów): http://watchanish.tumblr.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 To był mój strój dzisiaj do pracy,tak jak pisałem to był mały wycinek mojego dzisiejszego ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Ta marynarka w tm zestawieniu dużo bardziej mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Co się stało z postami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Dużo wzorów? Nie zauważyłem- zegarek bardziej przyciąga uwagę... To jest dobry adres dla tej fotki (dużo zdjęć Hublotów): http://watchanish.tumblr.com/ I sa tam zdjecia Macaronitomato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 No to pora na debiut... Każual frajdej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Mimo ze piątek ,trochę formalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Swietny zestaw, chociaz ja bym wybral w delikatniejsze spinki i troche inne buty. Dobrze widze, ze to sa czarno/brazowe broguesy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Broguesy są czarno-fioletowe ,spinki swoja "waga" maja wyrowanac ciężkość zegarka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi