White Haven Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Dobrze widzę, że to zestaw koordynowany? Kolory mi się trochę zlewają na zdjęciu. Bardzo fajny odcień marynarki - chciałbym kiedyś sprawić sobie taki garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Dobrze widzisz. Spodnie to niebieskie chino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Tak myślałem. Mógłbyś pyknąć z bliska fakturę marynarki i zdradzić skąd pochodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Tak myślałem. Mógłbyś pyknąć z bliska fakturę marynarki i zdradzić skąd pochodzi?Zrobiłem zdjęcie ale przy sztucznym świetle. Kolor wyszedł ciemny, niemniej fakturę materiału widać przyzwoicie. Marynarka jest z Sh, na metce widnieje firma Viacortesa co zdradza włoskie pochodzenie. Materiał to wełna z jedwabiem i lnem. Jest bardzo cienka i co mnie cieszy ma płócienne wypełnienie. Jedyną moją ingerencją było pozbycie się poduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Wczoraj znowu elegancki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 To Be or Not To Be ? Świetne zdjęcie; zaczes super (mi niestety nie pasuje - próbowałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 To Be or Not To Be ? Świetne zdjęcie; zaczes super (mi niestety nie pasuje - próbowałem). Zaczes rulezz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 wtorek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Typowy Ty. W pozytywnym tego słowa znaczeniu Spinki do mankietów fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 nie nosisz jeszcze plaszcza i dlatego sweter, czy nosisz, gotujesz sie, ale to jest robione ze wzgledow czysto wizualnych? sie tak pytam, bo ja ze swoim brzuszkiem w swetry pod marynarke bym sie nie pchal, chyba ze wlasnie gdybym bez plaszcza chodzil a marynarka nie bylaby szczegolnie przylegajaca i spodnie sie troszke dziwnie zlamaly, ale ogolnie, rzeczywiscie, chbya kazdy kto sledzi ten temat widzi ze sporo sie u cCiebie na plus zmienilo i ostatnie zestawy, chociaz spokojne (dla mnie to duzy plus bo czasem przesada dobra nie jest), sa naprawde baardzo dla oka przyjemne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 No akurat 10-14C to jest idealna pogoda na sweter + marynarka. Chociaż radzę zaopatrzyć się w bezrękawnik (taki zwykły, wełniano-kaszmirowy, gładki sweter, tylko bez rękawów, podobny do kamizelki), szczególnie do koszuli na spinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 spinki celowo "usunąłem":) a płaszcza jeszcze nie noszę...spodnie pewnie są ciut za długie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Typowy Ty. W pozytywnym tego słowa znaczeniu Spinki do mankietów fajne. Typowy "Ja" to cienki golf i marynarka.. taki ja... sprzed www.butwbutonierce.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 No akurat 10-14C to jest idealna pogoda na sweter + marynarka. Chociaż radzę zaopatrzyć się w bezrękawnik (taki zwykły, wełniano-kaszmirowy, gładki sweter, tylko bez rękawów, podobny do kamizelki), szczególnie do koszuli na spinki. a czy bezrękawnik pasować będzie do koszuli z francuskimi mankietami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 a czy bezrękawnik pasować będzie do koszuli z francuskimi mankietami?Lepiej niż sweter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 a czy bezrękawnik pasować będzie do koszuli z francuskimi mankietami?Lepiej niż sweter. no na pewno (nie będzie wystających czasem rękawów) ale czy w ogóle sweter, nawet kaszmirowy bezrękawnik, koreluje ze spinkami, co dla mnie jest o stopień wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 tygodniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Chyba najładniejszy zestaw, jaki na Tobie widziałem. Świetnie wyglądasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Chyba najładniejszy zestaw, jaki na Tobie widziałem. Świetnie wyglądasz! Dzięki Misza, szczególnie skarpetki..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Na wczorajszym spotkaniu BwB byłem smartkażualem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Bez marynary ale za to w krawacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Na tarasie 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Styleman,zestawik bardzo przyjemny dla oka,rozumiem że bez szaliczka byłoby za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi