blondaas Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Co to za buty Immune? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Wielki plus za połączenie granatowego garnituru z zamszowymi oxfordami.Zestaw taki to dobra klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Krawat leży w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 wakacyjnie... ładne koloru podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Po całym dniu biegania po mieście. Bardzo ładnie (zgaduję to, czego dobrze nie widać). Swoją drogą, zwraca uwagę marynarka jednorzędowa z peak lapel, dość rzadko spotykane rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Tak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Moim zdaniem chyba najsłabszy z Twoich zestawów prezentowanych w tym wątku. Biznesowa góra (sama w sobie trochę nijaka) i dżinsy wyglądają według mnie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Ta marynarka zupełnie nie pasuje do spodni, do tego jest bardzo dziwne i brzydkie załamanie na rękawie... Erneston ma rację najsłabszy zestaw prezentowany przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 +10 lat przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Co to za buty Immune?Bexley Berkeley, miały być dla ojca a zostały u mnie. Muszę przyznać uczciwe że Bexley poprawił jakość swoich skór zamszowych odkąd ostatnim razem robiłem u nich zakupy, czyli dobre 4 lata temu. Kolor marynarki garnituru widać lepiej na tym zdjęciu, choć w świetle dziennym jest jeszcze o dwa tony jaśniejszy: Wielki plus za połączenie granatowego garnituru z zamszowymi oxfordami.Zestaw taki to dobra klasyka Zgadzam się, choć jest to raczej klasyka rodem z Włoch, do której mi daleko, co pewnie miałeś okazję doświadczyć mieszkając w tym kraju. Krawat leży w szafie I to się nazywa "luźny każual" z klasą. Bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 U mnie nic nowego, ale trzeba pokazać, że pogoda pogodą, a sartorialna sprawiedliwość musi być po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 To zdjęcie z Twojego ślubu? Masz słuszność. Bardzo fajny, nieprzesadzony zestaw. Gratuluje też ożenku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 statorialna rispekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 U mnie nic nowego, ale trzeba pokazać, że pogoda pogodą, a sartorialna sprawiedliwość musi być po naszej stronie Pierwsze foto - świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 U mnie nic nowego, ale trzeba pokazać, że pogoda pogodą, a sartorialna sprawiedliwość musi być po naszej stronie Mówcie co chcecie, ale mi tak wywalony krawat na wierzch się nie podoba. Przecież on aż zwinięty nad klapą... brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 ciut chłodniejsza środa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 klika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 i jeszcze jedno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Krawat to kaszmir od Zegny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 to kaszmir od Comme des garson, sygnowany przez rei kawabuko, kupiony w Tokyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Świetny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 to kaszmir od Comme des garson, sygnowany przez rei kawabuko, kupiony w TokyoŚwietny krawat i tak jak Michał napisał powyżej - bardzo elegancki i stylowy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Dziękuję...czekam z niecierpliwością na jesień.. na tweedy, kaszmiry i camele..w tym się najlepiej czuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 @ Constantin Krawat bezapelacyjnie do zaciśnięcia! Poza tym zestaw bomba. Bardzo ładne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 @Constantin Ładnie leży ta marynarka. Napisz o niej coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi