Styleman Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? Pierwsze jazdy na skuterze a przy okazji zdjęcia . Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie .Warto spróbować Ewentualnie krawat na plecy Jak zwykle ładny kolorystyczny strój. Kolor skutera jednak byłby do zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Niekoniecznie na plecy, można do krawata użyć spinki. Zestaw bardzo stylowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Zestaw sprzed około 2 tygodni, ale dawno nic nie wrzucałem . Swoją drogą usłyszałem niedawno od kolegi, że ubieram się "zbyt poważnie jak na mój wiek" . mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? Pierwsze jazdy na skuterze a przy okazji zdjęcia . Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie . Pozdrawiam kilka lat temu napisałem w gazecie lokalnej "motory" i zrobiło się zamieszanie.. różnica miedzy "motorami" i motocyklami teraz jest dla mnie oczywista.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 @ all dzieki za podpisy Uśmiałem się Panamy prawie nie zdejmuje z głowy od kiedy ją kupiłem Wziąłem też jedną dla mojej dziewczyny (o bardziej 'meksykańskim' fasonie) i ona też jest zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 @ all dzieki za podpisy Uśmiałem się Panamy prawie nie zdejmuje z głowy od kiedy ją kupiłem Wziąłem też jedną dla mojej dziewczyny (o bardziej 'meksykańskim' fasonie) i ona też jest zachwycona widziałem na żywo dziewczynę Tomka i zapewniam, że ma fason bardziej słowiański niż meksykański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? Pierwsze jazdy na skuterze a przy okazji zdjęcia . Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie . Pozdrawiam kilka lat temu napisałem w gazecie lokalnej "motory" i zrobiło się zamieszanie.. różnica miedzy "motorami" i motocyklami teraz jest dla mnie oczywista.. Różnica jest taka że motor ma się w motocyklu (a także w samochodzie, na statku itd) żeby miało co ten pojazd napędzać, tak jakby ktoś nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Tak jakby ktoś nie wiedział, to w języku potocznym słowo "motor" jest tożsame ze słowem "motocykl" i czepianie się tego na forum internetowym jest trochę nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Panie, silnik to potocznie motor, tak mówili szoferzy od 70 lat i tego należy się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Trzymałbym się jednak tego, co mówi słownik. http://sjp.pwn.pl/slownik/2484792/motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 "Tak się kończy degustacja whisky" W takim wypadku można by nazwać to zdjęcie "Wyrwany ze snu" drobny appendix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 W duchu panamowego szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Szkoda że zdjęcie kisielowate. Fajny zestaw. Podoba mi się spory kołnierzyk koszuli. Napisz więcej o marynarce, z jakiej jest tkaniny. Wygląda na wygodną, czy jest taka w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Ha, że też w tym kisielu dopatrzyłeś się wygody! Masz oko Zdjęcie robiłem ziemniakiem (laptopem). Jest jak piżama. 98% bawełna 2% elastan. Żadnego wypełnienia, podszewka tylko w rękawach. Massimo Dutti. Poniżej bebechy i reszta zestawu: Koszula nabyta gdzieś kiedyś, nic ciekawego, ale kołnierzem - przyznam - się broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 szukam takiego koloru skarpet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 jaki rozmiar nosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 jaki rozmiar nosisz?43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Tak było dziś. Przepraszam za metki przy torbie. Ją zakupiłem tuż przed powrotem do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 jaki rozmiar nosisz?43 Mam nowe wólczanki w tym kolorze. Rozmiar 42-43. Możesz czuć się ich właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 W duchu panamowego szaleństwa Panama z adresu o którym rozmawialismy? Jesli tak, to który to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 A myślisz, że skąd ten ostatni panamowy boom na forum? Mój to borsalino, choć ze zdjęć ciężko zobaczyć różnicę między fedorą. Na żywo różnice widać, ale drobne. http://www.panamahatmall.com/panama_hat ... s_id=11557 PS Ceny wzrosły od czerwca o 10%. Albo podwyższają ceny w sezonie letnim, albo generalnie zaczęli się cenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 A myślisz, że skąd ten ostatni panamowy boom na forum? Myślałem, że wszyscy oprócz Ciebie obkupili się w Marks&Spencer lub innych sieciówkach Fajnie wygląda Twój kapelusz, chyba wiem który model kupie jako następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi