Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS. Koszula ma krótki rękaw bo przy tym upale długi to chyba przesada (chyba, że na Pitti :) ) Ogólnie moja garderoba dopiero się tworzy więc mam duży problem z wyborem koszul.

Bez przesady, wczoraj od 6.30 do 21.30 byłem pod krawatem i w długim rękawie i daję radę. A nie jeżdżę samochodem i nie przebywam ciągle w klimatyzowanych pomieszczeniach. Krótki rękaw to no-go! Reszta zestawu idzie w dobrą stronę :)

Opublikowano

Brawo za debiut !

... a przy okazji - mamy kolejnego naszego korespondenta zagranicznego, niosącego kaganek bespoke'owej oświaty

But w Butonierce z Tobą :)

No wlasnie Buta w Butonierce zapomnialem. Szybko musialem sie ubrac, bo o 9 musialem wyjsc z domu, zeby bilety zdazyc odebrac, a w weekend to bylo zadanie prawie nie do wykonania. ;)

Opublikowano

Mosze dla mnie byłoby "cud, miód i orzeszki" gdybyś założył inne buty. Moim zdaniem są za "ciężkie" do tego zestawu. Podtrzymuję zdanie, że zamszowe (niekoniecznie) loafersy byłyby extra dopełnieniem. Poza tym po prostu bomba.

Opublikowano

@ Mosze

Świetna marynarka! Niech teraz ktoś powie, że odd jacket nie może być w prążki!

Bardzo dużo tracisz rezygnując z próby zrobienia ciekawszych zdjęć. Są zbyt od dołu, zbyt statyczne i zbyt pozowane. Ten zestaw można by sprzedać na zdjęciu o kilka punktów lepiej! A do tego, jako blogger sporo tracisz zakrywając twarz - choć oczywiście szanuję to!

Opublikowano

Może być w prążki, ale ich wkomponowanie w zestaw jest trudne, dlatego co mniej zdolni dandynsi twierdzą, że się nie da :)

Jak dla mnie super, ale buty dałbym brązowe toffi i ostatnimy czasy mało popularne u nas angielki

Opublikowano

Może założymy Klub Granatowej Dwurzędówki w Prążki z Zary? :lol:

Te marynarki są strasznie krótkie. Zamówiłem w sklepie internetowym, byłaby OK, gdyby nie długość, wyglądała jakbym dostał po bracie niższym z 10 czy 15 cm. Poszła do zwrotu.

Opublikowano

Może założymy Klub Granatowej Dwurzędówki w Prążki z Zary? :lol:

Te marynarki są strasznie krótkie. Zamówiłem w sklepie internetowym, byłaby OK, gdyby nie długość, wyglądała jakbym dostał po bracie niższym z 10 czy 15 cm. Poszła do zwrotu.

1. Taki trend.

2.Czas kryzysu- produkują 10 kròtkich i 11-tą mają gratis.