proceleusmatyk Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 PS. Koszula ma krótki rękaw bo przy tym upale długi to chyba przesada (chyba, że na Pitti ) Ogólnie moja garderoba dopiero się tworzy więc mam duży problem z wyborem koszul. Bez przesady, wczoraj od 6.30 do 21.30 byłem pod krawatem i w długim rękawie i daję radę. A nie jeżdżę samochodem i nie przebywam ciągle w klimatyzowanych pomieszczeniach. Krótki rękaw to no-go! Reszta zestawu idzie w dobrą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Uwaga! Debiutuje! Kawalek spodni + buty od zestawu w odpowiednim watku. Ogolnie malo ostatnio pisze, bo nowe miasto, nowa praca, ale przy okazji olimpiady mam okazje, zeby troche sie wyluzowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Bardzo mi się podoba. Świetne zestawienie kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Brawo za debiut ! ... a przy okazji - mamy kolejnego naszego korespondenta zagranicznego, niosącego kaganek bespoke'owej oświaty But w Butonierce z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Brawo za debiut ! ... a przy okazji - mamy kolejnego naszego korespondenta zagranicznego, niosącego kaganek bespoke'owej oświaty But w Butonierce z Tobą No wlasnie Buta w Butonierce zapomnialem. Szybko musialem sie ubrac, bo o 9 musialem wyjsc z domu, zeby bilety zdazyc odebrac, a w weekend to bylo zadanie prawie nie do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Krawat, podasz skład, please. :)Byłeś na otwarciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Krawat, podasz skład, please. :)Byłeś na otwarciu?Na otwarciu nie bylem i nawet w telewizji nie mialem czasu obejrzec. Krawat to 100% jedwab, tylko ze shantung, bez podszewki i wypelnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 W wolnej chwili daj fotki z bliska i "od tyłu" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 W takim zestawie miałem przyjemność słuchać koncertu Red Hot Chili Peppers w piątek na Bemowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 I jeszcze buty z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 Bardzo sympatyczny, letni zestaw. Ja tylko bym wzmocnił kontrast kolorów między spodniami a koszulą, albo przeciwnie - oba elementy mogły by być białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 El-biczel dobrze krawat z poszetką! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Mosze dla mnie byłoby "cud, miód i orzeszki" gdybyś założył inne buty. Moim zdaniem są za "ciężkie" do tego zestawu. Podtrzymuję zdanie, że zamszowe (niekoniecznie) loafersy byłyby extra dopełnieniem. Poza tym po prostu bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Buty ,buty tańczą jak szalone ale nie w tym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 @ Mosze Świetna marynarka! Niech teraz ktoś powie, że odd jacket nie może być w prążki! Bardzo dużo tracisz rezygnując z próby zrobienia ciekawszych zdjęć. Są zbyt od dołu, zbyt statyczne i zbyt pozowane. Ten zestaw można by sprzedać na zdjęciu o kilka punktów lepiej! A do tego, jako blogger sporo tracisz zakrywając twarz - choć oczywiście szanuję to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Może być w prążki, ale ich wkomponowanie w zestaw jest trudne, dlatego co mniej zdolni dandynsi twierdzą, że się nie da Jak dla mnie super, ale buty dałbym brązowe toffi i ostatnimy czasy mało popularne u nas angielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Trochę kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dcab Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Widzę, że ta dwurzędówka robi karierę - już druga na forum. Też ją nabyłem drogą kupna (czyli moja trzecia) i czeka na odpowiednią okazję do założenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Mosze- zestaw rewelacyjny. Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 @ Mosze- inne spodnie do tych butów, albo inne buty do tych spodni. Fajna marynarka. @Syleman- zestawienie kolorystyczne dobrane ze smakiem. Rewelacja. No i buty... też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Może założymy Klub Granatowej Dwurzędówki w Prążki z Zary? Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Może założymy Klub Granatowej Dwurzędówki w Prążki z Zary? Te marynarki są strasznie krótkie. Zamówiłem w sklepie internetowym, byłaby OK, gdyby nie długość, wyglądała jakbym dostał po bracie niższym z 10 czy 15 cm. Poszła do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Prawda, jest krótka, ale u mnie nie jest źle z proporcjami - rękawy są za długie, więc proporcjonalnie długość jest znośna. Nosi się świetnie i jest przewiewna - podszewka jest tylko na ramionach i w rękawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Może założymy Klub Granatowej Dwurzędówki w Prążki z Zary? Te marynarki są strasznie krótkie. Zamówiłem w sklepie internetowym, byłaby OK, gdyby nie długość, wyglądała jakbym dostał po bracie niższym z 10 czy 15 cm. Poszła do zwrotu. 1. Taki trend. 2.Czas kryzysu- produkują 10 kròtkich i 11-tą mają gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi