mr.vintage Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Dzisiaj - kratka. Góra bardzo ładnie, ale moim zdaniem buty na tak wysoki połysk nie wyglądają dobrze z bawełnianymi, casualowymi spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Kolorystycznie zastawione perfekcyjnie,coś mi jednak w tej marynarce zdecydowanie nie odpowiada, dziwnie leży w ramionach ,trochę za obszerna i napewno za długa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Zestaw błaga o dwukolorowe golfy, takie toffi/biel ... tylko kto ma dwukolorowe golfy toffi/biel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
degaulle Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Znakomity zestaw. Marynarka seersucker jak na lato idealna. Mam starą RL bez ramienników i nie jest tak dystyngowana jak ta. Czasami mam wrażenie, że lepiej mieć ten materiał na sobie niż nosić odkryte ciało w lecie (jest tak przyjemny). Wyglądasz jak gentleman z południa USA. Bardzo, bardzo ładne. Świetne buty swoją drogą. Spodnie to bawełna, czy len? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Kolorystycznie zastawione perfekcyjnie,coś mi jednak w tej marynarce zdecydowanie nie odpowiada, dziwnie leży w ramionach ,trochę za obszerna i napewno za długa . Pozdrawiam W ramionach leży dziwnie, fakt, ale za długa na pewno nie jest. Powiedziałbym, że nie jest modnie przykrótka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Zestaw błaga o dwukolorowe golfy, takie toffi/biel ... tylko kto ma dwukolorowe golfy toffi/biel? Ewentualnie zamszowe loafersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 @degaulle Dzięki Spodnie z cienkiej bawełny. @Styleman Marynarka faktycznie nie układa się dobrze w ramionach - cóż, oddaje moją naturalną linię (która nie jest prosta). Natomiast na pewno nie jest zbyt obszerna - ramiona na styk, w talii zapas jest minimalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Zestaw błaga o dwukolorowe golfy, takie toffi/biel ... tylko kto ma dwukolorowe golfy toffi/biel? Ewentualnie zamszowe loafersy. Czy jest tu emota z serduszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Zestaw błaga o dwukolorowe golfy, takie toffi/biel ... tylko kto ma dwukolorowe golfy toffi/biel? Ewentualnie zamszowe loafersy. zdecydowanie +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Skróciłem spodnie o 8cm i dalej nie jestem z nich zadowolony. (tak wygląda ich faktura: http://static.massimodutti.net/3/photos ... 0363674406) Na razie brak odpowiedniej poszetki do tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 [attachment=0]pt2.jpg[/attachment] @mosze - podoba mi się ten zestaw. To już kolejny Twój zestaw, który jest w stylu do którego zmierzam. \ Najbardziej brakuje mi marynarek:( wczoraj mierzyłem kilka w Massimo D. i nie byłem zadowolony z tego jak się układają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 David. Buty wspaniałe. marynarka dobrze leży i ładna ale albo rozepnij ostatni guzik albo zawiąż jakiś krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 David. Buty wspaniałe. marynarka dobrze leży i ładna ale albo rozepnij ostatni guzik albo zawiąż jakiś krawat Nawet jeśli to koszula button down? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 np. knit. IMO taki by pasował: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Mamy toffi z bielą! Co za dzień! Proszę Cię nie słuchaj takich farmazonów o button-down. Jeśli masz krawat, który tu pasuje to kto bogatemu zabroni? A poza tym to wcale tu nie potrzeba krawata. Łatwiej byłoby nim wszystko popsuć niż coś poprawić. Dobry zestaw! Uwagi: 1. masz strój jak właściciel jachtu, którego kochają wszystkie damy, a stoisz jak szeryf na dzikim zachodzie ułamek sekundy przed wyciągnięciem colta. 2. kolor koszuli mocno ujmuje całemu zestawowi. Wszystko oparłeś na mocnych i wypowiedzianych kontrastach, a do tego założyłeś koszulę w kolorze bez nazwy. 3. tych spodni nie można skrócić - je trzeba skrócić natychmiast, najlepiej dzisiaj! 4. w takiej marynarce i takich butach osiągasz współczynnik dandy > 8 co niemal obliguje Cię do zrobienia z tego prawdziwej stylówy, a nie nieśmiałego podejścia. Zarost 3dniowy, poszetka z paisley oraz okulary słoneczne, ładny zegarek, a może nawet kilka rzemyków i koralików i kręcisz karki na ulicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 BTW czy ta koszula w ogóle ma długi rękaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Davide`- oprócz skrócenia proponuje zwęzić ja po całości, szczególnie nogawki. poza tym popisuje się wszystkim co mam pod wypowiedzią i sugestiami 4inHand-a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Mamy toffi z bielą! Co za dzień! Proszę Cię nie słuchaj takich farmazonów o button-down. Jeśli masz krawat, który tu pasuje to kto bogatemu zabroni? A poza tym to wcale tu nie potrzeba krawata. Łatwiej byłoby nim wszystko popsuć niż coś poprawić. Dobry zestaw! Uwagi: 1. masz strój jak właściciel jachtu, którego kochają wszystkie damy, a stoisz jak szeryf na dzikim zachodzie ułamek sekundy przed wyciągnięciem colta. 2. kolor koszuli mocno ujmuje całemu zestawowi. Wszystko oparłeś na mocnych i wypowiedzianych kontrastach, a do tego założyłeś koszulę w kolorze bez nazwy. 3. tych spodni nie można skrócić - je trzeba skrócić natychmiast, najlepiej dzisiaj! 4. w takiej marynarce i takich butach osiągasz współczynnik dandy > 8 co niemal obliguje Cię do zrobienia z tego prawdziwej stylówy, a nie nieśmiałego podejścia. Zarost 3dniowy, poszetka z paisley oraz okulary słoneczne, ładny zegarek, a może nawet kilka rzemyków i koralików i kręcisz karki na ulicy! Dziękuję za wyczerpującą opinię. 1. Też nie jestem zadowolony z moich umiejętności pozowania, pracuję nad tym 2. Koszule chciałem dobrać w stonowanym odcieniu tak aby nie odwracała uwagi od marynarki, ale pomyślę nad jakimś mocniejszym kolorem (używałeem jeszcze w tym zestawie koszuli w dosyć grubą kratę biało - niebieską o mocnym odcieniu. 3. Agree. 4. http://www.poszetka.com/product-pol-503 ... isley.html może być ? PS. Koszula ma krótki rękaw bo przy tym upale długi to chyba przesada (chyba, że na Pitti ) Ogólnie moja garderoba dopiero się tworzy więc mam duży problem z wyborem koszul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz_lbn Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Świetna ta twoja marynarka David, zdradzisz pochodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Brooks Brothers: http://www.brooksbrothers.com/IWCatProd ... tionsize=# Mała errata (inna koszula + białe spodnie i drobna bransoletka): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Dla mnie było by super gdyby koszula była jaśniejsza ,może to tez być wina zdjęcia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Świetnie! Drugi zestaw dużo lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Do tego poszetka, raybany i jestes w GQ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Jeśli zamierzasz wybrać tę poszetkę, to zwróć uwagę na komentarz pod nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi