Lipton Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 Tekstylnym spinkom teoretycznie trudno coś zarzucić, ale odbierane są one podobnie, jak nieodprute metki na rękawach marynarek.Chyba na przyjęciu u ambasadora. Nokaut. Adaś, wyluzuj. Jesteś najbardziej spiętym i betonowym userem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2012 Wakacje czas zacząć! Ale w Zakopanem, z góralem nad ranem zupełnie pijany pójdę w Tatry! I w kiszek mych umyśle wyrażę się ściśle a myśl swoją wyśle na cztery wiatry (J.Kaczmarski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2012 Wakacje czas zacząć! Fajna marynarka Z dotychczas przez Ciebie prezentowanych ta chyba najlepiej leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2012 +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ściernik Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Fajnie:) Wszedłeś na szczyt w tym stroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 E tam, zaraz na szczyt. to zaledwie wieczorny spacerek na 1300 m, po całym dniu nasiadówy na konferencji naukowej. Oczywiście na poważne szczyty (czyli to co widoczne w tle na horyzoncie), poszedłem już na poważnie , Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Najlepsza marynarka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Muszka też niczego sobie. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Zagrzeb 2 06 wizyta w Ministerstwie Turystyki na zewnątrz 39 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 @Styleman Zestaw świetny, jak zwykle Hardkor! z jakich materiałów jest Twoja marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Nie utopiłeś się w środku? Ja na zakończeniu roku szkolnego byłem w garniturze, nie było więcej niż 30 stopni, a pot mi kapał z nosa. Również jestem ciekaw materiału marynarki. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 @Styleman Zestaw świetny, jak zwykle Hardkor! z jakich materiałów jest Twoja marynarka? Bawełna bez podszewki ,na szczęście w gabinecie była klimatyzacja .Ale tak to jest pogoda nie wybiera. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Dzisiaj już w Warszawie i lżej.przynajmniej ze strojem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Panowie, Styleman w pokazanym zestawie (w 39 stopniach) zrobił zdjęcie i uciekł do klimatyzowanego pomieszczenia. Cudów nie ma - nie da się wytrzymać w ciemnej marynarce w taki upał, bez znaczenia, czy jest podszewka, czy nie. @Arkadyjczyk - wrażenie psują spodnie. Bawełna się gniecie, ale chinosy z zaprasowanymi kantami wyglądają o niebo lepiej i bardziej pasują do marynarki i muszki. Ewentualne wygniecenia na kolanach mniej się rzucają w oczy. Ja staram się prasować nawet five pocket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Dzisiaj już w Warszawie i lżej.przynajmniej ze strojem. Pozdrawiam Ten kaszkiet to jakiś hardkor Reszta jak zwykle w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Ja wiem czy hardkor... kaszkiet jak kaszkiet, a w takie słońce lepiej mieć jakieś nakrycie głowy, a moim zdaniem pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Sprawdza sie swietnie ,szczególnie przy jeździe kabrioletem w taka pogodę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Wakacje czas zacząć!Bardzo ładny zestaw, świetna marynarka . No i oczywicie wielki plus ode mnie za muszkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 100% len:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Jaki jest sens takiej długości spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 No tego to się nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Dla mnie zawsze takie spodnie wyglądały jakby się ukradło je komuś 30 centymetrów niższemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Dla mnie zawsze takie spodnie wyglądały jakby się ukradło je komuś 30 centymetrów niższemu... Ni pies ni wydra. Spodnie albo powyżej kolana, albo do kostek. Wszystko co pomiędzy nie przystoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Gdyby były w kolorze marynarki lub jaśniejsze i zdecydowanie lżejsze buty było by bardzo dobrze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Góra ładna, ale dół - spodnie - piszczele - buty - to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi