NastyKanasta Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Generalnie nie lubię za bardzo się wyróżniać strojem, wolę bardziej stonowane zestawy.Co do poszetki to nie ma jej z dwóch powodów: raz że jeszcze żadnej nie posiadam, a dwa to to jakoś nie mogę się przełamać (taki wewnętrzny opór), choć wiem że byłaby wskazana. Dziękuję wszystkim za uwagi, postaram się je wprowadzić w życie. Pozdrawiam Stonowane czy nie, każdy zestaw może wyglądać lepiej lub gorzej. Jeśli już decydujesz się na dwurzędówkę to sugeruję bardziej dopasowaną, inaczej uwydatnia ona tuszę. Dobrane spodnie dodatkowo potęgują ten efekt. Przydałoby się im lekkie zwężenie. Wizyta u krawca nie kosztuj wiele, a poprawki nawet drobne potrafią czynić cuda - wizerunek sylwetki jest bardzo istotny. Nikt nie chce wyglądać jak w worku. Co do poszetki to popieram mosze, sam nie mogłem się przełamać i w końcu tak zacząłem (tv fold) a teraz bez poszetki się nie ruszam. Btw - witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Co do poszetki to popieram mosze, sam nie mogłem się przełamać i w końcu tak zacząłem (tv fold) a teraz bez poszetki się nie ruszam. Btw - witamy na forum też tak mam zachęcam do poszetki, daje pazur. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Bardzo ładny zestaw, rzekłbym że very british! Zwłaszcza ta kratka, jakie masz buty do tego?Brązowe, zamszowe monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Andrzeju - jestem bardzo na tak, z takim ubiorem nie musisz się krępować ani robić zastrzeżeń, ze takie czy nie takie jak u kogo innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Pszemau, dzięki, następnym razem będę mniej skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Andrzej Czy mi się wydaje czy kardigan ma metalowe guziki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Andrzej - bardzo podoba mi się Twój zestaw. Niesztampowy, ale też bezpretensjonalny, udanie łączy faktury, wzory i kolory. Jeśli miałbym się czegokolwiek doczepić, to uważam, że warto byłoby podciągnąć krawat. Swoją drogą, to knit czy grenadyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 To i ja zadebiutuję dzisiejszym zestawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Krawat to jedwabny knit. Racja, mogłem go podciągnąć, ale było to po całym dniu noszenia, a że specjalnie nie pozowałem do zdjęcia to nawet nie zwróciłem na to szczególnej uwagi... Guziki nie są metalowe, może sprawiają takie wrażenie, bo są czarno - czerwone. Dzięki za komentarze i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Też mi się podobają ostatnie zestawy. Wszystkich Let's celebrate diversity Fajnie, że ostatnio tak dużo dwurzędówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 @Andrzej Bardzo ładny zestaw, rzekłbym że very british! Zwłaszcza ta kratka, jakie masz buty do tego? p.s. Bohater drugiego planu tez pasuje kolorystycznie do całości. Pozdrawiam A. (mój kot tez pozdrawia) Zestaw bardzo dobrze ułożony ,trochę za duży kolnierzyk koszuli i koniecznie trzeba wiecej wyciągnąć mankiety od koszuli aby zamknąć całość . Kolor kardigamu swietnie ożywia szarości marynarki w super kratkę . Szkoda ze nie widać reszty kompozycji ale jak piszesz ze zamykają ja brązowe monki jest super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Dziś bardziej na luzie Pozdrawiam, Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Spodnie są żółte, czy to tylko mój monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Są żółte, na moim monitorze zdjęcie dość dobrze oddaje ich kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Generalnie zestaw fajny, ale przydałaby ci się do niego bardziej nieformalna marynarka. W moim odczuciu koszula + spodnie super, marynarka niestety nie pasuje do reszty. Nakładane kieszenie by pomogły, ewentualnie zwykłe bez patek. EDIT I oczywiście przydałoby się zdjęcie butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Z butami będzie następnym razem Nakładane kieszenie nie pasowałyby do mojej budowy ciała. Jeszcze nie osiągnąłem budowy przypominającej trójkąt, a pewnie takie kieszenie optycznie poszerzyłyby biodra. Ale może rzeczywiście warto zastanowić się nad usunięciem patek, im więcej patrzę na zdjęcia tym bardziej się do tego skłaniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 I jak tak dalej pójdzie to chyba tak skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Na piękny słoneczny dzien czerwone chinos ,lniana koszula w stójkę i lekkie mokasyny. Nie odłączny element apaszka. Milego dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Zabójcze buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Na ręku BB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Na ręku BB?Hublot Bullet Bang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Dobre mam oko, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ciasno dzisiaj I fulara zapomniałem w biegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 @styleman - duuuży plus za buty i równie duży minus za wyciągniętą koszulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 @styleman - duuuży plus za buty i równie duży minus za wyciągniętą koszulęTej koszuli nie wpuszcza sie w spodnie ,to lniana koszula w stojke ,z dwoma rozporkami z boku aby dobrze sie układała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi