Styleman Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Dzień dobry To dzisiejszy mój strój.W Warszawie dosyć chłodno wiec wybrałem ocieplana marynarkę. Pozdrawiam www.fashionandstyle.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Ostatnie dwa zdjęcia z dzisiejszego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Dzień dobry To dzisiejszy mój strój.W Warszawie dosyć chłodno wiec wybrałem ocieplana marynarkę. No to dałeś czadu wczoraj/dzisiaj - Dr Jekyll/Mr Hyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Bardzo ciekawe zestawienie lecz nie w moim guście zupełnie. Ode mnie tylko uwaga na temat podwiniętych nogawek że za duży mankiet. Powinien być o połowę mniejszy oraz biały kolor skarpetek... Może coś kolorowego jak już tak odważna stylizacja? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Jeszcze raz mucha do biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Really nice! Zdjęcie buta proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Niestety to jedyne zdjęcie które wykonał mój znajomy podczas wizyty u mnie w biurze,butów nie uwzględnił a ja nie pamiętam w jakich tego dnia bylem . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Fajny zestaw, chyba ze mucha jest nie wiazana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Dzisiejszy zestaw: marynarka no name-żadnych metek, i co ciekawe pewne szczegóły świadczą, że mogła być szyta na miarę, po poprawkach (taliowanie) Pana Jerzego Wójcika z Lublina (SH) materiał to sądząc na wyczucie, dotyk i komfort noszenia len. Spodnie bawełna, krawat jedwab handmade in Germany collection Adam (przywieziony z Niemiec bardzo dawno temu-jeszcze za poprzedniego ustroju) buty Ncorrea (przygody z nimi opisane w wątku o NC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 przywieziony z Niemiec bardzo dawno temu-jeszcze za poprzedniego ustroju Niestety, ale cały ten zestaw tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 przywieziony z Niemiec bardzo dawno temu-jeszcze za poprzedniego ustroju Niestety, ale cały ten zestaw tak wygląda. cóż, trudno, będę kombinował coś innego do tej marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 A mi się podoba - jest to taki zestaw uniwersytecki a poważna mina Arkadyjczyka i odpowiednie tło tworzą prawdziwy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Mi się podoba, jednak o wiele lepiej byłoby, gdyby dać tutaj jakieś wełniane spodnie zaprasowane w kant. Marynarka może nie jest stylistycznie nowoczesna (trochę wygląda na starą, niemiecką szkołę), ale leży dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Spodnie w kant będą jutro, dzisiaj miałem taki bardziej roboczy dzień (tzn. fizycznie musiałem troche poprzenosić książek itp) więc wolałem spodnie bardziej robocze. Teraz dopiero na zdjęciach widzę dość nisko (zwłaszcza w porównaniu z marynarką w kratę kolegi Stylemana) umiejscowioną kozerkę. Jest to mój pierwszy w niej występ, kupując ją nie zwróciłem akurat na to uwagi. Cóż to już nie do naprawienia niemniej dzięki tej marynarce przetestowałem usługi kolejnego krawca, któremu mogę powierzyć projekt w pełni bespoke. zawsze to jakaś wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 A mi się podoba - jest to taki zestaw uniwersytecki a poważna mina Arkadyjczyka i odpowiednie tło tworzą prawdziwy klimat. Racja, strach by było coś u Niego zaliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 A mi się podoba - jest to taki zestaw uniwersytecki a poważna mina Arkadyjczyka i odpowiednie tło tworzą prawdziwy klimat. Racja, strach by było coś u Niego zaliczać Bez obaw, jak umie to zaliczy, jak nie umie, to nawet mini wielkości opaski na chore oko i dekolt do pasa nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Czy przypadkiem ta marynarka nie jest po prostu za szeroka w barkach? Jeśli tak to można ją przeznaczyć do noszenia na np sweter - może lepiej by leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 A tu trochę pada .Wybór -parasol lub czapka. Milego i pogodnego dnia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Masz swój portret w biurze, wow No tak chciałbym ,Andy Warhol jest jak by tu określić moim idolem ,zdjęcie które zamieściłem zrobił mi mój znajomy z Portugalii który wpadł do mnie do biura -kolekcjoner sztuki ,zamieścił je potem na moim profilu na Facebook-u z podpisem Polish Warhol .Zdjęcie to zrobił mój przyjaciel fotograf Czesław Czapliński ,była to ostatnia sesja fotograficzna Warhola przed jego śmiercią .Tak jak pisałem wyżej fascynuje mnie osoba Worhola i to czego dokonał w sztuce jego wielki wpływ i stworzenie tego co nazywane jest pop-artem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Kolejny świetny zestaw! (cóż to za parasol?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Parasol - jestem na nie. Nie, bo takie parasole/wózki na kółkach/kurtki ortalionowe ma połowa babć na bazarkach. Rozumiem, że zapewne masz oryginał, ale ulica zniszczyła tę kratę. Swoją drogą, czy to Foksal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Nie przesadzaj z tym parasolem - jakbym tak rozumował to bym zrezygnował z zakupu Rolexa. Nie kupujesz dla innych tylko dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Nie przesadzaj z tym parasolem - jakbym tak rozumował to bym zrezygnował z zakupu Rolexa. Nie kupujesz dla innych tylko dla siebie. Nikt nie jest samotną wyspą. I nie wiem jak ty, ale gdyby Rolexa nosił każdy żul (tak się nie dzieję, ale gdyby) to bym zrezygnował z zakupu. Poza tym, Rolex to nie tylko marka, ale też jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Nie przesadzaj z tym parasolem - jakbym tak rozumował to bym zrezygnował z zakupu Rolexa. Nie kupujesz dla innych tylko dla siebie. Nikt nie jest samotną wyspą. I nie wiem jak ty, ale gdyby Rolexa nosił każdy żul (tak się nie dzieję, ale gdyby) to bym zrezygnował z zakupu. Poza tym, Rolex to nie tylko marka, ale też jakość. A producent oryginału kratki to już nie jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Ktoś na forum kilka miesięcy temu wyrażał się BARDZO krytycznie o jakości oryginalnego parasola w kratkę. Kupił, powiał niezbyt mocny wiatr i parasol cały się posypał. Nie mogę niestety znaleźć odnośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi