Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejszy zestaw:

marynarka no name-żadnych metek, i co ciekawe pewne szczegóły świadczą, że mogła być szyta na miarę, po poprawkach (taliowanie) Pana Jerzego Wójcika z Lublina (SH) materiał to sądząc na wyczucie, dotyk i komfort noszenia len.

Spodnie bawełna,

krawat jedwab handmade in Germany collection Adam (przywieziony z Niemiec bardzo dawno temu-jeszcze za poprzedniego ustroju)

buty Ncorrea (przygody z nimi opisane w wątku o NC)

post-396-13658921979858_thumb.jpg

post-396-13658921980227_thumb.jpg

Spodnie w kant będą jutro, dzisiaj miałem taki bardziej roboczy dzień (tzn. fizycznie musiałem troche poprzenosić książek itp) więc wolałem spodnie bardziej robocze.

Teraz dopiero na zdjęciach widzę dość nisko (zwłaszcza w porównaniu z marynarką w kratę kolegi Stylemana) umiejscowioną kozerkę. Jest to mój pierwszy w niej występ, kupując ją nie zwróciłem akurat na to uwagi. Cóż to już nie do naprawienia :( niemniej dzięki tej marynarce przetestowałem usługi kolejnego krawca, któremu mogę powierzyć projekt w pełni bespoke. zawsze to jakaś wiedza.

Masz swój portret w biurze, wow :lol:

No tak chciałbym ,Andy Warhol jest jak by tu określić moim idolem ,zdjęcie które zamieściłem zrobił mi mój znajomy z Portugalii który wpadł do mnie do biura -kolekcjoner sztuki ,zamieścił je potem na moim profilu na Facebook-u z podpisem Polish Warhol .Zdjęcie to zrobił mój przyjaciel fotograf Czesław Czapliński ,była to ostatnia sesja fotograficzna Warhola przed jego śmiercią .Tak jak pisałem wyżej fascynuje mnie osoba Worhola i to czego dokonał w sztuce jego wielki wpływ i stworzenie tego co nazywane jest pop-artem.

Pozdrawiam

Nie przesadzaj z tym parasolem - jakbym tak rozumował to bym zrezygnował z zakupu Rolexa. Nie kupujesz dla innych tylko dla siebie.

Nikt nie jest samotną wyspą.

I nie wiem jak ty, ale gdyby Rolexa nosił każdy żul (tak się nie dzieję, ale gdyby) to bym zrezygnował z zakupu. Poza tym, Rolex to nie tylko marka, ale też jakość.

Nie przesadzaj z tym parasolem - jakbym tak rozumował to bym zrezygnował z zakupu Rolexa. Nie kupujesz dla innych tylko dla siebie.

Nikt nie jest samotną wyspą.

I nie wiem jak ty, ale gdyby Rolexa nosił każdy żul (tak się nie dzieję, ale gdyby) to bym zrezygnował z zakupu. Poza tym, Rolex to nie tylko marka, ale też jakość.

A producent oryginału kratki to już nie jakość? ;)