frankenstein Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Tak teraz wyglądają partyzanci w Górach Świętokrzyskich. W czerwonych spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Spodnie są pomarańczowe, jak napisał mr. Vintage na blogu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Spodnie są pomarańczowe, jak napisał mr. Vintage na blogu . Przepraszam, nie zaglądałem na jeszcze bloga. Pomarańczowe, czyli maskujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgapl Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 @proceleusmatyk: ja jeszcze wrócę do Twojego zestawu, mam pytanie dotyczące płaszcza, zauważyłem że występuje w miarę regularnie na Twoich zdjęciach, w sesjach jesiennych, jakiej jest produkcji i z jakiego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 O który płaszcz Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 O który płaszcz Ci chodzi? Procusiu, przecież napisał Kolega, że o ten, w którym występujesz regularnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgapl Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Przepraszam za brak precyzji, w zasadzie do zadania pytania zainspirowała mnie ostatnia prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 To zdjęcie pojawiło się już w innym wątku, ale wrzucam również tutaj. Z wczorajszego dnia: Marynarka - Riley (second hand, szara flanela, nie znam marki) Koszula - Basefield Spodnie - Oscar Jacobson (second hand, sztruksy chino) Krawat - Hemley Poszetka - Harrods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Mr.V - jakie buty założyłeś do takiego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Zestaw bardzo przyjemny dla oka, podoba mi się połączenie marynarki i spodni, a i koszula button down z krawatem nie wygląda źle, raczej tylko podkreśla casual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Reserved, kupiony chyba 2 lata temu. Metkę wyciąłem dawno temu, więc nie jestem w stanie stwierdzić, co to za materiał. Wnioskując jednak z ceny, nie sądzę, aby było to coś naturalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Zwłaszcza w Reserved. Nie wiem jak to wyglądało parę lat temu, ale obecnie jakość ubrań jest tragiczna. W większości sztuczne mieszanki, kiepsko wykończone i do tego stosunkowo drogie. (np.: koszule z kiepskiej jakościowo bawełny za ok. 120 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Michał świetna marynarka. Pozazdrościć szczęścia i wytrwałości w poszukiwaniu takich perełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Mr.V - jakie buty założyłeś do takiego zestawu? Brązowe chukka boots. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngkoellner Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 @Mr-V świetne, klarowne zestawienie. W szczególności podoba mi się zestawienie kouszli z knitem. Muszę koniecznie uzupełnić szafę o takiego talionanego, pasiastego button-downa. Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Zestaw zdecydowanie mi się podoba, genialne połączenia wzorów i kolorów. Też bym tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 To zdjęcie pojawiło się już w innym wątku, ale wrzucam również tutaj. Z wczorajszego dnia: [...] Marynarka - Riley (second hand, szara flanela, nie znam marki) Koszula - Basefield Spodnie - Oscar Jacobson (second hand, sztruksy chino) Krawat - Hemley Poszetka - Harrods Zaszalałeś Michał - dwa bardzo fajne zestawy w krótkim czasie i to późną jesienią Gdyby to był Maj, to bym pomyślał, że to wiosenne porywy serca. Biorąc pod uwagę uśmiech na twarzy - bardzo udane , co się przeniosło na zestawy szmatek właśnie. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Zaszalałeś Michał - dwa bardzo fajne zestawy w krótkim czasie i to późną jesienią Gdyby to był Maj, to bym pomyślał, że to wiosenne porywy serca. Biorąc pod uwagę uśmiech na twarzy - bardzo udane , co się przeniosło na zestawy szmatek właśnie. pozdr.Vslv Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 @Mr V. --> Moim zdaniem jeden z Twoich najlepszych zestawów (aczkolwiek wszystkie prezentowane przez Ciebie bardzo mi się podobają). Genialna marynarka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Miałem jeszcze płaszcz, zdjęłem go do sesji. Jeden z moich bardziej casualowych zestawów skomponowanych wokól... krawata. Marynarka bawełniana: Zaremba Koszula: MTM DaVinci Spodnie: Dockers (zwężane- przyznaję, trochę mnie poniosło). buty: SW1 krawata: Sam Hober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Świetne zestawienie kolorystyczne, tylko ta prześwitująca końcówka krawatu jakoś dziwnie wygląda - rozumiem, że to cena za miękkość krawatu? Chociaż z drugiej strony nie przeszkdzało by mi to w ubiorze letnim na upały, dodało by lekkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Podoba mi się Krawat wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 a jeszcze info o pasku jest potrzebne (bardzo fajny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Nie mam pojęcia. Kupiłem go wieki temu. No name. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 szkoda - świetny jest; takiego właśnie szukam...(ale dzięki za szybką odpowiedź) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi