Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Jay

Fajny krawat i koszula, ale razem ciut się zlewa. Może w realu wygląda to inaczej.

@ Secondhand Dandy

Wszystko super dobrane kolorystycznie. Krawat bardzo ładny.

Opublikowano

@ Secondhand Dandy

Wszystko super dobrane kolorystycznie. Krawat bardzo ładny.

Dzięki wielkie :) To jeden z moich pierwszych w karierze, a zarazem ulubionych. Mięsisty jedwab i bardzo miękkie wypełnienie dają mozliwość uzyskania ładnego, wyrazistego węzła :)

Opublikowano

Drugie podejście do szarego zestawu koordynowanego, tym razem o wyższym stopniu formalności :)

Bardziej formalny zestaw koordynowany? O ile i w jakiej skali ;)

A sam zestaw spokojny stonowany, mozna rzec 'urzędniczy'.

Opublikowano

heh, no cóż, jestem z tych co wszystko noszą w "super slim", choć wiem, że to nie jest eleganckie to podoba mi się. Co do garniturów to mam problem z dopasowaniem marynarki ze spodniami, bo jestem pływakiem i klatka duża w porównaniu do nóg i ciężko mi cokolwiek dobrać - zwykle marynarka 2 rozmiary większa od spodni.

Jeszcze dodam, że na zdjęciu marynarka miała zaszyte rozcięcie z tyłu - nie rozprułem po zakupie (o czym się zorientowałem po jej zdjęciu - coś mnie ciągnęło i to było to… :P)

Opublikowano

A w ogóle skąd garnitur?

tylko czekałem… :P garnitur z niechlubnego H&M [póki co tylko na tę firmę mnie stać], buty Peter Kaiser (dopiero teraz zwróciłem uwagę, że faktycznie ogromne, ale stopy też małej nie mam… ), poszetka z Poszetka.com, koszula H&M.

Opublikowano

Garnitur, przynajmniej na zdjęciu, wygląda bardzo ładnie. Wątpliwości budzi jedynie zbyt wąska moim zdaniem nogawka - opina się na udach i daje zbyt duży kontrast z butami. H&M chyba sprzedaje części ganituru osobno, można spróbować "poprawić" rozmiar.

Opublikowano

Zaloz sobie na szpilki nogawki troche krocej i zrob zdjecie wtedy. Niestety, przy waskich spodniach nogawka nie moze osiadac na bucie, trzeba przyzwyczaic sie do wloskich dlugosci, bo inaczej od minimum kolana w dol wszystko wyglada zle.

Opublikowano

Przyganiał kocioł garnkowi. ;) Po co od razu reagować w ten sposób, może kolega widział bardzo podobną koszulę w sklepie Bytom. Zadziwiające jak szybko się uczymy i jeszcze szybciej zapominamy jak niewiele kiedyś każdy z nas wiedział na tematy, o których dyskutujemy.

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Bez obrazy dla kolegi, po prostu jest może tylko parę osób, które tak w locie potrafią spojrzeć na jakiś rodzaj produktu i od razu po bukiecie powiedzieć jaka to winnica   ;) Ja mam słabą pamięć, jak nawet coś super charakterystycznego kiedyś widziałem, to już pewnie bym nawet nie potrafił powiedzieć, gdzie.

Za to widząc już setne pytanie tego typu, szczególnie, że pod każdym wpisem blogowym jest jedno takie wyrwane z kontekstu, można już się znudzić (mało powiedziane) 

Opublikowano

Już wyjaśniam :) Znawcą żadnym nie jestem, więc nie miało moje pytanie na celu pokazania mojej wiedzy, której zasadniczo nie posiadam :)

Po prostu niedawno bardzo podobną kupiłem w outletowym sklepie Bytomia za bardzo śmieszną cenę. :)

Opublikowano

Wczoraj byłem w Tychach i panowie-roboty postanowili zrobić przegląd techniczny moich ubrań :D

Tyski Browar Obywatelski... taaak :) Pozdrawiam! ...przepraszam za off.