Misza Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pudło. Buty, to po prostu Tommy Hillfiger. Kupione na początku mojej przygody z forum, za to bardzo wygodne. Cytuj
constantin Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pudło. Buty, to po prostu Tommy Hillfiger. Kupione na początku mojej przygody z forum, za to bardzo wygodne. Po prostu.. Cytuj
eye_lip Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Już zdjąłem, ale dziś było tak Cytuj
constantin Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Super!!! czad:)!!! Bardzo mi się podoba i gratuluje odwagi... Cytuj
Styleman Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem pod wrażeniem. I to dużym. Pozdrawiam Cytuj
Otto Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja też, nie dość, że pumpy, to jeszcze odlotowe skarpety. Choć kaszkiet mógłby być może bardziej w stronę newsboy vel klinowego z tweedu, ale i tak jest imponująco. Za odwagę należą się osobne gratulacje! Cytuj
Redfacet Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Już zdjąłem, ale dziś było tak Super! Cytuj
constantin Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 @zw1920 ładnie dopasowałeś poszetke do krawata a tak poważnie mało widać, ale marynarka mam wrażenie, że jest za szeroka na Ciebie Cytuj
zw1920 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Niestety to jedyne zdjęcie jakie otrzymałem. Takie "uchwycenie" mojej osoby sprawia, że marynarka może wydawać się za duża. Kupując ją (40UK) miałem porównanie z inną mniejszą (38UK) i ta druga wyraźnie była za szczupła. Po prostu nie mieściłem się w niej. Cytuj
Jan Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kupując ją (40UK) miałem porównanie z inną mniejszą (38UK) i ta druga wyraźnie była za szczupła. Po prostu nie mieściłem się w niej. To nie jest tak, że musisz chodzić w jednej albo drugiej prosto z wieszaka, weź tą większą do krawca i zrób poprawki Cytuj
wojvv Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Już zdjąłem, ale dziś było tak http://i.imgur.com/zGAo1.jpg Wygląda to rewelacyjnie! Czy nosiłeś je na długie spodnie czy masz pumpy o długości za kolano? Pozdr, wojvv Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Niestety nie mam dedykowanych spodni, musiałem zaadoptować tweedowe spodnie z wysokim stanem i nogawką 19cm, które uszył mi kiedyś krawiec. Cytuj
Styleman Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Gora zachwyciła mnie już wcześniej na FB,natomiast spodnie zdecydowanie psują cała stylistykę . Za ciemne do tego koloru marynarki i jakby za obszerne,przez co burza proporcje . Cytuj
constantin Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 spodnie mają taki dziwny krój, od kolana w dół slim, a góra obszerniejsza, są ciut jaśniejsze niż widać. Pozdrawiam. C. Cytuj
Remy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Constantin, czy Tobie jest zawsze zimno? W skład każdego zestawu wchodzi sweter pod marynarkę. Też się zastanawiam w do jakich temperatur taki ubiór. +16 stopni ? Cytuj
constantin Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Constantin, czy Tobie jest zawsze zimno? W skład każdego zestawu wchodzi sweter pod marynarkę. prawdopodobnie lubię tak..a może nie chce żeby było zbyt formalnie:) no i mam sporo sweterków:) to kompilacja wszystkich tych czynników Cytuj
Rain Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Znowu sie muszę przyczepić . Czy kolor tego swetra na pewno pasuje do reszty? Cytuj
Rain Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 w takim razie nie wiem jak powinny być łączone kolory, u mnie prawie wszystko co bym połączył z czarnym swetrem, wygląda źle. w sumie tutaj sweter moze byc dodatkiem, i chyba nie musi pasowac kolorystycznie do reszty, teraz to odkrylem, o. e: dobra, faktycznie pasuje w sumie. Cały czas się uczę... Cytuj
Misza Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 A gdzie tu jest czarny? na butach tylko... Zakręcony ten Twój wpis. Cytuj
constantin Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Co do czarnych butów...kiedyś li tylko wyłącznie;) i nazbierało się owych "trochę", dlatego dziś czarne, choć "normalnie" włożyłbym jakiś odcień brązu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi