White Haven Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Dobrze widzę, że to zestaw koordynowany? Kolory mi się trochę zlewają na zdjęciu. Bardzo fajny odcień marynarki - chciałbym kiedyś sprawić sobie taki garnitur. Cytuj
kamil.em Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Dobrze widzisz. Spodnie to niebieskie chino. Cytuj
White Haven Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Tak myślałem. Mógłbyś pyknąć z bliska fakturę marynarki i zdradzić skąd pochodzi? Cytuj
kamil.em Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Tak myślałem. Mógłbyś pyknąć z bliska fakturę marynarki i zdradzić skąd pochodzi?Zrobiłem zdjęcie ale przy sztucznym świetle. Kolor wyszedł ciemny, niemniej fakturę materiału widać przyzwoicie. Marynarka jest z Sh, na metce widnieje firma Viacortesa co zdradza włoskie pochodzenie. Materiał to wełna z jedwabiem i lnem. Jest bardzo cienka i co mnie cieszy ma płócienne wypełnienie. Jedyną moją ingerencją było pozbycie się poduszek. Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Wczoraj znowu elegancki! Cytuj
maciato Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 To Be or Not To Be ? Świetne zdjęcie; zaczes super (mi niestety nie pasuje - próbowałem). Cytuj
michau Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 To Be or Not To Be ? Świetne zdjęcie; zaczes super (mi niestety nie pasuje - próbowałem). Zaczes rulezz;) Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Typowy Ty. W pozytywnym tego słowa znaczeniu Spinki do mankietów fajne. Cytuj
Byrk Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 nie nosisz jeszcze plaszcza i dlatego sweter, czy nosisz, gotujesz sie, ale to jest robione ze wzgledow czysto wizualnych? sie tak pytam, bo ja ze swoim brzuszkiem w swetry pod marynarke bym sie nie pchal, chyba ze wlasnie gdybym bez plaszcza chodzil a marynarka nie bylaby szczegolnie przylegajaca i spodnie sie troszke dziwnie zlamaly, ale ogolnie, rzeczywiscie, chbya kazdy kto sledzi ten temat widzi ze sporo sie u cCiebie na plus zmienilo i ostatnie zestawy, chociaz spokojne (dla mnie to duzy plus bo czasem przesada dobra nie jest), sa naprawde baardzo dla oka przyjemne. Pozdrawiam! Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 No akurat 10-14C to jest idealna pogoda na sweter + marynarka. Chociaż radzę zaopatrzyć się w bezrękawnik (taki zwykły, wełniano-kaszmirowy, gładki sweter, tylko bez rękawów, podobny do kamizelki), szczególnie do koszuli na spinki. Cytuj
constantin Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 spinki celowo "usunąłem":) a płaszcza jeszcze nie noszę...spodnie pewnie są ciut za długie... Cytuj
constantin Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Typowy Ty. W pozytywnym tego słowa znaczeniu Spinki do mankietów fajne. Typowy "Ja" to cienki golf i marynarka.. taki ja... sprzed www.butwbutonierce.pl... Cytuj
lodzermensch Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 No akurat 10-14C to jest idealna pogoda na sweter + marynarka. Chociaż radzę zaopatrzyć się w bezrękawnik (taki zwykły, wełniano-kaszmirowy, gładki sweter, tylko bez rękawów, podobny do kamizelki), szczególnie do koszuli na spinki. a czy bezrękawnik pasować będzie do koszuli z francuskimi mankietami? Cytuj
meqoq Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 a czy bezrękawnik pasować będzie do koszuli z francuskimi mankietami?Lepiej niż sweter. Cytuj
lodzermensch Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 a czy bezrękawnik pasować będzie do koszuli z francuskimi mankietami?Lepiej niż sweter. no na pewno (nie będzie wystających czasem rękawów) ale czy w ogóle sweter, nawet kaszmirowy bezrękawnik, koreluje ze spinkami, co dla mnie jest o stopień wyżej... Cytuj
Misza Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Chyba najładniejszy zestaw, jaki na Tobie widziałem. Świetnie wyglądasz! Cytuj
constantin Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Chyba najładniejszy zestaw, jaki na Tobie widziałem. Świetnie wyglądasz! Dzięki Misza, szczególnie skarpetki..! Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Na wczorajszym spotkaniu BwB byłem smartkażualem! Cytuj
kamil.em Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Bez marynary ale za to w krawacie. Cytuj
Styleman Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Na tarasie 4 10 Cytuj
Parmigiano Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Styleman,zestawik bardzo przyjemny dla oka,rozumiem że bez szaliczka byłoby za zimno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi