Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak myślałem. Mógłbyś pyknąć z bliska fakturę marynarki i zdradzić skąd pochodzi?

Zrobiłem zdjęcie ale przy sztucznym świetle. Kolor wyszedł ciemny, niemniej fakturę materiału widać przyzwoicie. Marynarka jest z Sh, na metce widnieje firma Viacortesa co zdradza włoskie pochodzenie. Materiał to wełna z jedwabiem i lnem. Jest bardzo cienka i co mnie cieszy ma płócienne wypełnienie. Jedyną moją ingerencją było pozbycie się poduszek.

post-3412-13658923183402_thumb.jpg

Opublikowano

nie nosisz jeszcze plaszcza i dlatego sweter, czy nosisz, gotujesz sie, ale to jest robione ze wzgledow czysto wizualnych?:)

sie tak pytam, bo ja ze swoim brzuszkiem w swetry pod marynarke bym sie nie pchal, chyba ze wlasnie gdybym bez plaszcza chodzil a marynarka nie bylaby szczegolnie przylegajaca ;)

i spodnie sie troszke dziwnie zlamaly, ale ogolnie, rzeczywiscie, chbya kazdy kto sledzi ten temat widzi ze sporo sie u cCiebie na plus zmienilo i ostatnie zestawy, chociaz spokojne (dla mnie to duzy plus bo czasem przesada dobra nie jest), sa naprawde baardzo dla oka przyjemne.

Pozdrawiam!

Opublikowano

No akurat 10-14C to jest idealna pogoda na sweter + marynarka. Chociaż radzę zaopatrzyć się w bezrękawnik (taki zwykły, wełniano-kaszmirowy, gładki sweter, tylko bez rękawów, podobny do kamizelki), szczególnie do koszuli na spinki.

Opublikowano

No akurat 10-14C to jest idealna pogoda na sweter + marynarka. Chociaż radzę zaopatrzyć się w bezrękawnik (taki zwykły, wełniano-kaszmirowy, gładki sweter, tylko bez rękawów, podobny do kamizelki), szczególnie do koszuli na spinki.

a czy bezrękawnik pasować będzie do koszuli z francuskimi mankietami?

Opublikowano

a czy bezrękawnik pasować będzie do koszuli z francuskimi mankietami?

Lepiej niż sweter.

no na pewno (nie będzie wystających czasem rękawów) ale czy w ogóle sweter, nawet kaszmirowy bezrękawnik, koreluje ze spinkami, co dla mnie jest o stopień wyżej...