Styleman Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? Pierwsze jazdy na skuterze a przy okazji zdjęcia . Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie . Pozdrawiam Cytuj
paparazzo Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie .Warto spróbować Ewentualnie krawat na plecy Jak zwykle ładny kolorystyczny strój. Kolor skutera jednak byłby do zmiany Cytuj
kamil.em Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Niekoniecznie na plecy, można do krawata użyć spinki. Zestaw bardzo stylowy. Cytuj
michau Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zestaw sprzed około 2 tygodni, ale dawno nic nie wrzucałem . Swoją drogą usłyszałem niedawno od kolegi, że ubieram się "zbyt poważnie jak na mój wiek" . mnie się podoba Cytuj
constantin Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? Pierwsze jazdy na skuterze a przy okazji zdjęcia . Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie . Pozdrawiam kilka lat temu napisałem w gazecie lokalnej "motory" i zrobiło się zamieszanie.. różnica miedzy "motorami" i motocyklami teraz jest dla mnie oczywista.. Cytuj
4inHand Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 @ all dzieki za podpisy Uśmiałem się Panamy prawie nie zdejmuje z głowy od kiedy ją kupiłem Wziąłem też jedną dla mojej dziewczyny (o bardziej 'meksykańskim' fasonie) i ona też jest zachwycona Cytuj
pszemau Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 @ all dzieki za podpisy Uśmiałem się Panamy prawie nie zdejmuje z głowy od kiedy ją kupiłem Wziąłem też jedną dla mojej dziewczyny (o bardziej 'meksykańskim' fasonie) i ona też jest zachwycona widziałem na żywo dziewczynę Tomka i zapewniam, że ma fason bardziej słowiański niż meksykański Cytuj
B.B. Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? Pierwsze jazdy na skuterze a przy okazji zdjęcia . Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie . Pozdrawiam kilka lat temu napisałem w gazecie lokalnej "motory" i zrobiło się zamieszanie.. różnica miedzy "motorami" i motocyklami teraz jest dla mnie oczywista.. Różnica jest taka że motor ma się w motocyklu (a także w samochodzie, na statku itd) żeby miało co ten pojazd napędzać, tak jakby ktoś nie wiedział Cytuj
mbs Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tak jakby ktoś nie wiedział, to w języku potocznym słowo "motor" jest tożsame ze słowem "motocykl" i czepianie się tego na forum internetowym jest trochę nie na miejscu. Cytuj
B.B. Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Panie, silnik to potocznie motor, tak mówili szoferzy od 70 lat i tego należy się trzymać. Cytuj
mbs Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Trzymałbym się jednak tego, co mówi słownik. http://sjp.pwn.pl/slownik/2484792/motor Cytuj
frankenstein Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 "Tak się kończy degustacja whisky" W takim wypadku można by nazwać to zdjęcie "Wyrwany ze snu" drobny appendix Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 W duchu panamowego szaleństwa Cytuj
Ernestson Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Szkoda że zdjęcie kisielowate. Fajny zestaw. Podoba mi się spory kołnierzyk koszuli. Napisz więcej o marynarce, z jakiej jest tkaniny. Wygląda na wygodną, czy jest taka w rzeczywistości? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ha, że też w tym kisielu dopatrzyłeś się wygody! Masz oko Zdjęcie robiłem ziemniakiem (laptopem). Jest jak piżama. 98% bawełna 2% elastan. Żadnego wypełnienia, podszewka tylko w rękawach. Massimo Dutti. Poniżej bebechy i reszta zestawu: Koszula nabyta gdzieś kiedyś, nic ciekawego, ale kołnierzem - przyznam - się broni. Cytuj
constantin Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 szukam takiego koloru skarpet.. Cytuj
constantin Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 jaki rozmiar nosisz?43 Cytuj
Misza Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Tak było dziś. Przepraszam za metki przy torbie. Ją zakupiłem tuż przed powrotem do domu . Cytuj
Misza Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 jaki rozmiar nosisz?43 Mam nowe wólczanki w tym kolorze. Rozmiar 42-43. Możesz czuć się ich właścicielem. Cytuj
Jan Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 W duchu panamowego szaleństwa Panama z adresu o którym rozmawialismy? Jesli tak, to który to model? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 A myślisz, że skąd ten ostatni panamowy boom na forum? Mój to borsalino, choć ze zdjęć ciężko zobaczyć różnicę między fedorą. Na żywo różnice widać, ale drobne. http://www.panamahatmall.com/panama_hat ... s_id=11557 PS Ceny wzrosły od czerwca o 10%. Albo podwyższają ceny w sezonie letnim, albo generalnie zaczęli się cenić. Cytuj
Jan Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 A myślisz, że skąd ten ostatni panamowy boom na forum? Myślałem, że wszyscy oprócz Ciebie obkupili się w Marks&Spencer lub innych sieciówkach Fajnie wygląda Twój kapelusz, chyba wiem który model kupie jako następny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi