Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zestaw sprzed około 2 tygodni, ale dawno nic nie wrzucałem ;). Swoją drogą usłyszałem niedawno od kolegi, że ubieram się "zbyt poważnie jak na mój wiek" ;).

mnie się podoba

Opublikowano

Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? :)

Pierwsze jazdy na skuterze a przy okazji zdjęcia . Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie .

Pozdrawiam

kilka lat temu napisałem w gazecie lokalnej "motory" i zrobiło się zamieszanie..:) różnica miedzy "motorami" i motocyklami teraz jest dla mnie oczywista..:)
Opublikowano

@ all

dzieki za podpisy :) Uśmiałem się :P Panamy prawie nie zdejmuje z głowy od kiedy ją kupiłem :D Wziąłem też jedną dla mojej dziewczyny (o bardziej 'meksykańskim' fasonie) i ona też jest zachwycona ;)

widziałem na żywo dziewczynę Tomka i zapewniam, że ma fason bardziej słowiański niż meksykański :-)

Opublikowano

Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? :)

Pierwsze jazdy na skuterze a przy okazji zdjęcia . Na swoich motorach niestety w krawacie wyglądał bym dość dziwnie .

Pozdrawiam

kilka lat temu napisałem w gazecie lokalnej "motory" i zrobiło się zamieszanie..:) różnica miedzy "motorami" i motocyklami teraz jest dla mnie oczywista..:)

Różnica jest taka że motor ma się w motocyklu (a także w samochodzie, na statku itd) żeby miało co ten pojazd napędzać, tak jakby ktoś nie wiedział

Opublikowano

Ha, że też w tym kisielu dopatrzyłeś się wygody! Masz oko ;) Zdjęcie robiłem ziemniakiem (laptopem).

Jest jak piżama. 98% bawełna 2% elastan. Żadnego wypełnienia, podszewka tylko w rękawach. Massimo Dutti.

Poniżej bebechy i reszta zestawu:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Koszula nabyta gdzieś kiedyś, nic ciekawego, ale kołnierzem - przyznam - się broni.

Opublikowano

A myślisz, że skąd ten ostatni panamowy boom na forum? :P Mój to borsalino, choć ze zdjęć ciężko zobaczyć różnicę między fedorą. Na żywo różnice widać, ale drobne.

http://www.panamahatmall.com/panama_hat ... s_id=11557

PS Ceny wzrosły od czerwca o 10%. Albo podwyższają ceny w sezonie letnim, albo generalnie zaczęli się cenić.

Opublikowano

A myślisz, że skąd ten ostatni panamowy boom na forum?

Myślałem, że wszyscy oprócz Ciebie obkupili się w Marks&Spencer lub innych sieciówkach ;)

Fajnie wygląda Twój kapelusz, chyba wiem który model kupie jako następny :D