Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@proceleusmatyk: ja jeszcze wrócę do Twojego zestawu, mam pytanie dotyczące płaszcza, zauważyłem że występuje w miarę regularnie na Twoich zdjęciach, w sesjach jesiennych, jakiej jest produkcji i z jakiego materiału?

Opublikowano

To zdjęcie pojawiło się już w innym wątku, ale wrzucam również tutaj. Z wczorajszego dnia:

Dołączona grafika

Marynarka - Riley (second hand, szara flanela, nie znam marki)

Koszula - Basefield

Spodnie - Oscar Jacobson (second hand, sztruksy chino)

Krawat - Hemley

Poszetka - Harrods

Opublikowano

Zwłaszcza w Reserved. Nie wiem jak to wyglądało parę lat temu, ale obecnie jakość ubrań jest tragiczna. W większości sztuczne mieszanki, kiepsko wykończone i do tego stosunkowo drogie. (np.: koszule z kiepskiej jakościowo bawełny za ok. 120 zł :-()

Opublikowano

To zdjęcie pojawiło się już w innym wątku, ale wrzucam również tutaj. Z wczorajszego dnia:

[...]

Marynarka - Riley (second hand, szara flanela, nie znam marki)

Koszula - Basefield

Spodnie - Oscar Jacobson (second hand, sztruksy chino)

Krawat - Hemley

Poszetka - Harrods

Zaszalałeś Michał - dwa bardzo fajne zestawy w krótkim czasie i to późną jesienią :-) Gdyby to był Maj, to bym pomyślał, że to wiosenne porywy serca. Biorąc pod uwagę uśmiech na twarzy - bardzo udane :-), co się przeniosło na zestawy szmatek właśnie.

pozdr.Vslv

Opublikowano

Zaszalałeś Michał - dwa bardzo fajne zestawy w krótkim czasie i to późną jesienią :-) Gdyby to był Maj, to bym pomyślał, że to wiosenne porywy serca. Biorąc pod uwagę uśmiech na twarzy - bardzo udane :-), co się przeniosło na zestawy szmatek właśnie.

pozdr.Vslv

Dzięki :)

Opublikowano

Miałem jeszcze płaszcz, zdjęłem go do sesji. Jeden z moich bardziej casualowych zestawów skomponowanych wokól... krawata.

Marynarka bawełniana: Zaremba

Koszula: MTM DaVinci

Spodnie: Dockers (zwężane- przyznaję, trochę mnie poniosło).

buty: SW1

krawata: Sam Hober

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Świetne zestawienie kolorystyczne, tylko ta prześwitująca końcówka krawatu jakoś dziwnie wygląda - rozumiem, że to cena za miękkość krawatu?

Chociaż z drugiej strony nie przeszkdzało by mi to w ubiorze letnim na upały, dodało by lekkości.