Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś, marynarka Ralph Lauren z linii Purple Label 100 procent kaszmir, całkowicie na miękko , jedynie podszewka w rękawach ( spodnie bardzo drogie , a buty jeszcze droższe) większość forumowiczów się chwali to ja też??

308DB72B-72C7-4311-B5C7-FCCED3C7DEB1.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, me.spoke napisał:

A ile to się trzeba fizycznie napracować, żeby zarobić na taki płaszcz. Mając ciepłą posadkę nie sposób tego docenić ;)

Panowie, Wy tez z głodu nie umieracie , sądząc po waszych stylizacjach.

Opublikowano
5 godzin temu, mayor napisał:

DD7453E3-8C3C-4DF9-95E4-D34B5ADB7433.jpeg                                                           I jak tu nie wierzyć w aniołków,  re..inkarnacje,  podwodne cywilizacje czy Świętego Mikołaja  

Reinkarnacja odbyła się dlatego, że nie mogłem zalogować się ze starego konta. Z rejestracją ponowną bawiłem chyba z pół godziny, ciągle były złe odpowiedzi na zapodane fotografie. Jakiś problem jest chyba. Ale Pan Mayor nie traci rewolucyjnego zapału i jak widzę że na wszystko ma oko. To bardzo dobrze.?Pozdrawiam wszystkich . Czytałem Was na bieżąco i sądzę że jest to bardzo wartościowe forum. Nie chodzi mi nawet o porady merytoryczne , ale ogólnie o styl wypowiedzi , poczucie humoru, ironizmy  i sarkazmy. Po prostu lubię Was

Opublikowano
6 godzin temu, ciasteczkowy napisał:

Jak się skróci rękawy to ktoś może pomyśleć ze się skąpi na materiale. Przydługie rękawy świadczą o tym ze właścicielowi się powodzi.

Nie uważam że rękawy są za długie. W krótkich byłoby mi za chłodno i zbyt przewiewne.Jak to mówili kiedyś „ jest litera prawa, ale jest i duch prawa” A że prawników tu jak mniemam mnóstwo , to na pewno zrozumieją.

Opublikowano
Godzinę temu, phantom napisał:

Bardzo dziękuję za przemiłe słowa, ale zestawy jeszcze kilku kolegów (że wspomnę tylko o @Midlife-Crisis, @Zajac Poziomka, @blekit, @Wodzu, @me.spoke) są na jeszcze wyższym poziomie klasycznej męskiej elegancji. Nie szukajmy na forum konkurencji - uczmy się od siebie, podpatrujmy i czerpmy ze swojego doświadczenia (tak jak ja przez ostatnie 11 lat:)

Bardzo mądre słowa .?

Opublikowano
W dniu 27.03.2022 o 09:32, lubo69 napisał:

Chodzi moim zdaniem o to, że od dwunastu lat wszyscy inni użytkownicy wstawiają tu zestawy, aby podbudować swoje ego, zebrać lajki, upewnić się, że są super ubrani, poprosić o ewentualne wskazówki, nauczyć adeptów KME co i jak nosić, itd. 

Co do tego „itd.”, drogi @lubo69, uzupełnię, że wrzucamy tutaj zdjęcia z chęci podzielenia się pomysłami na kreacje licząc na odbiór ze zrozumieniem, bo w nas coś drzemie; co musi na światło dzienne; jakaś kreatywna siła. Każdy człowiek jest we wnętrzu artystą i dobrze jest znaleźć sobie jakiś kanał, żeby dać temu upust. I najlepiej jest to robić w kręgu ludzi o podobnych zainteresowaniach. Tudzież prezentacja zestawów daje możliwość wchodzenia w interakcję ze społecznością oderwaną od codziennej rzeczywistości. Ot taka wartość dodana internetu.

Przypuszczam, że podobna głębsza motywacja stoi za udzielaniem się tutaj w zakresie filozofii ubioru w formie werbalnej, a szczególnie dotyczy to wypowiedzi zabarwionych cynicznie (które swoją drogą uwielbiam). Z pewnością wychodzi to poza chęć podbudowy swojego ego, zebrania lajków, potrzebę nauczania itd. 

• Like 6