Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2021 I po świętach. Marynarka z Harris Tweedu, kamizelka SuSu, koszula Mortimer & Armstrong, krawat Republic of Ties 9 1 Cytuj
djmakus Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2021 tegoroczne ostatki cmdns 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2021 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 29 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Kasza z koronką 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 9 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2022 Pierwsza odsłona mojego nowego garnituru ze znanego już tutaj zakładu krawieckiego Lazar w Rybniku. Tym razem to wynik dwóch krótkich podróży na Śląsk (w sumie trzy spotkania). Projekt całkowicie poprowadzony przez kolegę @JDC. 25 6 Cytuj
pablocito Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2022 Piękny:). Miłego noszenia! 1 Cytuj
JDC Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2022 21 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Pierwsza odsłona mojego nowego garnituru ze znanego już tutaj zakładu krawieckiego Lazar w Rybniku. Tym razem to wynik dwóch krótkich podróży na Śląsk (w sumie trzy spotkania). Projekt całkowicie poprowadzony przez kolegę @JDC. Ależ dobrze zgrały się tutaj te jodełki na koszuli i marynarce! Niech się dobrze nosi 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 14 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 "Śnieg z Momoyogusa – Kwiaty stu pokoleń" (ok. 1909–1910) autorstwa Kamisaki Sekki. 6 Cytuj
checkeredstripedhawk Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 Chciałbym się jakoś przywitać, gdyż do tej pory czytałem jedynie forum (nawet bez rejestracji), a w ramach powitania wrzucam zdjęcie z typowym dla mnie zestawem - smart casual codziennie, styl formalny rzadziej. Kraciasto-prążkowato 5 Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 Eeee no straszyłeś jakimiś kratami pomieszanym z prążkami jak u clowna a tu całkiem zwyczajny każual. Na przyszłość - dla takich zestawów istnieje wątek „Co mam dziś każualowego na sobie”, a CMDNS jest zarezerwowany dla bardziej eleganckich ubrań. Cytuj
checkeredstripedhawk Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 Ok. Zapamiętam na przyszłość. Może to "straszenie" wynikło z praktyki dnia codziennego a zdjęcia robię bardzo rzadko (jak na razie ) wiec nie miałem dobrego przykładu ? poza tym otacza mnie w pracy szaro bura rzeczywistość i to wzmaga poczucie clownowe ☺☺☺ pozdrawiam serdecznie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 6 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 11 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 6 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 12 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 Jak zwykle klasa. Nie próbowałeś podwinąć tyłu ronda kapelusza do góry? Ja doszedłem do takiego rozwiązania, że w zimowym kapeluszu podwijam tył ronda a w panamie zostawiam opuszczony. Cytuj
Kyle Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 Jeżeli chodzi o kapelusz, to do znudzenia można powtarzać, że kluczowe są two tilts: https://www.pinterest.nz/pin/17662623508754757/ 3 3 Cytuj
phantom Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 7 godzin temu, pablocito napisał: Jak zwykle klasa. Nie próbowałeś podwinąć tyłu ronda kapelusza do góry? Ja doszedłem do takiego rozwiązania, że w zimowym kapeluszu podwijam tył ronda a w panamie zostawiam opuszczony. Dzięki! Nie, jeszcze nie próbowałem. Nie jestem wielkim fanem kapeluszy, ale następnym razem na pewno skorzystam z rady - zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 9 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2022 Dziś: 21 5 Cytuj
checkeredstripedhawk Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2022 Piękna tkanina panie phantom. Co to za garnitur? RTW? MTM? Bespoke? Można prosić o jakieś info? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 10 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2022 16 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Opublikowano 10 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2022 Koszula OCBD od z forumowego bazarku. 14 3 Cytuj
phantom Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2022 10 godzin temu, checkeredstripedhawk napisał: Piękna tkanina panie phantom. Co to za garnitur? RTW? MTM? Bespoke? Można prosić o jakieś info? Cześć, to wełna POW VBC - model Lazio Suitsupply RTW. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 12 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 20 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 13 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Casentino, Poszetka & Blue Loafers, Turnbull & Asser, Osovski, Dockers, Vass i "komunijny" Atlantic na waranie od @eye_lip: 18 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi