Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
21 godzin temu, Midlife-Crisis napisał:

Pierwsza odsłona mojego nowego garnituru ze znanego już tutaj zakładu krawieckiego Lazar w Rybniku. Tym razem to wynik dwóch krótkich podróży na Śląsk (w sumie trzy spotkania). Projekt całkowicie poprowadzony przez kolegę @JDC.  

45A6B3D9-8F8C-4302-AA21-D7AB734852B5.jpeg

Ależ dobrze zgrały się tutaj te jodełki na koszuli i marynarce! Niech się dobrze nosi :) 

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Eeee no straszyłeś jakimiś kratami pomieszanym z prążkami jak u clowna a tu całkiem zwyczajny każual. Na przyszłość - dla takich zestawów istnieje wątek „Co mam dziś każualowego na sobie”, a CMDNS jest zarezerwowany dla bardziej eleganckich ubrań.

Opublikowano

Ok. Zapamiętam na przyszłość. Może to "straszenie" wynikło z praktyki dnia codziennego a zdjęcia robię bardzo rzadko (jak na razie ) wiec nie miałem dobrego przykładu ? poza tym otacza mnie w pracy szaro bura rzeczywistość i to wzmaga poczucie clownowe ☺☺☺ pozdrawiam serdecznie 

Opublikowano
7 godzin temu, pablocito napisał:

Jak zwykle klasa. Nie próbowałeś podwinąć tyłu ronda kapelusza do góry? Ja doszedłem do takiego rozwiązania, że w zimowym kapeluszu podwijam tył ronda a w panamie zostawiam opuszczony.

Dzięki! Nie, jeszcze nie próbowałem. Nie jestem wielkim fanem kapeluszy, ale następnym razem na pewno skorzystam z rady - zobaczymy jak wyjdzie.

Opublikowano
10 godzin temu, checkeredstripedhawk napisał:

Piękna tkanina panie phantom. Co to za garnitur? RTW? MTM? Bespoke? Można prosić o jakieś info?

Cześć, to wełna POW VBC - model Lazio Suitsupply RTW.

• Like 1