Servetch Napisano 21 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2021 To taka przedłużona bosmanka, producent (Private White) nazywa to Bridge Coat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 23 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 [mention]Beny23 [/mention] wszytko oczywiście super, ale zgrzyta mi ten plecaczek. Mam ten sam „problem” dziś bo ubrany do pracy w spodnie w kant, marynarkę, płaszcz, czyli raczej nie na sportowo w potocznym rozumieniu tego słowa pomykam na poranną rehabilitację z Kankenem na plecach i nie czuję się z tym dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 23 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 20 minut temu, pablocito napisał: zgrzyta mi ten plecaczek. Mam ten sam „problem” Ja też miałem "problem" z plecakami... do momentu operacji kręgosłupa. Po operacji już wiem, co ważne i co pasuje do czego 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 Dlatego też zaczynam myśleć o ładnym… tornistrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 23 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2021 Dawno mnie nie było Corneliani, CT, Poszetka, Michaelsons of London (TKMax), Hiltl, Barker 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 24 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Suitsupply, Osovski, Embassy of Elegance, Poszetka 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 24 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Ferla / 39% baby alpaca, 33% bawełna, 28% poliamid 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2021 marynarka by Dawid Kukliński, Tyrwhitt, Embassy of Elegance, Poszetka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2021 baby camel / ancient madder / modal / dżins 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2021 marynarka i koszula Suitsupply, krawat Embassy of Elegance, poszetka od Poszetki 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2021 w kategorii: jakość / cena dotyk / elastyczność / gramatura tkaniny moim zdaniem najlepszy płaszcz w naszej historii 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 5 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2021 Kombinacje alpejskie kiedy na 3 dni przewidziana jest jedna marynarka 🙃 35 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 9 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 2 nowe nabytki od poszetki. Szarozielone, wchodzące w brąz (kolor się zmienia zależnie od światła) flanelowe spodnie, wyższy stan, podwójna zakładka i pełna wygoda. Jakby nic na nogach nie było. Marynarka Ferla bardzo fajna w dotyku, ładnym zestawieniu kolorów, sama przyjemność nosić. Koszula z poszetki, krawat EoE, Po raz pierwszy też chukka Yanko, to zdjęcie na jasnej podłodze lepiej pokazuje ich kolor, natomiast spodnie lepiej oddane na ciemnej podłodze. Jedne z niewielu chukka, które widziałem, które są po prostu ładne, boczna linia bardzo się wyróżnia na tle innych butów tego typu. 27 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 9 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 Z wczoraj Angelo Nardeli, Lambert, Poszetka, i nowy krawat bespoke od Tiestore 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 12 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2021 25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 15 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2021 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 20 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Pierwszy śnieg płaszcz Spier & Mackay, marynarka od Dawida Kuklińskiego, koszula Osovski, krawat Embassy of Elegance, poszetka od Poszetki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 20 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 pierwszy raz trzewiki na nogach w tym sezonie zimowym ale takiej zimy jak u blekita to we Wro dziś nie ma Edit: @blekitto tylko mały żart i uszczypliwość z mojej strony, nie masz się po co tłumaczyć 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 20 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Ja nie mam czasu na regularne wrzucanie zdjęć, często lądują na forum z opóźnieniem. Dzisiejsze były chyba zrobione w listopadzie o ile pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 21 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 Dziś: 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 22 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2021 @phantom daje plusa w ciemno. dobra mimikra:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 22 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2021 ZackRoman, 4gentleman, Osovski, Eton 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. papiez_ Napisano 24 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2021 3x poszetka.com, Macaroni Tomato, Eton 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi