lolo Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 @xkoziol - to jak kot nie wygląda, jak kozioł też, się Ci pomyliło zwierzątko? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 To widzę dzisiaj dzień ciekawych spinek 2 Cytuj
KarloS Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 5 godzin temu, xkoziol napisał: Świetne. W sam raz dla rekina biznesu. Cytuj
Ataman Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 No nie z dzisiaj, ale jak spinki to spinki. 5 Cytuj
lubo69 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 4 godziny temu, lolo napisał: @xkoziol - to jak kot nie wygląda, jak kozioł też, się Ci pomyliło zwierzątko? Bo te są do pracy, a "po domu" i do klikania na forum Kolega ma takie: 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Opublikowano 30 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 Wiem, zdjęcia nie powalają jakością, ale to z telefonu i dlatego jest marnie, szczególnie zdjęcie butów, ale starałem się uchwycić nawiązanie koloru skarpet do krawata 30 Cytuj
musa19 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 11 godzin temu, lubo69 napisał: Bo te są do pracy, a "po domu" i do klikania na forum Kolega ma takie: Taaaa, a pod koszulą pewnie Kolega nosi to: http://polish.yyw.com/barnalola/Necklaces-Pendants/Baphomet-Necklace-Chain-Satanic-Goat-Head-Pendant-Pentagram-Occult-LaVey-Sigil_866772/ 1 Cytuj
Wincenty Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 9 godzin temu, JDC napisał: Wiem, zdjęcia nie powalają jakością, ale to z telefonu i dlatego jest marnie, szczególnie zdjęcie butów, ale starałem się uchwycić nawiązanie koloru skarpet do krawata Skąd spodnie masz takie fajne? 1 Cytuj
kuberos Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 @Wincenty zgaduję, że stąd: 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Havana * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Shoepassion 18 Cytuj
gregx Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dzisiaj tak Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj
NieMy Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 2 minuty temu, gregx napisał: Dzisiaj tak Przewróciło się, niech leży... 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja dzisiaj bardziej oficjalnie. 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gregx Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jeszcze jedna próba 13 Cytuj
Miro Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 @gregx, monochromatycznie, a z pazurem. ale bez swetra na moje oko byłoby dużo lepiej, bo on przeładowuje i odbiera charakter całości. 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 23 minuty temu, Miro napisał: @gregx, monochromatycznie, a z pazurem. ale bez swetra na moje oko byłoby dużo lepiej, bo on przeładowuje i odbiera charakter całości. ... ale chłodniej. 1 Cytuj
JDC Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 13 godzin temu, Wincenty napisał: Skąd spodnie masz takie fajne? @kuberos dobrze odkopał w wątku. Teraz kiedy patrze na te zdjęcia to mankiet wyszedł dokładnie jak chciałem - Whitesnake'owo, bo nie ukrywam, że jego zdjęcia były inspiracją akurat tego elementu spodni Góra i reszta Blueloafersowa, chociaż zapięcie następnym razem przesunę jeszcze bardziej w bok. 1 Cytuj
Wincenty Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 12 godzin temu, JDC napisał: @kuberos dobrze odkopał w wątku. Teraz kiedy patrze na te zdjęcia to mankiet wyszedł dokładnie jak chciałem - Whitesnake'owo, bo nie ukrywam, że jego zdjęcia były inspiracją akurat tego elementu spodni Góra i reszta Blueloafersowa, chociaż zapięcie następnym razem przesunę jeszcze bardziej w bok. Mankiety są idealne wg mnie i przy szyciu swojej pary dam jako przykład. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 21 godzin temu, JDC napisał: Teraz kiedy patrze na te zdjęcia to mankiet wyszedł dokładnie jak chciałem - Whitesnake'owo, bo nie ukrywam, że jego zdjęcia były inspiracją akurat tego elementu spodni Dziękuje bardzo. :). To trochę tłumaczy dlaczego twoje spodnie tak mi się spodobały :). Kto je szył? Można zamówić zdalnie? Cytuj
JDC Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 3 godziny temu, Whitesnake napisał: Dziękuje bardzo. :). To trochę tłumaczy dlaczego twoje spodnie tak mi się spodobały :). Kto je szył? Można zamówić zdalnie? Dzięki za miłe słowa Spodnie szyłem w Lazarze, u mnie w Rybniku, materiał miałem od @p_b. Z tego co się orientuję, to póki co nie szyją zdalnie, ale można zadzwonić i dogadać się. @p_b uszyli spodnie MTM w 1 dzień więc dlaczego by nie spróbować. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Six fold / z tygodnia 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Z dzisiaj. Pierwsze zdjęcie na powietrzu w kurtce... a drugie już bez kurtki ale za to z moimi nowymi nabytkami. Szykujcie się na wspaniałe zdjęcia w JBMDNS! 14 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Złote trzewiki dobra inwestycja na trudne czasy. W razie wojny ściągniesz i zapłacisz nimi za bilet lotniczy 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. faber Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Havana * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * Yanko 21 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi