Cineos Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Byłbym zainteresowany jedną sztuką (pierwsza próbna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Piszę się na 1 lub 2 koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 OK zatem dogaduję szczegóły z koszulownią i odezwę się gdy sprawa się rozwinie W międzyczasie można się zapisywać jeszcze w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Z tego co pamiętam w Oldze zamawia się min. 2 koszule. Jeśli się uda nasze forumowe hurtowe zamówienie.To i ja się piszę na 1 próbną. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Też chętnie wezmę udział i zamówię koszulę próbną Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Jak koszule wychodziły cenowo przy ostatnich zamówieniach? 55 euro przy podstawowej koszuli jak na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaKuba Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Chętnie zapiszę się na 1 szt. próbną. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Ja pewnie też się skuszę na 2 koszule z CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 16 minut temu, Szego napisał: Jak koszule wychodziły cenowo przy ostatnich zamówieniach? 55 euro przy podstawowej koszuli jak na stronie? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemie Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Ja również na 1 sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lantos Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2018 Dla mnie dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2018 Mam dogadaną darmową wysyłkę z Camiceria Olga. Tym razem w notatce przy składaniu zamówienia piszecie "Anderwald Group", a jako metodę dostawy zaznaczacie odbiór osobisty. Tak jak i wcześniej, osoby zamawiające po raz pierwszy mogą zamówić jedną koszulę, a te które już wcześniej zamawiały coś w CO - minimum 2 koszule w tych samych wymiarach. Proszę wszystkich o złożenie zamówienia w ciągu tygodnia, na zamówienia będziemy czekać do końca dnia 13 listopada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszychu1993 Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 Niestety muszę zrezygnować ze swoich dwóch sztuk. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichosza Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 Ja za to chętnie dołączę do zamówienia (2-3 koszule), o ile jest jeszcze taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 Zapraszam - składajcie zamówienia do 13 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 Ja potwierdzam złożenie zamówienia. @JakubAnderwald jak będzie wyglądać dystrybucja koszul w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 Ja dostaje do siebie paczkę że wszystkimi, osoby z Warszawy mogą odebrać osobiście. Tym którzy wolą wysyłkę mogę wysłać paczkomatem lub kurierem inpostu za koszt takiej przesyłki - można się zgrać w ramach jednej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 Najmocniej przepraszam za niekonsekwencję, ale na razie muszę zrezygnować z zakupów w CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 10 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2018 Przypominam o składaniu zamówień do końca dnia we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 11 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2018 Potwierdzam zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Achoom Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2018 Byłbym zainteresowany jedną sztuką (pierwsza próbna). Jutro zrealizuje zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemie Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 Ja jednak muszę spasować. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 Zamówiona 1 koszula. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertoo Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 Zamówione 2 koszule, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichosza Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 Potwierdzam zamówienie 3 koszul. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi