Bażant Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Ja 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Jakie są plusy grupowego zamówienia? Darmowa przesyłka czy są też jakieś zniżki? Bo może bym się zdecydował na jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Wezmę trzy. I małe pytanie. Na stronie jest biały len, czy on jest biały, czy ecru? 12 minut temu, Back napisał: Jakie są plusy grupowego zamówienia? Darmowa przesyłka czy są też jakieś zniżki? Bo może bym się zdecydował na jedną. Ostatnio była tylko darmowa przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Godzinę temu, Back napisał: Jakie są plusy grupowego zamówienia? Darmowa przesyłka czy są też jakieś zniżki? Bo może bym się zdecydował na jedną. Jedną koszulę w OC można zamówić tylko raz (tj. za pierwszym razem). Następne zamówienia to minimum 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Ja 1 testową koszulę wezmę bo będzie to moje pierwsze zamówienie u Olgi. Na stronie jest wzór jakie wymiary trzeba podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 52 minuty temu, Borys-Tech napisał: Na stronie jest wzór jakie wymiary trzeba podać? Tak, tworzysz swój profil. Do wyboru masz wymiary zdjęte z najlepiej dopasowanej twoim zdaniem koszuli, lub wpisujesz w tabelkę swoje wymiary zgodnie z fotograficzną instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 7 godzin temu, Bacio napisał: Jedną koszulę w OC można zamówić tylko raz (tj. za pierwszym razem). Następne zamówienia to minimum 2 szt. Nawet w wypadku grupowego zamówienia? Jeżeli tak to ja spasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 To i ja 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 (edytowane) Zaktualizowana lista chętnych: - @JakubAnderwald - 2-3 szt. - @kzmo - 2 szt. - @Bażant - 2 szt. - @kszychu1993 - ? szt. - @Bacio - 2 szt. - @Borys-Tech - 1 szt. - @maciato - 2 szt. - @qbqb - 2 szt. - @Kierzyk - 1 szt. - @kormox - 2 szt. - @Cineos - 1 szt. - @Mamrot - 3 szt. - @xell - 2 szt. Edytowane 14 Maj 2018 przez kzmo aktualizacja listy chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Zamówienie z Olgi chodziło mi po głowie już jakiś czas. Chętnie dołączę - 1sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszychu1993 Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 U mnie będą dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Jezeli wynegocjujemy darmową wysyłke to skusze sie na 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Opcja "pocket square" za 5€ to jak rozumiem po prostu poszetka wykonana z tej samej tkaniny co koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Ja wstępnie na dwie-trzy sztuki się piszę o ile uda się wynegocjować warunki jak przy poprzednim zamówieniu (10% rabatu i darmowa wysyłka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Ja wstępnie 1 szt przy darmowej wysyłce i jakimś rabacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 1 sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Zaktualizowana lista chętnych: - @JakubAnderwald - 2-3 szt. - @kzmo - 2 szt. - @Bażant - 2 szt. - @kszychu1993 - 2 szt. - @Bacio - 2 szt. - @Borys-Tech - 1 szt. - @maciato - 2 szt. - @qbqb - 2 szt. - @Kierzyk - 1 szt. - @kormox - 2 szt. - @Cineos - 1 szt. - @Mamrot - 3 szt. - @xell - 2 szt. - @Sigmund - 1 szt. - @xkoziol - 2 szt. - @Harth - 1 szt. Łącznie: 16 osób / 28-29 szt. Lista rezerwowych (tzn. o ile będzie darmowa przesyłka i ew. rabat): - @Castorp - 2 szt. - @blekit - 2-3 szt. - @50groszy - 1 szt. Prośba o sprawdzenie przez każdego i jeśli coś się nie zgadza lub ktoś zmienił zdanie - prośba o info. Napiszę do Sary z Olgi, zobaczymy co powie. Proponuję wszystko wysyłać jedną paczką do Warszawy i stąd wysyłać dalej w Polskę. Proponuję również powoli kończyć "zapisy", np do końca przyszłego wtorku, żeby np. do końca przyszłego tygodnia (tj. do przyszłej niedzieli) każdy złożył zamówienie w Oldze. Myślę, że do końca wtorku powinniśmy wiedzieć o warunkach jakie może nam zaproponować Olga i wtedy niezdecydowani będą mogli podjąć ostateczną decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Ja potwierdzam ilość i czekam na informacje Jaki jest czas oczekiwania przy takiej ilości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 3 minuty temu, Bażant napisał: Ja potwierdzam ilość i czekam na informacje Jaki jest czas oczekiwania przy takiej ilości? Wysłałem do Olgi (Sary) maila, czekamy na odpowiedź. Co do czasu: wydaje mi się, że powinien być standardowy, choć przyznam, że już nie pamiętam ile to trwało poprzednio. Chyba kilka (3-4?) tygodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbqb Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Potwierdzam i dziękuję za organizację tej inicjatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 U mnie będą 2 dla mnie + 1 dla syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Potwierdzam 3 sztuki, moje koszule już są wyspecyfikowane w sklepie Olgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Potwierdzam i prosze o wciągnięcie do składu podstawowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Ja niestety jestem zmuszony odpuścić temat. Proszę o wypisanie z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi