Kyle Napisano 22 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2022 W dniu 10.08.2021 o 21:08, Kyle napisał: Ktoś chętny na wspólne zamówienie?: https://www.gutteridge.com/en_PL/ Przy 190 euro wysyłka do Polski darmowa, poniżej tego progu to koszt 15 euro. Ze swojej strony chciałbym coś za ok. 80 euro. Proszę o ewentualne zgłoszenia na priv. Znowu bym coś nabył z tego źródła. Jeżeli są chętni do udziału we wspólnym zamówieniu, proszę dać znać na priv, z podaniem konkretów co dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2022 @Kyle jestem potencjalnie zainteresowany, ale muszę wyjaśnić kwestię rozmiaru. Czekam na odpowiedź ich supportu, ale może w międzyczasie ktoś będzie wiedział jakie wymiary w cm mają kurtki w rozmiarach 52 i 54 (size guide nie daje precyzyjnej odpowiedzi, rozmiarów w cm jest o jeden więcej niż pozycji w rozmiarówce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2022 @blekitOK, marynarki od nich mam w rozmiarze 54, a na pewno jesteś szczuplejszy ode mnie (w Suit Supply pewnie obecnie miałbym trudność, żeby się zmieścić w 56). Kurtkę a'le field mam natomiast w rozmiarze XL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soooki99 Napisano 22 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2022 Też jestem zainteresowany - czy ktoś kupował od nich szorty i może ocenić stosunek jakości do ceny i rozmiarówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2022 @Kyle wysłałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2022 5 godzin temu, blekit napisał: @Kyle wysłałem PW Dzięki za info, nie wiem czemu, ale nie miałem powiadomień wyświetlonych. Spróbuję podsumować sprawę wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2022 @blekit @soooki99 niestety wszystko co mnie interesowało zdążyło się w międzyczasie rozsprzedać w moim rozmiarze, więc muszę spasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2022 @soooki99 Ty jesteś jeszcze zainteresowany? Jeżeli tak to daj znać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 27 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2022 @blekit Też mógłbym coś dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2022 @Cineos - niestety już złożyliśmy zamówienie, zaczęły znikać interesujące mnie rzeczy i chciałem to załatwić jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 18 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2022 Czy ktoś chętny do wspólnych zakupów w poszetka.com przy okazji tegorocznej promocji Black Friday? Chętnych zapraszam do bezpośredniego kontaktu na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 18 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2022 50 minut temu, ws22 napisał: Czy ktoś chętny do wspólnych zakupów w poszetka.com przy okazji tegorocznej promocji Black Friday? Chętnych zapraszam do bezpośrednio kontaktu na PW. wysłałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 24 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2022 Czy ktoś byłby chętny na wspólny zakup z Marchesanto? Przy zakupie 2 parasoli rabat 15% (a dodatkowo dojdzie zapewne gratis wysyłka). Zainteresowanych zapraszam przez PW https://www.ilmarchesato.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 27 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2022 Ktoś zainteresowany wspólnym zakupem z Shibumi Firenze? Do dzisiaj do końca dnia powyżej 200€ 20% zniżki, powyżej 400€ 25%, powyżej 600€ 30%. Wysyłka darmowa powyżej 200€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2023 Może ktoś z Warszawy jest zainteresowany, żeby razem zamówić z Orbans? Wysyłka dwóch par wychodzi tyle samo co jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 7 godzin temu, Kyle napisał: Może ktoś z Warszawy jest zainteresowany, żeby razem zamówić z Orbans? Wysyłka dwóch par wychodzi tyle samo co jednej. Które chcesz wziąć ? Ja zastanawiam się nad .... https://orbans.fr/fr/derby-homme/132-10432-derby-wallaby-norvegien.html#/8-pointures-uk_85_fr_425/17-couleurs-marron_fonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 Forum nieodmiennie się pobudza, kiedy można parę złotych zaoszczędzić…😉I zawsze w niewłaściwym wątku…🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 2 godziny temu, Szydlowsky napisał: Które chcesz wziąć ? Ja zastanawiam się nad .... https://orbans.fr/fr/derby-homme/132-10432-derby-wallaby-norvegien.html#/8-pointures-uk_85_fr_425/17-couleurs-marron_fonce Chelsea potrzebuję. OK, może nie potrzebuję, ale przydałyby się 1 godzinę temu, lubo69 napisał: Forum nieodmiennie się pobudza, kiedy można parę złotych zaoszczędzić…😉I zawsze w niewłaściwym wątku…🙂 Forum nieodmiennie się pobudza, kiedy można się przyczepić A ślad węglowy po dwóch dostawach, kiedy może być jedna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 19 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2023 Poszetka.com ma promocje 2+1 z okazji Black Friday. Zastanawiam się nad zakupem płaszcza. Jeśli ktoś jest zainteresowany wspólnym zakupem proszę o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 21 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2023 Edit:zakup zrealizowany Tak jak wyżej - poszetka.com 2+1 Zależy mi na jednej lub dwóch koszulach, więc może ktoś akurat potrzebuje 1-2 szt. lub czegoś innego w okolicach 400zł najchętniej Trójmiasto i okolice, żeby odebrać osobiście. Czy jest ktoś chętny na zakupy w Otrium i będzie robił zamówienie po raz pierwszy? Chętnie bym się podłączył i skorzystał z -15% dzieląc koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 22 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2023 (edytowane) W dniu 21.11.2023 o 15:26, papiez_ napisał: Czy jest ktoś chętny na zakupy w Otrium i będzie robił zamówienie po raz pierwszy? Chętnie bym się podłączył i skorzystał z -15% dzieląc koszty przesyłki. Poniżej wklejam link, który daje Ci -25% https://mention-me.com/me/referee/registerko/138723204/539521923/er/1724068d97a025e1a6a7210375fb843c0f29dc32/ol/cw?epr=1 Edytowane 22 Listopad 2023 przez Gocławianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 23 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2023 9 godzin temu, Gocławianin napisał: Poniżej wklejam link, który daje Ci -25% https://mention-me.com/me/referee/registerko/138723204/539521923/er/1724068d97a025e1a6a7210375fb843c0f29dc32/ol/cw?epr=1 Spoko, ale nie działa WELCOME15 jednak tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 23 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2023 U mnie działał, ale wpisałem go chyba przed pierwszym zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2023 Dziś w CT jest kod na 20% (do godz. 16, potem chyba mniej), który łączy się ze zniżką na zakup większej liczy koszul. Dawno nie zamawiałem, a to jednak były dobre koszule, tylko muszę sobie zweryfikować fit, więc potrzebuję jedną weryfikacyjnie. Może ktoś dołączy, idealnie byłoby, żeby wyszły cztery, będzie wtedy minus 20% za zakup 4 koszul i następnie minus 20% z kodu, wysyłka wyjdzie wtedy po 16 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń Kilkanaście wzorów szalików z drukowanej wełny w fajnym rozmiarze 200x70 cm po 28 euro (plus 15 euro dostawa): https://bottegadelsarto.com/en/scarves/ Mam słabość do szalików, więc zamówię pewnie ze dwa, jak ktoś chce się podłączyć i podzielić kosztem dostawy, to zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi