Koval Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Niezawodne TKmaxx się kłania - bywają (49-99 PLN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Wczoraj w łódzkim TK Maxx było kilka tego typu kosmetyczek, głównie skórzanych. Ceny jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Poszukuję muchy jedwabnej, z lekkim połyskiem, w czarno-białe PoW. Przeznaczenie - wesele w charakterze gościa. Najchętniej w polskim sklepie. Czy któryś z kolegów jest w stanie pomóc? Pozdrawiam i dziękuję z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Zdaje się, że Hackett ma takie; oczywiście to nie polski sklep i cena pewnie będzie wysoka, szczególnie przy tym kursie funta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Gdzie znajdę flanelowe koszule z ŁADNYM kołnierzykiem, tak do 150 zł? Widziałem w Big starze w miare fajne, z tym, że kołnierzyki jakieś takie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Gdzie znajdę flanelowe koszule z ŁADNYM kołnierzykiem, tak do 150 zł? Widziałem w Big starze w miare fajne, z tym, że kołnierzyki jakieś takie małe. zobacz w van graf, ostatnio były fajne na wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Poszukuje szarej lub grafitowej marynarki z nakładanymi kieszeniami do zestawów z chinosami, w cenie do 600-700 złotych, ktoś może cos widzi? Aktualny kurs euro wyklucza SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 straszna chlapa się zrobiła na chodnikach, stąd konieczność zakupu "galoszy" - pomijając jednak swims'a (ze względu na cenę), jedyne co znalazłem to oferta sklep.klasycznebuty.pl - posiada ktoś takowe? jeśli tak, jak się sprawują? ew. może ktoś ma jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 O kaloszach możesz poczytać na blogu Michała Kędziory: http://mrvintage.pl/2016/01/kalosze-na-buty-sposob-na-sol-bloto-posniegowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 straszna chlapa się zrobiła na chodnikach, stąd konieczność zakupu "galoszy" - pomijając jednak swims'a (ze względu na cenę), jedyne co znalazłem to oferta sklep.klasycznebuty.pl - posiada ktoś takowe? jeśli tak, jak się sprawują? ew. może ktoś ma jakieś propozycje? posiadam... w mojej ocenie ciut zbyt delikatne dziś wybrałbym kaloszki z ShoePassion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 straszna chlapa się zrobiła na chodnikach, stąd konieczność zakupu "galoszy" - pomijając jednak swims'a (ze względu na cenę), jedyne co znalazłem to oferta sklep.klasycznebuty.pl - posiada ktoś takowe? jeśli tak, jak się sprawują? ew. może ktoś ma jakieś propozycje? Covy's, w Twojej ulubionej zielonej kolorystyce na wyprzedaży od 20 euro plus wysyłka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Covy's, w Twojej ulubionej zielonej kolorystyce na wyprzedaży od 20 euro plus wysyłka. Dzięki Kyle, właśnie te zielone "kiwi" zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 @Kyle jaka jest różnica między Basic a Premium set w Covy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 @Kyle jaka jest różnica między Basic a Premium set w Covy? materiał, podstawowy jest z silikonu, a premium z gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 a jak to się przekłada na użytkowanie, warto dopłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 zobaczymy jak przyjadą w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 @blekit - nie mam niestety Covy's, miałem tylko link w zakładkach, bo kiedyś Immune polecał. Też czekam na recenzję Krzyśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Szukam guzików do marynarki - białych i ładnych. Surowiec ma znaczenie drugorzędne (czy są z rogu?). Mogą mieć jakieś żyłki itp., ale generalnie muszą być białe - marynarka jest granatowa w białe prążki, kremowe itp. raczej się nie nadadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Sprawdzałeś na tkaniny.net ? Ja tam kupowałem kilka kompletów ładnych brązowych guzików. Białych mają 10 podstron, podejrzewam że znajdą się takie które spełnią Twoje wymagania: https://www.tkaniny.net/bia%C5%82e-guziki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Koledzy od dawna szukam dokładnie takiej teczki jak na poniższym zdjęciu. Czy wie ktoś może gdzie można taka kupić lub wykonać na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Sprawdzałeś na tkaniny.net ? Ja tam kupowałem kilka kompletów ładnych brązowych guzików. Białych mają 10 podstron, podejrzewam że znajdą się takie które spełnią Twoje wymagania: https://www.tkaniny.net/bia%C5%82e-guziki.html Link mignął mi w goglu, ale nie wszedłem. Guziki wyglądają ok, tylko się zastanawiam, czy na żywo nie wyglądają "tanio" - bo takie to już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Ja kupowałem guziki brązowe z rogu i z corozo. Według mnie wyglądają bardzo przyzwoicie. Co do białych plastikowych, czy z masy perłowej (a chyba tylko te dwa rodzaje mają) niestety nie wiem jak wyglądają na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Koledzy od dawna szukam dokładnie takiej teczki jak na poniższym zdjęciu. Czy wie ktoś może gdzie można taka kupić lub wykonać na zamówienie? Henry Tomkins w Anglii (przy obecnym kursie nie wiem, czy to ma sens); Skalpel na forum (jest kolejka:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 @lubo69: kim jest Skalpel? przyznaje się, że pierwsze słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Odpowiem za lubo69 https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2195-niestroj-leatherwork-r%C4%99cznie-wykonywana-galanteria-sk%C3%B3rzana/ Aczkolwiek, jak było już wspomniane, jest kolejka. Ja czekam cierpliwie od zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi