dublekil Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 LOL, ale nazwa "Kaszmirowy sweter z bawełny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srednigosciu12 Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 www.zalando.pl/polo-ralph-lauren-slim-fit-koszule-niebieski-po222f02b-502.html gdzie dostanę taką koszulę dobrej jakości, niebieska lub różową/łososiową, koniecznie oxford, koniecznie tańsze niż RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Panowie gdzie mogę kupić spodnie szare, najlepiej wełna, niezbyt slimowane (to co jest w tej chwili w sklepach zakrawa na pomstę do nieba....) pasujące do granatowej marynarki klubowej (hopsack). niestety cenowo tańsze niż Benevento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 @Agerak: zobacz w Lavard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r00si Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Szukam sklepu internetowego z tkaninami nadającymi się na marynarkę. Ktoś coś? Tkaniny.net mnie nie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Szukam sklepu internetowego z tkaninami nadającymi się na marynarkę. Ktoś coś? Tkaniny.net mnie nie interesują. sklep.szarmant.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan_Z Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Panowie, ktoś orientuje się czy I jeśli tak to gdzie w Krakowie można nabyć drewniane prawidła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Ja nawet nie próbuję już szukać, kupuję wysyłkowo. Zapytaj u szewców na Starowiślnej. Kiedyś pytałem w Dratewce, szewc (swoją drogą zjawiskowy, skóra, długie włosy i koszulka Iron Maiden) powiedział, że mało kto by to kupił i rzecz nie warta magazynowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuko Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Szukam ciemnogranatowej grenadyny fina, nie chciałbym zapłacić więcej niż 300zł. Przejrzałem ofertę popularnych na forum producentów, lecz nie znalazłem nic odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 http://bergbergstore.com/handrolled-grenadine-garza-fina-silk-tie-navy.html http://www.samhober.com/grenadine-fina-solid-ties/ http://sklep.szarmant.pl/produkt/granatowy-krawat-z-grenadyny-fina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuko Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Dziękuję, zastanowię się nad tą od Szarmanta, dwie piewsze jednak ponad budżet :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonic353 Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Kupował ktoś z was coś na Amazonie? Dziwią mnie trochę ceny, rzekomo buty sprzedawane na Amazonie przez Sperry są o 60% tańsze niż na ich oficialnej stronie. Czy ktoś widzi jakiś haczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Amazon na ogół (albo i zawsze, nie wiem) tylko pośredniczy w transakcji. Zobacz jaki sklep je sprzedaje i poczytaj o nim opinie. Ja kupowałem przez Amazon buty i wszystko było w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 haczyk jest taki, że wiele z tych sklepów nie wysyła do PL - mi ta informacja była komunikowania dopiero na etapie składania zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Raczej nie ma haczyka. Kupowałem kilka par Sebago, zwykle po ok. 30 dolarów. Zwykle też podczas kalendarzowej zimy łatwiej o okazyjny zakup butów wiosenno-letnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Kupowałem jakiś czas temu Wolveriny, dostałem secondsy (bez informacji w opisie), sprzedawca nie odpisał nawet na maile, amazon nabrał wody w usta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Cześć, Poszukuję gładkich marynarek:casualowych/półformalnych które nie będą z czesankowej wełny - najlepiej bawełna + nakładane kieszenie. Zastosowanie głównie do bawełnianych chinosów, pod kosztulę rozpiętą ewentualnie z knitem. Kolory jakie mnie interesują to klasycznie granat oraz jasny szary. Przeglądałem trochę internetu i mam dość spory problem ze znalezieniem odpowiednich modeli. Chętnie też przymierzył bym je osobiście jeśli macie jakieś pomysły odnośnie sklepów stacjonarnych. Budżet na jedną marynarkę to 400 - 500 PLN. Będę bardzo wdzięczny za informację, jeśli widzieliście gdzies coś co by pasowało do mojego opisu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 W dyskusji w ramach innego wątku koledzy polecali Massimo Dutti oraz poszukiwanie marynarek tej firmy na Allegro. Jest okres wyprzedaży, więc może uda się coś kupić za podaną cenę. Dlaczego wełna odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Cześć, wełna czesankowa raczej odpada, bo głównie noszę chinosy i słabo zgrywa się to z gramaturą bawełnianych spodni (na spodnie kanciaki, mniej formalne garnitury do dekompletacji przyjdzie jeszcze czas, generalnie robię mocne przemeblowanie szafy). dzięki za podpowiedź, za chwilę przelecę allegro i zobaczę czy uda się coś ciekawego wyszukać. Wszelkie inne sugestie mile widziane! pozdr, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 W tej sytuacji wełna czesankowa faktycznie może nie pasować, ale istnieją marynarki wykonane z wełny, która ma wyraźną fakturę i jest optycznie cięższa, wtedy będzie pasowała do bawełnianych spodni. Przykładowo: http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C848.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Cześć, dzięki a odpowiedź. Zgadzam się, wełna czesankowa gorzej, wełna z fakturą już lepiej. bardzo fajną marynarkę wkleiłes i chętnie poszedłbym w tym kierunku. Odnośnie tego co ja wyszukałem przed chwilą to: 1. http://vistula.pl/marynarki/marynarka,id-69809 2. http://vistula.pl/marynarki/marynarka,id-70775 Chociaż zastanawiam się czy nr 1. nie jest nazbyt "gładki" do bawełnianych chinosów a nr 2. nazbyt ciężki będę wdzięczny za poradę! pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Moim zdaniem 1 w przeciwieństwie do 2 nie będzie pasowała bawełnianych chinosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Właśnie teraz jak patrzę to też tak mi się wydaje (zbyt garniturowy nr. 1). Patrzrąc na okres zima/wiosna nr 2 chyba byłby całkiem sensownym wyborem? Granatu będę dzisiaj jeszcze szukał po allegro i przejadę się do massimo zobaczyć jak leży na mnie ich rozmiarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Kupował ktoś z was coś na Amazonie? Dziwią mnie trochę ceny, rzekomo buty sprzedawane na Amazonie przez Sperry są o 60% tańsze niż na ich oficialnej stronie. Czy ktoś widzi jakiś haczyk? Posiadam Amazon Prime bo wyjątkowo szybko zwraca się przy darmowej dostawie w 2 dni większości sprzedawanych rzeczy. Tak jak Hargin mówi z tego co wiem większość rzeczy amerykański czy brytyjski Amazon nie wysyła do Polski i tu haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zumbach_303 Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Drodzy Panowie. Gdzie można kupić koszule dżinsowe lub bawełny chambray dla wysokich, w rozsądnych cenach? Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi