Giani Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Dobra, przekonałeś mnie. Źle się w nim czuję w wysokiej temperaturze. Jeśli to nie problem, to podeślę Ci potem jeszcze kilka ubrań, których nigdy nie widziałeś na oczy, bo nie wiem czy i kiedy mi w nich wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 mistrz dla mnie szanowny kolego możesz chodzić w kożuchu w samym środku lata, w największe upały i czuć się świetnie - nie potrzebuję też mierzyć Twojego kożucha, aby zacząć rozglądać się za lekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 To jest gruzińska metoda: w upał położyć się w kożuchu pod jabłonią... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Szukam szarych spodni, do marynarki z ciut grubszego materiału. W jakiejś polskiej sieciówce. Miałem takie z Bytomia (zostało zdjęcie z rozmiarem i kawałkiem faktury). Niestety przetarły się na moich lekko "poszerzonych" na siłowni udach i proporcjonalnie dużych "4 literach". Z lewej strony widać strukturę materiału. Poniżej podobne z SS: http://eu.suitsupply.com/pl/trousers/szary-spodnie/B701.html?cgid=Trousers Nie chcę płacić tyle za spodnie, które mogą wytrzymać 3 miesiące... Z góry dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 1. Potrzebujesz więcej par spodni. 2. Proponuję uszyć u krawca, zostanie trochę materiału i będzie można klin w kroku wymienić jak się tam przetrze. W cenie susu możesz się zmieścić. 3. Ewentualnie luxire.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 1. Potrzebujesz więcej par spodni. 2. Proponuję uszyć u krawca, zostanie trochę materiału i będzie można klin w kroku wymienić jak się tam przetrze. W cenie susu możesz się zmieścić. 3. Ewentualnie luxire.com Niestety potrzebuję z jedną sztukę. Do krawca to może i dobry pomysł ale z jedną parą to chciałem na łatwiznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuzetta Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Niestety potrzebuję z jedną sztukę. Do krawca to może i dobry pomysł ale z jedną parą to chciałem na łatwiznę... Krawiec uszyje Ci spodnie takie, które nie przetrą się w udach i czterech literach. Dodatkową zaletą tego rozwiązania jest to, że będziesz w nich wyglądał duuuużo lepiej niż w tych z wieszaka bo będą uszyte na Ciebie. Spodnie u krawca oscylują w podobnych cenach co te z wieszaka + poprawki. Zleć uszycie jednych spodni u krawca a nigdy więcej nie pójdziesz po spodnie do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Spodnie np. w Benevento kosztują około 400 złotych - ile trzeba przeznaczyć mniej/więcej na spodnie bespoke w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Od 140 (igła) do chyba 1600 (z materiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonic353 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Wiecie może gdzie można dostać kurtkę m65 (field jacket) ale w wersji slim? Nie odpowiada mi krój Alphy gdyż chciałbym coś bardziej dopasowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Wiecie może gdzie można dostać kurtkę m65 (field jacket) ale w wersji slim? Nie odpowiada mi krój Alphy gdyż chciałbym coś bardziej dopasowanego. Ja kupilem jesienia taka kurtke: http://armyworld.pl/product-pol-2427-Kurtka-Polowa-Wojskowa-Model-M65-Oliv-Nyco-Helikon-Tex.html jako ktoras tam do chodzenia, a w sumie jako casual przechodzilem w nia prawie cala zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Szukam garnituru o takim samym/bardzo zbliżonym kroju z jak najbardziej podobnego materiału, niestety nigdzie nie mogę czegoś takiego znaleźć, nie obchodzi mnie marka, ale musi być z wełny, tweedu i podobnych materiałów, kwota do 2000 zł. Poniżej link, wszelka pomoc miłe widziana: http://m.ebay.co.uk/itm/121944611811?varId=420934957659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Zapomniałeś podać rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Zwykle noszę 50, 52, chociaż często mam problem z rozbudowaną klatką, i tak będą grane poprawki krawieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Poszukuje stacjonarnych sklepów w Poznaniu, w których kupię dobrej jakości chinosy tak do 300 zł, zna ktoś jakieś? Massimo Dutti znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Szukam niewielkiej torby typu raportówka, listonoszka wielkości 25-30 cm z brązowej skóry. Widziałem oferty Wittchena i Barellybags, ale nie ma tam niczego, co by mi się spodobało. Nie zauważył ktoś czegoś w tym stylu, ale może polecić jakiś sklep z galanterią skórzaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Może znajdziesz coś na e-baron.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Barona też sprawdzałem. Jedyne co mają, to to: http://www.e-baron.pl/avola-mala-torba-meska-koniakowa.html Jak na raczej wysoki poziom ich produktów, to ten wyszedł strasznie, a pasek to już w ogóle moim zdaniem "z innej bajki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Faktycznie nieudany model, możesz jeszcze spróbować w Tk Maxx, widziałem od czasu do czasu raptorówki od fossila, ale z tym sklepem to loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adh Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Jako nowy, acz od wielu lat czytający to zacne forum (dzięki któremu liznąłem co nieco wiedzy) kłaniam się wszystkim forumowiczom. Mam uprzejme pytanie: poszukuję mianowicie wełny Loro Piana Tasmanian Super 130', gładki grafit oraz grafit tenis. Czy ktokolwiek mógłby wskazać miejsce, gdzie miałbym szansę ów materiał kupić? Pytałem w szarmant.pl, niestety-pudło. Będę wdzięczny za wszelaką podpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciakswb Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Panowie, szukam garniturowej kamizelki w jasnoszarym kolorze. Jedno lub dwurzędowa, raczej bez syntetycznych domieszek. Pod granatowy garnitur, pod kątem ślubu. Czy gdzieś w okolicy Krakowa/online coś takiego znajdę? Żadna znana mi sieciówka nie ma w ofercie niczego spełniającego te niezbyt wygórowane kryteria. Z góry ślicznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Online to chyba nie problem: http://eu.suitsupply.com/pl/waistcoats http://www.poszetka.com/pol_m_Kamizelki-285.html http://www.ctshirts.com/uk/mens-suits/separates/waistcoats/#prefn1=status&prefn2=webColour&prefv1=new%7Ccontinuity%7Cterminal&prefv2=GREY&tib=TIB-suits-separates-waistcoats http://www.tmlewin.co.uk/Waistcoats/Mens-Waistcoats,en_GB,sc.html#url=http://www.tmlewin.co.uk/Waistcoats/Mens-Waistcoats,en_GB,sc.html?prefn1=colour&prefv1=Grey%20%2f%20Charcoal http://international.austinreed.com/waistcoats Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Panowie, szukam garniturowej kamizelki w jasnoszarym kolorze. Jedno lub dwurzędowa, raczej bez syntetycznych domieszek. Pod granatowy garnitur, pod kątem ślubu. Czy gdzieś w okolicy Krakowa/online coś takiego znajdę? Żadna znana mi sieciówka nie ma w ofercie niczego spełniającego te niezbyt wygórowane kryteria. Z góry ślicznie dziękuję. udać się do krawca materiał można zakupić we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adh Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Szanowni Panowie, pozwolę sobie ponowić pytanie o wełnę od Loro Piana: czy ktokolwiek z Was (a skądinąd wiem, że część forumowiczów ma doskonałe rozeznanie, co i gdzie) może wskazać krawca mającego w ofercie wełny tegoż producenta? Zamierzam zamówić spodnie pasujące do marynarki i nie jest dla mnie istotne, czy krawiec będzie z Warszawy, Radomia czy Szczecina. Przekopałem eBay, guglowałem i jak dotąd znalazłem jedynie krawca we Francji posiadającego poszukiwany materiał (Tasmanian Super 130's) ale ów winszuje sobie za parę niecałe 1000 Euro, co uważam za nieco wygórowana cenę. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc? Będę niezmiernie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Gdzie znajdę chinosy nadające się do noszenia z szelkami, boczne zapięcie, wyższy stan do +/- 150zł? Najlepiej stacjonarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi