tryhp3 Napisano 1 Maj Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 10 godzin temu, adamW napisał: Szorty kąpielowe z kory/seersucker, klasyczne paski- gdzie znajdę w niższym budżecie niż Polo Ralph Lauren (aktualnie 499-549zł). Kolorystyka: granat, zieleń, różowy. Możesz podpytać MrV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 2 Maj Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj Gdzie znajdę podobne skarpety w dość szerokie pasy, w intensywnej, podobnej kolorystyce (załączone to Pedemeia ale szukam opcji tańszej niż 49zł/para): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 3 Maj Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj Szorty kąpielowe z kory/seersucker, klasyczne paski- gdzie znajdę w niższym budżecie niż Polo Ralph Lauren (aktualnie 499-549zł). Kolorystyka: granat, zieleń, różowy. To są spodenki na basen czy spodenki do wyglądania jakby się szło na basen? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Maj Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 19 minut temu, ciasteczkowy napisał: To są spodenki na basen czy spodenki do wyglądania jakby się szło na basen? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 6 Maj Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj Dzień Dobry. Szukam marynarki z materiału o podobnym splocie jak w linku lub bardzo zbliżonego samego materiału na metry: https://www.boggi.com/pl_PL/light-blue-melange-linen-cotton-b-jersey-jacket-BO24P0673.html?dwvar_BO24P0673_color=GREY&click=image Posiadam w szafie marynarkę w kompozycji 48% len i 52% bawełna z materiału o tej fakturze, ale niestety jest już znoszona stąd poszukiwania zamiennika. Dziękuje za polecenia i pomysły gdzie szukać! PS. próbowałem z AI - nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 8 Maj Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj W dniu 2.05.2024 o 23:06, adamW napisał: Gdzie znajdę podobne skarpety w dość szerokie pasy, w intensywnej, podobnej kolorystyce (załączone to Pedemeia ale szukam opcji tańszej niż 49zł/para): Aktualnie na ZL GANTy ale kolory bardziej stonowane, pojedyncze za 27 zł. GANT - Skarpety - ciemnozielony - Ekskluzywna moda online w dobrych cenach | Lounge by Zalando (zalando-lounge.pl) Dwupaki za 40 zł. GANT - 2-PACK BARSTRIPE SOLID - Skarpety - czerwony - Ekskluzywna moda online w dobrych cenach | Lounge by Zalando (zalando-lounge.pl) Ktoś się orientuje czy rozmiar 43-45 nada się na tęższą stopę 300 mm - skarpetki kupuje przeważnie 45-46. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj W dniu 24.04.2024 o 09:09, papiez_ napisał: Szukam wygodnych butów o klasycznym wyglądzie do jeansów/chinosów, swetra i Barboura jednak w bardziej luźnym urlopowym stylu. Potrzebne mi do długich marszy/chodzenia po mieście na wyjazdach, spokojnie 10-15km dziennie. Wiem, że pewnie niektóry stwierdzą, że ich rozchodzone GYW są najwygodniejsze na świecie, ale uznaję to za bardzo subiektywne Tak, tak - też mogę przejść 10km w swojej ulubionej parze, nie oznacza to, że chcę i jest to komfortowe jak buty z amortyzacją. Może użytkujecie coś co spełnia te wymagania albo wpadło Wam w oko? Przymierzałem Klemany Padror jednak słabo trzymają piętę przy szczuplejszych stopach, ale o coś podobnego mi chodzi - skóra licowa/zamsz, grubsza, amortyzująca podeszwa, elastyczność i komfort przy długich spacerach. https://www.showroom.pl/p-business-shoes-2e0ed040-6fd5-4791-88d1-f8b241e54705 https://www.showroom.pl/p-zamszowe-moc-toe-oxford-buty-na-sznurowadla-573b0d60-607e-4024-9ec2-4c75d5ff8f16 https://www.astorflex.it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 20 Maj Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj W dniu 1.05.2024 o 11:07, adamW napisał: Szorty kąpielowe z kory/seersucker, klasyczne paski- gdzie znajdę w niższym budżecie niż Polo Ralph Lauren (aktualnie 499-549zł). Kolorystyka: granat, zieleń, różowy. U mnie paski z litej skóry - 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 22 Maj Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj Gdzie najlepiej zamówić lub zobaczyć w Warszawie przyzwoity, ale nie absurdalnie drogi, licowy pasek do ciemnoczerwonych (Meermin twierdzi burgund, ale raczej wiśnia) butów, z delikatnym połyskiem? Zamówiłem prosto z Meermina, ale miał taki przyłtumiony, niezbyt żywy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 23 Maj Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj Możesz wysłać zdjęcie butów do https://blankbelts.com/ https://infinigoods.pl/ To są małe pracownie z KRK. Tą pierwszą uważam za lepszą. Może Ci coś dobiorą. Mają we wzorniku takie kolory (Blank Belts ma raczej stacjonarnie więcej kolorów niż online). Może wyślą Ci próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakgor3 Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec Drodzy Panowie, Mógłby ktoś polecić jakieś marki produkujące dobrej jakości krawaty o relatywnie niskich cenach (max. 200-250 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec Godzinę temu, jakgor3 napisał: Drodzy Panowie, Mógłby ktoś polecić jakieś marki produkujące dobrej jakości krawaty o relatywnie niskich cenach (max. 200-250 zł). tiestore.pl dodatkowo, u nich masz opcję krawata na zamówienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec @jakgor3 możesz jeszcze zobaczyć Republic of Ties i pogrzebać w Etonach z Allegro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 12 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec Panowie, jakaś tańsza alternatywa dla Sartolane w temacie zamszowych pasków calówek? Kolor granatowy, koniakowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 13 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec W dniu 7.03.2024 o 15:24, tryhp3 napisał: Czy w Cavour bezpłatny pierwszy zwrot dotyczy też naszego Państwa (z tego co czytam to tam nie ma stałego kosztu zwrotu, tylko system wylicza na podstawie kilku parametrów)? Zwrot z PL to 30 EURO. Do tego są problemy z UPS, celnicy zatrzymali przesyłkę i chcieli tłumaczenie faktur. Generalnie przesyłka zagraniczna UPS to same problemy, kiedyś wysłali mi astronomiczną fakturę po odebraniu przesyłki od Morris, ponieważ doszukali się po czasie, że przesyłka była cięższa niż zadeklarowana wartość, ale po wymianie paru maili Morris wziął sprawę na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 16 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec Dzien dobry, poszukuje ładnych butów split toe. Te poniżej byłyby idealne niestety już niedostępne: https://partenope-shoes.com/pl/derby-meskie-derby/312-derby-split-toe-skora-cieleca-braz.html?utm_medium=paid&utm_source=ig&utm_content=120210335488580153&utm_term=120210335488560153&utm_campaign=120210335488570153 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK_ Napisano 19 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec Panowie, gdzie znajde fajne zamszowe tassel loafersy w kolorze ciemnego brązu nie za miliony monet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Meermin od ~200 EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 22 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec Polo lniane (100% bądź jakiś blend z bawełną albo drobnym dodatkiem elastanu np) - w kolorze granat lub białym. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Chodzi mi o gładkie, bez logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 22 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2 godziny temu, MarianoItaliano napisał: Polo lniane (100% bądź jakiś blend z bawełną albo drobnym dodatkiem elastanu np) - w kolorze granat lub białym. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Chodzi mi o gładkie, bez logo. Polecam firmę https://propercloth.com/shop/shirts/polo-shirts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 22 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec @MarianoItaliano Poluje na to -> GANT lniana koszulka polo 2062019 | GANT. Nawet miałem w ręce w TK (świetna cena była) niedawno. Na żywo mocny żywy granat. Raczej cienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Cześć, szukam białej koszuli lnianej. Warunek podstawowy to nieprześwitujący len. Fason slim. Widzieliście gdzieś takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Koszule z czystego lnu są naturalnie lekko prześwitujące - len jest tkany dość luźno. Sugeruję rozejrzeć się za mieszankami z bawełną - wygląd lnu, tkanina (najczęściej) tkana ściśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Dzięki, sprawdzę. Lat temu z 10 jak kupowałem koszule lniane np. z Tatuum to materiał był fajny, mięsisty i niewiele tam prześwitywało. Dzisiaj jak sprawdziłem w sieciówkach to jest dramat. Materiał tak cienki, że po założeniu koszula z białej robi się cielista. Gdybym był kobietą to bym takiej bez stanika nie założył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Kupiłem ostatnio u nich lniane spodnie. Jakość pierwsza klasa https://www.charlestyrwhitt.com/intl/england-rugby-pure-linen-shirt---white/CSQ0039WHT.html?cgid=linen-collection&pf=browse#cm_sp=HP-Linen_Collection&cgid=linen-collection&start=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi