Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W którym polskim sklepie (stacjonarnym bądź internetowym, bez znaczenia) znajdę marynarki casual tak do 500/600 zł ? Wiem, że sklepów jest mnóstwo, ale zależy mi na tych, które produkują dobre jakościowo i ciekawe wizualnie marynarki. Niestety nie mam w tym żadnego doświadczenia, stąd prosiłbym o podpowiedzi.

Opublikowano

Alternatywy dla Hanger Project? Szukam ładnych wieszaków na koszule. Patine.pl skończył się zapas, a przesyłka od producenta z USA kosztuje więcej niż wieszaki. Znalazłem w sieci firmę Butler Luxury, niestety również amerykańska, przesyłka kosztuje ponad 100 złotych. Może coś w Europie?

Opublikowano
15 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

Alternatywy dla Hanger Project? Szukam ładnych wieszaków na koszule.

A muszą być drewniane z logiem ;-) Bo jak nie, to bardzo solidne , praktyczne i całkiem ładne metalowe ma np. OBI w szokującej cenie19,99 za 4 sztuki:

https://www.obi.pl/organizacja-szafy/wieszak-metalowy-5-sztuk/p/4766853

Nie należy się zbytnio sugerować zdjęciami ani podobieństwem do "drucianych" wieszaków z pralni chemicznych, to zupełnie inna półka. Ogólnie, OBI ma kilka bardzo sensownych i ergonomicznych modeli wieszaków (acz też niektóre nawet droższe ni Hanger).

Opublikowano
21 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

Alternatywy dla Hanger Project? Szukam ładnych wieszaków na koszule. Patine.pl skończył się zapas, a przesyłka od producenta z USA kosztuje więcej niż wieszaki. Znalazłem w sieci firmę Butler Luxury, niestety również amerykańska, przesyłka kosztuje ponad 100 złotych. Może coś w Europie?

https://www.alibaba.com/product-detail/Inspring-wholesales-hotel-luxury-wooden-clothes_60584679744.html

:)

Opublikowano

@dziko 

Tak, zależy mi na drewnianych, z ładnego lakierowanego drewna. Najlepiej właśnie bez logo (wieszaki na koszule HP nie mają logo).

@Krzysiek_W

Dzięki, całkiem fajnie wygląda na zdjęciu ale to jest wieszak na marynarkę, a mi chodzi o płaskie wieszaki na koszule, bez wypukłej kuli ramienia - tak żeby ich się dużo zmieściło obok siebie. Przeglądałem Ali Express i problem jest taki, że jak już wieszak ładnie wygląda, to na ogół ma tandetnie wyglądający haczyk. Ale może jakieś przegapiłem?

Opublikowano
19 minut temu, lisciofcb napisał:

Do zamówienia wieszaków też bym chętnie dołączył :)

wysyłka za free, więc dużo się nie oszczędzi ;) a przy dużej ilości to idzie to kontenerach, zatem do zapłaty cło i podatki plus brak pewności że przyjdą całe, nie połamane bądź z wadami. A zwrot to drugi koszt wysyłki, niepewność czy kontrahent odda kasę, bądź odeśle drugi - od którego również trzeba opłacić cło i podatki.

Reasumując, zamówienia grupowe z chin są nieopłacalne bo obarczone dużym ryzykiem.

Opublikowano

Gorąca prośba o pomoc.
Czy ktoś może wie, gdzie dostanę klasyczną, elegancką, ciepłą kurtkę zimową z kapturem oraz o długości zakrywającej tyłek w rozmiarze 42/44 albo XS?
Coś mniej więcej takiego jak w załączonych zdjęciach.
Standardowe S czy 46 wiszą na mnie jak na strachu na wróble.
W sieciówkach (HM, Zara, C&A) ww. rozmiary są, ale nic niestety nie ma wartego zakupu.
W Bytomiu, Vistuli, Lavardzie, Lancerto, Recmanie, Próchniku czasem trafi się 46 a najczęściej zaczynają się od 48.  

//Edit

Odkryłem Burton menswear, są rozmiary XS i to naprawdę bardzo dobrze dopasowane. Można zamówić na Zalando.

1.png

2.png

0.png

Opublikowano
W dniu ‎2017‎-‎09‎-‎27 o 09:11, Zajac Poziomka napisał:

może takie http://sklep.kruparzeszutko.pl/index.php/wieszaki/wieszak-na-koszule.html; https://shopmiler.com/pl/akcesoria/wieszaki/wieszak-na-koszule

Opublikowano

Szukam jakiejś dobrej torby w któej mógłbym także przewozić garnitur, krawat, koszulę, buty.

Wiem, że jest ich dużo, https://allegro.pl/kategoria/galanteria-i-dodatki-torby-1491?string=garnitur&order=dd&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-hc-fas-1-1-0901&buyNew=1&offerTypeBuyNow=1 ale może ma ktoś jakiś sprawdzony produkt który mógłby polecić?

Chodzi mi o to, że gdy jadę gdzieś na max 4 dni abym mógł zabrać do niej potrzebne ubranie + tak jak wymieniłem  : garnitur bez potrzeby zabierania dodatkowych toreb.