mlesniowski Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 Wczoraj w łódzkim TK Maxx było kilka tego typu kosmetyczek, głównie skórzanych. Ceny jak powyżej. Cytuj
abnegat Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 Poszukuję muchy jedwabnej, z lekkim połyskiem, w czarno-białe PoW. Przeznaczenie - wesele w charakterze gościa. Najchętniej w polskim sklepie. Czy któryś z kolegów jest w stanie pomóc? Pozdrawiam i dziękuję z góry! Cytuj
lubo69 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zdaje się, że Hackett ma takie; oczywiście to nie polski sklep i cena pewnie będzie wysoka, szczególnie przy tym kursie funta. 1 Cytuj
Szego Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 Gdzie znajdę flanelowe koszule z ŁADNYM kołnierzykiem, tak do 150 zł? Widziałem w Big starze w miare fajne, z tym, że kołnierzyki jakieś takie małe. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 Gdzie znajdę flanelowe koszule z ŁADNYM kołnierzykiem, tak do 150 zł? Widziałem w Big starze w miare fajne, z tym, że kołnierzyki jakieś takie małe. zobacz w van graf, ostatnio były fajne na wyprzedaży Cytuj
Vaolin Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Poszukuje szarej lub grafitowej marynarki z nakładanymi kieszeniami do zestawów z chinosami, w cenie do 600-700 złotych, ktoś może cos widzi? Aktualny kurs euro wyklucza SS Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 straszna chlapa się zrobiła na chodnikach, stąd konieczność zakupu "galoszy" - pomijając jednak swims'a (ze względu na cenę), jedyne co znalazłem to oferta sklep.klasycznebuty.pl - posiada ktoś takowe? jeśli tak, jak się sprawują? ew. może ktoś ma jakieś propozycje? Cytuj
Egonax Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 O kaloszach możesz poczytać na blogu Michała Kędziory: http://mrvintage.pl/2016/01/kalosze-na-buty-sposob-na-sol-bloto-posniegowe.html Cytuj
Hargin Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 straszna chlapa się zrobiła na chodnikach, stąd konieczność zakupu "galoszy" - pomijając jednak swims'a (ze względu na cenę), jedyne co znalazłem to oferta sklep.klasycznebuty.pl - posiada ktoś takowe? jeśli tak, jak się sprawują? ew. może ktoś ma jakieś propozycje? posiadam... w mojej ocenie ciut zbyt delikatne dziś wybrałbym kaloszki z ShoePassion 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 straszna chlapa się zrobiła na chodnikach, stąd konieczność zakupu "galoszy" - pomijając jednak swims'a (ze względu na cenę), jedyne co znalazłem to oferta sklep.klasycznebuty.pl - posiada ktoś takowe? jeśli tak, jak się sprawują? ew. może ktoś ma jakieś propozycje? Covy's, w Twojej ulubionej zielonej kolorystyce na wyprzedaży od 20 euro plus wysyłka. 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Covy's, w Twojej ulubionej zielonej kolorystyce na wyprzedaży od 20 euro plus wysyłka. Dzięki Kyle, właśnie te zielone "kiwi" zamówiłem Cytuj
blekit Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 @Kyle jaka jest różnica między Basic a Premium set w Covy? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 @Kyle jaka jest różnica między Basic a Premium set w Covy? materiał, podstawowy jest z silikonu, a premium z gumy Cytuj
blekit Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 a jak to się przekłada na użytkowanie, warto dopłacać? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 zobaczymy jak przyjadą w środę Cytuj
Kyle Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 @blekit - nie mam niestety Covy's, miałem tylko link w zakładkach, bo kiedyś Immune polecał. Też czekam na recenzję Krzyśka. Cytuj
mosze Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Szukam guzików do marynarki - białych i ładnych. Surowiec ma znaczenie drugorzędne (czy są z rogu?). Mogą mieć jakieś żyłki itp., ale generalnie muszą być białe - marynarka jest granatowa w białe prążki, kremowe itp. raczej się nie nadadzą. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Sprawdzałeś na tkaniny.net ? Ja tam kupowałem kilka kompletów ładnych brązowych guzików. Białych mają 10 podstron, podejrzewam że znajdą się takie które spełnią Twoje wymagania: https://www.tkaniny.net/bia%C5%82e-guziki.html Cytuj
Panam Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Koledzy od dawna szukam dokładnie takiej teczki jak na poniższym zdjęciu. Czy wie ktoś może gdzie można taka kupić lub wykonać na zamówienie? Cytuj
mosze Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Sprawdzałeś na tkaniny.net ? Ja tam kupowałem kilka kompletów ładnych brązowych guzików. Białych mają 10 podstron, podejrzewam że znajdą się takie które spełnią Twoje wymagania: https://www.tkaniny.net/bia%C5%82e-guziki.html Link mignął mi w goglu, ale nie wszedłem. Guziki wyglądają ok, tylko się zastanawiam, czy na żywo nie wyglądają "tanio" - bo takie to już mam. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja kupowałem guziki brązowe z rogu i z corozo. Według mnie wyglądają bardzo przyzwoicie. Co do białych plastikowych, czy z masy perłowej (a chyba tylko te dwa rodzaje mają) niestety nie wiem jak wyglądają na żywo. Cytuj
lubo69 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Koledzy od dawna szukam dokładnie takiej teczki jak na poniższym zdjęciu. Czy wie ktoś może gdzie można taka kupić lub wykonać na zamówienie? Henry Tomkins w Anglii (przy obecnym kursie nie wiem, czy to ma sens); Skalpel na forum (jest kolejka:-)) Cytuj
Panam Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @lubo69: kim jest Skalpel? przyznaje się, że pierwsze słyszę. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Odpowiem za lubo69 https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2195-niestroj-leatherwork-r%C4%99cznie-wykonywana-galanteria-sk%C3%B3rzana/ Aczkolwiek, jak było już wspomniane, jest kolejka. Ja czekam cierpliwie od zeszłego roku Cytuj
Panam Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Jak długo musisz jeszcze czekać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi