mosze Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Proszę o zadawanie tutaj pytań zakupowych, celem odciążenia wątku "Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Poszukuję butów tego typu:https://www.zalando.pl/sweeney-london-airton-botki-sznurowane-tan-sz612d002-b11.html Niekoniecznie z ażurowymi wykończeniami, chodzi mi bardziej o kształt kopyta, wysokość buta oraz kolor. Jednakże chciałbym zamknąć się w 500zł. Na Zalando niestety nic interesującego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Poszukuję butów tego typu: https://www.zalando.pl/sweeney-london-airton-botki-sznurowane-tan-sz612d002-b11.html Niekoniecznie z ażurowymi wykończeniami, chodzi mi bardziej o kształt kopyta, wysokość buta oraz kolor. Jednakże chciałbym zamknąć się w 500zł. Na Zalando niestety nic interesującego nie znalazłem. I obawiam się (obawa granicząca z pewnością), ze w cenie regularnej nie znajdziesz. Zostaje polowanie - mnie sie udało kupić na Zalando G&B Wiliam w kolorze "rudym" za 230 zł bodajże. Ale to pewnej determinacji i sporego farta wymaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Rok temu wyrwałem z CCC Lasockiego bardzo podobne. Niestety nie wytrzymały nawet sezonu i byłem zmuszony oddać je na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempel Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Poszukuję butów tego typu: https://www.zalando.pl/sweeney-london-airton-botki-sznurowane-tan-sz612d002-b11.html Niekoniecznie z ażurowymi wykończeniami, chodzi mi bardziej o kształt kopyta, wysokość buta oraz kolor. Jednakże chciałbym zamknąć się w 500zł. Na Zalando niestety nic interesującego nie znalazłem. Ostatnio widziałem coś podobnego w TK Maxx - ie w Poznaniu w Galerii Malta, kosztowały 299 zł, ale jak zwykle nie było na mnie rozmiaru ( było wszytko do 43 włącznie, 44 już nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie znajdę wysokie skórzane buty jeździeckie /riding boots/ oficerki w niezabijającej cenie? Nie mogę się skupić na anglezowaniu mając na nogach gumowe kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Podobno w Częstochowie jest szewc specjalizujący się w butach jeździeckich na miarę. Ceny ponoć okolo 700 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Poszukuje białych szelek albert thurston (model noszony przez Bonda). Zakup najlepiej w sklepie na terenie Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Online u producenta albo spytaj Tomka Milera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Z tego co się orientowałem jakiś czas temu to miały być w drugiej połowie września u Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Potrzebuję nowego szalika na lekką jesień Mam jeden upatrzony, ale, że producentem jest Drake's to cały czas walczę ze sobą odnośnie ceny. Szczególnie mając na uwadze tendencje do nieopatrznego odkładania dodatków w inne miejsce niż potrzeba, co powoduje chwilowe stany przed zawałowe Interesuje mnie: - drukowana wełna/drukowany jedwab - czerwień, bordo, purpura, fiolety, mocniejsze odcienie różu etc., mogą być łączone z niebieskim, żółtym, ostatecznie z zielenią - 180cm długości - cena konkurencyjna dla Drake'sa - wzory - paisley i pochodne, bardziej niż mniej odważne/krzykliwe. Sprawdziłem: MonsieurFox - nic Shibumi - nic SamHober - na siłę coś znalazłem Przykładowy szal: Alternatywą może być źródło ciekawych materiałów, nadających się do takiego wykorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Znajdź 10 szczegółów, tak? Nie, to akurat ten Drake's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Może tutaj? http://www.dignito.pl/pol_m_Szaliki-184.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Znajdź 10 szczegółów, tak? Dopiero teraz mi wyświetliło post z 3 zdjęciami kajam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykarni Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Cześć. Gdzie w Warszawie kupię tanio jakiś kawałek lnu na poszetkę? Znacie jakiś sklep z materiałami na Mokotowie? Pozdrawiam, Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Cześć. Gdzie w Warszawie kupię tanio jakiś kawałek lnu na poszetkę? Znacie jakiś sklep z materiałami na Mokotowie? Polecam Allegro, gotowe poszetki z lnu, z ręcznie obszytym rulonikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Polecam Allegro, gotowe poszetki z lnu, z ręcznie obszytym rulonikiem. Nie wiem, o którym dostawcy jest konkretnie mowa, ale niestety ja naciąłem się na ręczne wykonanie z użyciem używanych tkanin (wygląda, że poszetka wcześniej była serwetką w Warsie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Ja brałem od użytkownika afly, ale i od kilku innych - za każdym razem była to nówka sztuka. Na pewno warto przejrzeć ofertę i komentarze. Nie wiem, o którym dostawcy jest konkretnie mowa, ale niestety ja naciąłem się na ręczne wykonanie z użyciem używanych tkanin (wygląda, że poszetka wcześniej była serwetką w Warsie). Czyli trafiła Ci się poszetka "z duszą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Chciałbym kupić spodnie jeans'owe, ale w kroju chino, głównie mam na myśli skośne kieszenie. Czy ktoś wie gdzie i czy w ogóle można coś takiego kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 http://vistula.pl/spodnie/jeansy,id-70175 Vistula. Mają jeszcze jedne gdzieś. Wcześniej były na przecenie za 249zł, ale liczyłem, że potanieją a one odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 http://vistula.pl/spodnie/jeansy,id-70175 Vistula. Mają jeszcze jedne gdzieś. Wcześniej były na przecenie za 249zł, ale liczyłem, że potanieją a one odwrotnie Koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Co masz na myśli pisząc "koszmar"? To, że nie kupiłem za 249zł i czekałem na niższą cenę? Nie lubię przepłacać za coś co wg mnie nie jest warte tej ceny. Nie mam ciśnienia na te spodnie więc jeżeli cena by mnie usatysfakcjonowała to bym je kupił. Za takie pieniądze mozna kupić jeansy ne pewno lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 @Bartek 00 - stawiam, że chodziło o ich kolor i osobliwy krój (szczególnie nogawek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgaduję, że kolega JD! miał na myśli to jak wyglądają dżinsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Ok;) jakby napisał "koszmarne" to by raczej rozwiało moje wątpliwości . Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi