flozbi Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Zgadza się, żona już mnie wcześniej wyśmiała. Znalazłem jeszcze coś takiego http://www.krolewskiherb.pl/pl/p/Brogues-Koniakowe/112i jestem prawie pewny zakupu. Wiem producent mało znany ale czytałem kilka pozytywnych opinii. Na pierwsze brogsy mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 @flozbi: obawiam się, żę żona dopiero Cię wyśmieje, jak zobaczy te buty po paru (może parunastu) tygodniach używania. Kup normalne buty W dobrej cenie (budżet jak te NORDY) masz w PL do wyboru Berwicki, Crownhille, Patine, G&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Jeszcze myślałem nad http://sklep.klasycznebuty.pl/266,gordon-and-bros-2318-brown.html tylko np. na 4 i 6 zdjęciu wyglądają dobrze, a na 3 i 5 już nieciekawie jakoś ponuro trochę "dziadkowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Levet G&B to dość popularne buty na tym forum. Sam takie użytuję (tan) i określiłbym je jako woły robocze, bez polotu. Jednak ja swoje kupiłem za 2/3 tej kwoty. Na zalando są identyczne, ciut taniej (z kodem jeszcze taniej) - jednak w ograniczonej rozmiarówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Czy rozmiar S marynarek Pier One to faktycznie rozmiar 46? Odpowiada rozmiarowi 46 np. z MD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarab Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Pytanie może głupie ale gdzie kupujecie skarpetki online? Mam poważny problem z dostaniem w moim mieście dobrych skarpetek a nie zawsze pamiętam zrobić to w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Ja ostatnio kupiłem lamberty na wyprzedaży www.wolczanka.com.pl, ale zwykle tutaj http://www.woodsofshropshire.co.uk/socks?brand=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Kupował może ktoś z Was poszetki z tej strony? http://stylenaut.com/produkty/on/dodatki/poszetki/ wyglądają całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 "Ręcznie, szydełkiem obrobione brzegi czarnym kordonkiem." To dobrze, czy źle? bo niewiele mi to mówi, poza tym, że akurat ta poszetka mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Taka poszetka do wewnętrznej kieszonki marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Fakt, na obrusie to ładniej wygląda;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Czy szewc będzie w stanie coś zaradzić na pół rozmiaru za duże buty (double monki)? Zapiętki pomogą? Rozmiar mniejsze były za ciasne, a te są dosłownie 0,5 cm zbyt długie i stopa jest odrobinę luźna (na szerokość jest wszystko ok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Wkładki powinny załatwić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calth Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Szukając koszuli na studniówkę, natknąłem się na taką koszule: http://sklep.prochnik.pl/koszule/3419-koszula-jz15-otto-hauptman-44.html#/rozmiarkol-38Martwi mnie materiał: s tretch. Czy powinienem sobie ją sobie raczej odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Być może chodzi o niewielki (2-3%) dodatek elastanu do bawełny, ale warto dopytać. Nawiasem mówiąc - cena jest niezła (o ile koszula warta zakupu), ale w życiu nie widziałem koszuli OH w cenie 380 zł - w Royal Collection ich koszule kosztują 249 zł, a często trafiają się przeceny o 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Dzień dobry, czy mogą Panowie polecić sklep online z męskimi kapeluszami? Dziękuję i pozdrawiam, AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Czy ten płaszcz jest Waszym zdaniem warty swojej ceny? http://www.hugoboss.com/de/mantel-aus-kaschmir-%27t-neon%27/hbeu50300971.html?cgid=22100&dwvar_hbeu50300971_color=262_Beige#start=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Moim zdanie nie jest. Osobiście wolałbym wydać mniej w SuSu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Czy ten płaszcz jest Waszym zdaniem warty swojej ceny? http://www.hugoboss.com/de/mantel-aus-kaschmir-%27t-neon%27/hbeu50300971.html?cgid=22100&dwvar_hbeu50300971_color=262_Beige#start=1 Absolutnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Dziękuje za jednoznaczne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Panowie prośba o rozwianie ewentualnych wątpliwości - w lombardzie na wystawie wypatrzyłem coś takiego - panerai luminor marina automatic. Słusznie myślę, że to chamska podróba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Powinieneś zgłosić "to coś" na policję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 J.w. sprzedaż tego czegoś podlega pod kk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Ok tak też myślałem - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi