Pirx Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Nie, ale otwierają internetowy outlet. Wybór co najwyżej średni. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Witam Wiem, że kiedyś były ale czy jeszcze są do kupienia przypinki z logo forum.butwbutonierce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 multirenowacja.pl: http://multirenowacja.pl/znaczek-stowarzyszenia-but-w-butonierce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Panowie , moze było ale na szybko nie jestem w stanie znaleźć . Jakie kopyto w Meerminach bedzie takie samo lub podobne do 915 w Yanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Żadne? Kopyta Meermina nie są aż tak "dynamiczne", są bardziej klasyczne. Jeżeli już jakieś, to obstawiałbym New Rey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Panowie zna ktos moze firmę Bering od zegarków? Jakies opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Zna. Marka typu fashion/design, produkcja Azja. Chodzić chodzą, choć nie zdziw się że za parę lat nie dokupisz części czy paska. Często nieserwisowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Najgorzej ze takich zegarków nie ma w klasycznych zegarkowych firmach, pozostaje szukać dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Są, tylko nie za kilkaset złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Najgorzej ze takich zegarków nie ma w klasycznych zegarkowych firmach, pozostaje szukać dalej! Zobacz Orienta Bambino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 http://jamesbutton.comKtoś może cos kupował, jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Uzyj wyszukiwarki, dużo było na forum napisane na temat tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Z tego co kojarzę, to użytkownicy BwB raczej mocno krytykowali te koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Michał, ja też bym kilka kupił. Jakby co to z chęcią bym się podłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 ale gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 ale gdzie to jakie "know-how" zamierzasz wnieść do spółki? ewentualnie wnieś kapitał, ja pokryję różnicę pomiędzy brakiem zniżki z tytułu kodu rabatowego, a kosztem zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Podoba mi się ta marynarka http://www.bytom.com.pl/marynarki,marynarka-be1-02-53c-177-k-3354-17688-p po obniżce wychodzi 280zł. Jest mój rozmiar. Tylko mam jeden problem ponoć marynarka w kolorze brązowym to spore faux pas, też tak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Brąz postarza i nie służy każdej karnacji, ale jeśli nie jest to strój na ślub czy uroczystą kolację, to nie będzie to faux pas. To powiedziawszy, brązowa marynarka powinna być Twoją czwartą czy piątą, na pewno nie pierwszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Marynarka z bawełny, ze wszystkimi jej zaletami i wadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Ten słuszny argument, że brąz postarza zdecydowanie mnie przekonał, więc nawet jakby to miała być 8 marynarka, odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Ten słuszny argument, że brąz postarza zdecydowanie mnie przekonał, więc nawet jakby to miała być 8 marynarka, odpuszczam. Bez przesady z tym postarzaniem. Wszystko zależy od dodatków i ogólnego stylu noszącego. W przypadku marynarki można przedsięwziąć dziesiątki zabiegów, które wykluczą vintage look. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Oczywiście że przesada. Ja noszę w zestawach koordynowanych głównie brązy i ostatnio jak biegałem z kolegą, to mi powiedział "masz kondycję jak na Twój wiek!". Okazało się, że jest tylko rok młodszy ode mnie, a myślał, że jest młodszy przynajmniej o 15 . Nie myślałem o brązie jako o postarzającym kolorze, ale lubię się postarzać, a często z przyczyn zawodowych muszę (np. spora część moich studentów jest starsza ode mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Heheh "Nie broda czyni mędrca" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nefrix Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Podoba mi się ta marynarka http://www.bytom.com.pl/marynarki,marynarka-be1-02-53c-177-k-3354-17688-p po obniżce wychodzi 280zł. Jest mój rozmiar. Tylko mam jeden problem ponoć marynarka w kolorze brązowym to spore faux pas, też tak myślicie? Widziałem tę marynarkę na żywo, kolor jest bardziej rdzawy niż brązowy, a w sztucznym świetle ma nawet lekko fioletową poświatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Hmmm teraz to już się zastanawiam, bo jak wpada w fiolet to będzie się mojej żonie podobał. Może wezmę, jak coś będzie do spania (hehe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi