Aron Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Może spróbuj cieplejszą (spodnie prane pewnie w 30 stopniach) wodą ją "rozpuścić" i lekko potrzeć. No chyba, że powstało odbarwienie. Jeżeli pozostała tylko plama, to jeszcze można próbować Vanish (w sprayu) lub szare mydło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Albo mydło dr Beckmann z rossmanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Panowie, Czy macie jakieś doświadczenia albo wiecie coś ze słyszenia o sklepie jaketspolska.eu (http://www.jacketspolska.eu). Wygląda mi to na puszczoną przez translatora polską wersją jakiegoś brytyjskiego sklepu. Ogólnie strona nie budzi zaufania, ale rzeczy jakie oferuje nie pozwalają na jej odrzucenie bez zasięgnięcia opinii. Duży wybór kurtek Barbour I Belstaff w dobrych cenach. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Które są w dobrych cenach? Liddesdale przeceniona z ~3K na ponad 600 zł? To jakbyś otworzył sklep z butami Yanko i sprzedawał je po 1700 przecenione z 5200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Barbour woskowane za 800 zł to całkiem dobra cena. Belstaff skórzane za 1800 zł to też nie drogo. Poza tym pytam o sklep, a nie o ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Masz przecież w FAQ pytanie "Mogę zaufać w sklepie na tej stronie?" i odpowiedź, że możesz;-) Takich sklepów jest cała masa - każdy chciałby kupić Canada Goose czy Belstaff za tysiąc. Nie wiesz jednak, do kogo wysyłasz pieniądze (sklep nie umieszcza żadnych informacji choćby o tym, w jakim kraju się znajduje; w zakładce Kontakt jest tylko formularz), czy cokolwiek za te pieniądze dostaniesz i czy to będzie towar oryginalny. Gdyby jakiś serwis internetowy chciał odnieść sukces na rynku polskim, lepiej zrobiłby oferując tylko wersję angielską niż taki bełkot. W tym przypadku powinna się zapalić nie tyle subtelna żółta lampka, ile pulsujący jaskrawoczerwony kogut z modulowaną syreną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Opis kurtki Canada Goose na stronie: IZOLACJAW dół Biała kaczka z obrzękiem czynnik 625 Nie lubię kaczek, szczególnie tych obrzękniętych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Znalazło się też miejsce dla haiku: Spódnica śniegu sprężysty nylon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Hej,jak się ma rozmiar Meerminów do Berwicków, ew. Loake.Jezeli Berwick 41,5 jest ok, to powinienem wybrać Meermin 7,5 czy 8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Nie ma prostej odpowiedzi, bo zarówno Loake jak i Meermin mają wiele różnych kopyt. Generalnie jednak najpopularniejsze kopyto Meermina (Hiro) jest dosyć wąskie i może być konieczne wzięcie pół rozmiaru większych. Proponuję poczytać wątek dedykowany tej marce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Panowie , jakie polecacie spodnie chino z dosyć niskim stanem ? Patrzyłem na Benevento ze względu na dobra jakość wykonania , ale doczytałem ze ich stan jest co najmniej średni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Jakiś czas temu dopytywałem o wysokość w stanie spodni Benevento: X-Press, Slap-Up, Chill Day chinos, Spodnie sztruksowe - 23,5 cmSpodnie lniane - 25 cm.Spodnie garniturowe 26 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 @Adi78 - Gant Maine Super Chino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 ogólnie rzecz ujmując dla osób szczupłych i wysokich lepsze są spodnie z wysokim czy niskim stanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Nie wiem czy istnieje taka zasada. Chyba ważniejsze jest to, żeby było wygodnie w kwestii wysokości w stanie. Wiem tyle, że spodnie z wyższym stanem wydłużają optycznie nogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Benevento nie można nigdzie (Warszawa) zobaczyć? tylko Internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Z tego co wiem tylko internet, ale najlepiej zapytaj bezpośrednio obsługi sklepu. Czasami zdarzają się targi, na których firma się wystawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Właśnie doczytałem, że w ten weekend Kraków, czekamy na Warszawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 No właśnie ja mam dosyć długie i bardzo szczupłe nogi przy dosyć niewysokim wzroście . Jak zakładam spodnie z wysokim stanem , optycznie bardzo zle to wyglada ;( Dlatego szukam z niskim stanem i mocno slimowanych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 To może, skoro masz szczupłe nogi to spodnie nie powinny być mocno wyszczuplane. Oczywiście nie mogą odstawać w udach, czy powiewać jak flaga w łydkach. Jednak gdy założysz spodnie mocno przylegające do nóg, to efekt zostanie spotęgowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Nie , nie mowię o legginsach Po prostu każdy normalny krój wyglada u mnie jak worek . Obwód łydki w najszerszym miejscu 32cm , wiec nawet super slim nie jest dla mnie przylegający . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Też jestem szczupły (raczej chudy:)) i spodnie Benevento są na granicy. Jeszcze trochę i byłyby za szerokie, więc mogą Ci nie pasować. Natomiast Benevento może wykonać spodnie pod indywidualne preferencje. Następnie Twój wykrój zostanie przypisany i zawsze będą szyli tak samo. Wykonanie tego na odległość nie jest proste, ale może masz spodnie, które są odpowiednie i możesz je pomierzyć, albo w skrajnym przypadku wysłać do Benevento jako wzorzec rozmiarowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Aron , dzięki za podpowiedz . Wypytam o dokładne wymiary szerokości w udach i może sie uda coś pozmieniać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Kończąc ten temat, przypomniałem sobie o marce Selected (dostępna w sklepach Peek & Cloppenburg oraz chyba VanGraaf), z tego co kojarzę, to szyją dość mocno dopasowane spodnie. Może to oczywiste propozycje, ale można jeszcze sprawdzić Massimo Dutti i Vistulę (niedawno kupiłem tam chinosy w takim kroju o jakim mowa). Zwężenie spodni wzdłuż szwów nie jest też problemem dla krawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Co do Selected potwierdzam - moje ulubione chinosy przede wszystkim z uwagi na bardzo dobre dopasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi