Buzz_1 Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 Jak duze rozwarcie przyszwy w miejscu sznurowania jest akceptowalne - w butach z zamknieta przyszwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 Jest to kwestia estetyczna - wg mnie im bliżej, tym lepiej. Lekkie rozwarcie nie szkodzi, wyraźne (ewidentny "trójkąt") wygląda bardzo brzydko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 Ale należy wystrzegać się kupowania butów z prawie zerowym rozwarciem od razu, ponieważ potem, kiedy skóra się rozciągnie, nie będzie możliwości ciaśniejszego zasznurowania butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Panowie, jaka może być różnica w centymetrach jeśli chodzi o rozmiar buta 9 UK a 8,5 UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Może to być różnica centymetra, przynajmniej na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Panowie, jaka może być różnica w centymetrach jeśli chodzi o rozmiar buta 9 UK a 8,5 UK? Wg skali porownawczej ktorej uzywam ponizej 0.5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Panowie, jaka może być różnica w centymetrach jeśli chodzi o rozmiar buta 9 UK a 8,5 UK? Wg skali porownawczej ktorej uzywam ponizej 0.5 cm Należy jednak pamiętać, że but w rozmiarze większym jest również proporcjonalnie szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Szperając po forum zauważyłem, że ludziom udaje się "wyhaczyć" marynarki i inne ciuchy w szmateksach. Ktoś orientuje się w jakich cenach można dorwać jakieś niezrobione z poliestru? Dotychczas w second handach kupowałem tylko koszulki, czasem spodnie, zero elegancji. Nie patrzyłem na ceny marynarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Szperając po forum zauważyłem, że ludziom udaje się "wyhaczyć" marynarki i inne ciuchy w szmateksach. Ktoś orientuje się w jakich cenach można dorwać jakieś niezrobione z poliestru? Dotychczas w second handach kupowałem tylko koszulki, czasem spodnie, zero elegancji. Nie patrzyłem na ceny marynarek. Prosze cie, jeśli byłeś w jakimkolwiek SH to wiesz jak jest. Od złotówki - jedni placa 5, inni 20 inni 100 lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 No ja wiem, że w najfajnieszym sh w moim mieście nie było spodnoi poniżej około 15 zł, ale nie mozna było prawie znaleźć t-shirta droższego niż 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 U mnie zwykle wszystko jest na wagę i cena zależy od dnia tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Koledzy, gdzie kupić jakieś "dobre" loafersy? Niestety przegapiłem Emlingi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Koledzy, gdzie kupić jakieś "dobre" loafersy? Niestety przegapiłem Emlingi.... Nunes Correa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Nie podpuszczaj kolegi Nunes Correa pod warunkiem że masz możliwość odwiedzenia ich sklepu w Portugalii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Nie podpuszczaj kolegi Nunes Correa pod warunkiem że masz możliwość odwiedzenia ich sklepu w Portugalii... To po prostu jest kiepskie pytanie, szczegolnie ze słowem dobre w "..." - czyli pseudo dobre, dobre, bardzo dobre? Jest duzo dobrych sklepów z loafersami, wiec nie wiem o co kolega pyta. Wiadomo, że warto mieć Aldeny z cordovanu, ale... Ja naprawde moge polecic Nunesy - mialem zamałe, ktore oddałem przyjacielowi i on je bardzo chwali, a ja widze ze bardzo fajnie sie starzeja na jego stopach. Nie moge polecic, bo u nich nie kupowałem, ale jest szansa, ze cos kupie na wiosne http://www.calzoleriastizza.it/ . Duzy wybór i podobno niezła jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Pamiętam, że kolega miał identyczne pytanie, ale nie doczekał się odpowiedzi. Może ja będę miał więcej szczęścia: czy to grenadyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 tak, grossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Któryś z Was ma na allegro nick rakiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 tak, grossaW takim razie jackpot! Grenadyna za 1,5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Panowie, Zna ktoś te koszule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Warte co najwyżej 1/4 swojej ceny, chociaż nie wiem czy za 40 zł nie lepiej byłoby zamówić pizze dla rodziny, większa radość i pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Śmierdzi tanimi chinami to prawda, ale zawsze warto zapytać Wiesz gdzie mogę dostać klasycznie szytą białą koszule włąśnie z takim wykończeniem mankietów kołnierza i spodniej części listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 w tej cenie modertailor albo inne firmy robiące koszule na zamówienie na odległość: viewtopic.php?f=1&t=839 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Strona jest świetna! Dzięki bardzo za namiar. Faktycznie za 50$ można coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Możesz też spróbować w polskiej firmie - Orchidei - http://www.orchidea-studio.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi