kriss11 Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Panowie dzisiaj kończy się promocja w Bytomiu na kurtki i płaszcze i zastanawiam się czy nie skorzystać. Niestety nie mam możliwości przymiarki, ba przymierzyć będę mógł dopiero w połowie listopada. W regulaminie sklepu jest napisane, że zwroty można robić w terminie do 14 dni, czy standardem nie jest 30 dni? Czy ktoś z Was może się wypowiedzieć na temat jakości, krojów płaszczy oferowanych przez Bytom? Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Zgodnie z przepisami na odstąpienie od umowy, przy sprzedaży na odległość, konsumentowi przysługuje 10 dni. Termin Bytomia to wręcz ukłon w stosunku do klientów Ostatnio na forum były dwie foto-próby wpasowania się w płaszcze Bytomia przez kolegów i nie wypadały one zbyt okazale. Ja np. w ich rozmiarówkę nie jestem w stanie utrafić na miejscu w salonie, a co dopiero wysyłkowo No i kwestia krój/jakość - w promocji 2 za 1, to cena jest adekwatna do oferty. W cenach regularnych IMHO nie warto. Sugeruję bacznie śledzić skład materiału, bo potrafią zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Dzięki za uświadomienie mnie W takim razie jednak się nie skuszę. Za dużo niewiadomych a koszt też niemały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Rozmiarowo idealnie wpasowuję się w ich rozmiar 50. Marynarek. Zaryzykowałem z płaszczem i trafiłem. Jeśli chodzi o Bytom, zakupiony drogą elektroniczną towar można również zwrócić w sklepie stacjonarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Zainspirowany wpisem Mr. Vintage na swoim blogu mam do was pytanie, gdzie w polskich sieciówkach dostanę kardigany? Szukam czegos podobnego do: http://www.zara.com/pl/pl/m%C4%99%C5%BCczyzna/swetry/kardigany/kardigan-z-grubej-dzianiny-c508608p2042589.html W odcieniach szarości, granatu itp. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Sklep to nie polski, ale warto przejrzeć http://www.aransweatermarket.com/gents-knitwear Ceny niewygórowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Panowie, mam pytanie dotyczące usługi pralniczej związanej z zaprasowywaniem tzw. trwałych kantek. Otóż ostatnio zapytałem o to w sieciówce 5aSec - Pani poinformowała mnie, iż zabieg polega na zaaplikowaniu sylikonu, który wytrzymuje do 5/6 prań/czyszczeń i jest nieszkodliwy dla materiału spodni. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tej materii - warto? Cz faktycznie jest to niegroźne dla spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Co za czasy, że nawet spodniom aplikuje się sylikonowe "wypukłości"... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Popieram, a wszystkim pralniom sieciowym proponowałbym poprawienie jakości standardowych usług, zamiast atrakcji typu odżywki, utrwalacze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Panowie, mam pytanie dotyczące usługi pralniczej związanej z zaprasowywaniem tzw. trwałych kantek. Otóż ostatnio zapytałem o to w sieciówce 5aSec - Pani poinformowała mnie, iż zabieg polega na zaaplikowaniu sylikonu, który wytrzymuje do 5/6 prań/czyszczeń i jest nieszkodliwy dla materiału spodni. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tej materii - warto? Cz faktycznie jest to niegroźne dla spodni? Nazywa się to "super kantki" w czasach przedforumowych nie badając co to takiego zleciłem usługę. Na ciemnych nie było widać dzieła zniszczenia, na beżowych..... (pominę milczeniem). Generalnie omijaj szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Myślę, że miła pani w 5asec woli, tak na wszelki wypadek, proponować obcym mężczyznom "super kantki" niż "super kanty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frédéric Bastiat Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Dzień dobry, nie znalazłem odpowiedzi w dziale „buty”, zatem postanowiłem zapytać w tym, dość uniwersalnym temacie. Mam zamiar kupić sobie broguesy, które mają czubki ciemniejsze od reszty buta. Tu jest link: http://www.sklep.klasycznebuty.pl/308,berwick-3561-tan-ls.html I teraz pytanie: czy powinienem używać do czubków oddzielnego, ciemniejszego kremu i wosku? Jakie macie doświadczenia z pielęgnacją takich butów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Całość buta jaśniejszym pommadierem, czubki ciemniejszą pastą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Cześć, planuje kupić parę nowych koszul z CT i w związku z tym mam pytanie. Teraz jest promocja 4 koszule za 140 Euro - brać teraz czy pod koniec roku będę jeszcze tańsze? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Siata: Lepiej brać ze strony brytyjskiej - 100 GBP za 4 koszule (zapłacisz około 540 PLN zamiast 590). xkoziol: Czasem jest taniej - zdarzają się ograniczone czasowo kody promocyjne nawet do -15% na wszystko. Rozsyłają je mailem/tradycyjną pocztą ale i przez google można je znaleźć. Wtedy wychodzi 85 GBP/ 119 EUR za 4 koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Dzięki Panowie - faktycznie przez brytyjską stronę wychodzi sporo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Jakie znacie sklepy internetowe, w których kupię koszule slim fit z rękawem o długości 70-72cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Chciałbym kupić swoją pierwszą muszkę. Jaki kolor byłby dobry na początek do granatowego garnituru? Myślałem nad bordową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszU Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Myślę, że szara lub burgundowa w białe kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 http://www.poszetka.com/product-pol-1814-MUCHA-WELNIANA.html lub http://www.poszetka.com/product-pol-1823-MUCHA-Z-SZANTUNGU.html przy czym ta druga ma szampańskie kropki, a pierwsza raczej do garnituru z grubszej wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Chyba na tą w kropki się zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Panowie, co sądzicie o poniższej aktówce? Czy aby nie zmierza zbytnio w kierunku modelu damskiego? https://www.barellybags.pl/product/Aktowka-Kalifornia-Czern/?id=159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 1 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2014 witam serdecznie zakupiłem na allegro marynarkę dwurzędową 6x2 ze złotymi guzikami w kolorze ciemno szarym marki Marks&Spencer, ale we wszystkich dwurzędówkach zapinamy na prawą stronę, tzn każdą marynarkę czy kurtkę, ale w tej marynarce zapinam na lewą stronę na brustaszę i czy to jest dopuszczalne? Czy mam ją przerobić na prawą stronę dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2014 Jeżeli ta marynarka ma takie jakby wypukłości na wysokości klatki piersiowej i jest dość szeroka w biodrach, to mam pewną koncepcję... A jak ją chcesz przerobić, zaszyć dziurki na guziki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2014 Nie mam marynarki 6x2, ale czy ich nie da rady zapiąć na drugą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi