roelegant Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Według mnie mógłbyś spróbować jeszcze ze spodniami czerwonymi ewentualnie brązowymi. Najlepiej by kolor był o niezbyt intensywnym nasyceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Widziałem gdzieś tę marynarkę. Czy aby tk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Widziałem gdzieś tę marynarkę. Czy aby tk? Tak, tak - TK - leży jak ulał (tylko rękawy do skrócenia) - ale jeszcze się zastanawiam, czy mam aby spodnie do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Wpadło mi do kieszeni troszkę miedziaków więc znów pojawił się problem które buty kupić. Tym razem zasadzam się na czarne (do wykorzystania na przeróżne okazje typu śluby, opery, filharmonię), w oko wpadły te mi 2x G&B (i cena świetna dzięki promo na Z): chyba że koledzy mają jakieś inne opcje w budżecie oscylującym w granicach 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Na powyższe okazje zdecydowanie oxfordy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Co powinno pasować do czerwonego swetra? Mniej więcej taki: http://www.bytom.com.pl/swetry,sweter-bc2-06-13c-70-k-1042-6583-p Na moje oko - najlepiej z tym gra czarny, ale jak się nie ma czarnych spodni? Wydaje mi się, że może i zwyczajne jeansy, ale nie umiem sobie tego wyobrazić na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Granatowe jeansy, brązowe, białe, szare i czarne chino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Stawiałbym na granat i brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Gdzie mogę dostać dobrej jakości szpilkę do krawata? Chodzi mi o osiągnięcie takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Czy ktoś policzył ilu (tylko na forum) mamy blogerów piszących o męskiej elegancji, modzie, edukujących szare masy? prawidłowa odpowiedź to: za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Czy taki oto krawat http://www.ctshirts.co.uk/men%27s-ties/men%27s-woven-silk-ties/Woven-navy-and-white-spot-tie?q=gbpdefault||tl057nav||||||||||||| będzie odpowiedni dla Pana Młodego czy lepszy będzie szary w delikatny wzór? Kolor garnituru to granatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Popraw link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Popraw link. Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Artur, mi tam dalej ten twój link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Mi działa. Krawat bardzo w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 U mnie też nie działa - nie zmienia to faktu, że ostrzegałem Was kiedyś przed marną jakością krawatów CT. Ten nie będzie inny Dla osób, którym się nie otwiera - granatowy krawat w białe groszki. Dostałem go za darmo przy zakupie 4 koszul a jak wiadomo darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby:) Kolego xkoziol, może polecisz jakies sklepy gdzie dostanę krawaty będące rozsądnym kompromisem miedzy ceną a jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Dla osób, którym się nie otwiera - granatowy krawat w białe groszki. Dostałem go za darmo przy zakupie 4 koszul a jak wiadomo darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby:) Kolego xkoziol, może polecisz jakies sklepy gdzie dostanę krawaty będące rozsądnym kompromisem miedzy ceną a jakością? Poszetka.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Bruni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Najlepiej jak kolega się określi ile chce maksymalnie wydać. "Rozsądny kompromis miedzy ceną a jakością" dla każdego może oznaczać coś innego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Najlepiej jak kolega się określi ile chce maksymalnie wydać. "Rozsądny kompromis miedzy ceną a jakością" dla każdego może oznaczać coś innego 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piootreek Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2014 Cześć, Poszukuje ciekawych krawatów do pracy typu critter lub print (takie określenia znalazłem w internecie) w klimacie Ferragamo czy Hermes. Chodzi o wzory np. ze zwierzątkami np. takie jak ten: http://www.tmlewin.co.uk/Navy-Blue-Whale-Print-Silk-Tie/505336723878,en_GB,pd.html?start=40&cgid=Mens-Printed-Ties Lub z kategorii zabawne:http://www.thetiebar.com/order_page.asp?pn=32851&orderPageReturn=%2FcategoryPages%2FConversational_Ties%2Easp&pg=4&categoryIds=31,32&optionValueIds= Niedawno Vistula miała dość fajne wzory... ale są dla mnie zbyt wąskie. Z góry dzięki za info i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2014 Widzę, że poszukiwania zakończyły się sukcesem więc czego od nas oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 mam pytanie odnośnie natłuszczanie skórzanej podeszwy: 1. ile razy w roku natłuszczać podeszwę? 2. taki tłuszcz będzie dobry Dubbina Saphir Medaille D"or ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 1. To tak jak pytać, ile razy w tygodniu myć włosy: zależy od stanu podeszwy, częstotliwości użytkowania... Na pewno przed sezonem i po. 2. Najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 Nigdy w żadnych butach nie natłuszczałem podeszwy i żyję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi