roland Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 już w niedalekiej przyszłości będzie taka możliwość, pracujemy nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Witam, polecam 5aSec - ja tam czyszczę nawet kapelusze. Opłaca się kupić kartę klienta - zwłaszcza do spółki. Można ją użyczać - jest anonimowa. Pozdrawiam Tadek Nie skorzystam. Pierwsze co zrobiłem to poszukałem opinii o tej firme. Pierwsza strona w google jest usiana złymi wspomnieniami i zniszczonymi ubraniami od których właściciele wspomnianej przez Ciebie pralni umywają odpowiedzialność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja już nie chciałem jątrzyć, ale podpisuję się. Z pralni tej sieci skorzystałem dwukrotnie. Za pierwszym razem panienki strasznie narzekały, jaką to mają ciężką pracę, bo klient przynosi brudne, a chce z powrotem czyste; w końcu krawata nie przyjęły. Za drugim razem trench wrócił z "czyszczenia" tak samo brudny, tylko nieco odprasowany. To mi wystarczyło, omijam szerokim łukiem. Mam wrażenie, że z tzw. sieciówek do czegokolwiek nadają się jedynie Pralnie Paryskie, ale to może być mylne wrażenie. Mam także wrażenie (chyba nie mylne) że mamy wątek poświęcony pralniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja ogólnie mam wrażenie, że pralnie chciałyby żeby oddawać do prania rzeczy czyste:) a z profesjonalnym prasowaniem nie spotkałem się jeszcze w żadnej pralni...dziś wybieram się po odbiór spodni i marynarki, ściągnę tą cudowna folię i nie popuszczę jak coś będzie nie tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja korzystam z 5a5 w Renomie we Wrocławiu i po przerobieniu kilku pralni po drodze, jestem bardzo zadowolony. Myślę, że kluczem nie jest firma a pracownicy, Panie są bardzo sympatyczne, pomocne i nie miałem nigdy żadnych problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja ogólnie mam wrażenie, że pralnie chciałyby żeby oddawać do prania rzeczy czyste:) a z profesjonalnym prasowaniem nie spotkałem się jeszcze w żadnej pralni...dziś wybieram się po odbiór spodni i marynarki, ściągnę tą cudowna folię i nie popuszczę jak coś będzie nie tak:) W małej pralni w Szczecinie tak mi zaprasowano kant w spodniach, że trzyma nawet w kieszeniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja korzystam z 5a5 w Renomie we Wrocławiu i po przerobieniu kilku pralni po drodze, jestem bardzo zadowolony. Myślę, że kluczem nie jest firma a pracownicy, Panie są bardzo sympatyczne, pomocne i nie miałem nigdy żadnych problemów. Ja korzystam z ich usług w krakowskich centrach M1 i Carrefour „Czyżyny” - żadnych uwag, personel rewelacyjny, przemiłe panie w średnim wieku, zawsze uśmiechnięte. „Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą” - samo życie. „Dobrze wyprany” i często „zmięty” Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Chyba już o tym pisałem, ale dla Górnego Śląska polecam pralnię "Wicher" w Silesia City Center i kilku innych galeriach. Firma rodzinna, ale bardzo dbająca o jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał L. Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Dzień dobry! Jako, że to mój pierwszy post, chciałbym przywitać się ze wszystkimi i od razu podziękować za dziesiątki postów które miałem już okazje przeczytać, zanim postanowiłem o coś zapytać. Szybkie pytanie: Co sądzicie o tych butach na wiosna/lato? http://wojas.pl/produkt/13710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Niezależnie od pory roku urodą to one nie grzeszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Pralnia: Prosowski w Warszawie, pranie koszuli około 15zł z tego co pamiętam chociaż ja tam noszę raczej "ciężki sprzęt". Buty: Są zwyczajnie brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Zwróćcie uwagę na niestaranny wykrój i szew - buty za trzy stówy !!! Może to zdjęcie, a raczej zdjęcia. Myślę, że za te pieniądze można już coś lepszego wybrać. To już nie ten „Wojas” co kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Zwróćcie uwagę na niestaranny wykrój i szew - buty za trzy stówy !!! Jaka cena taka jakość . Tyle w temacie w/w butów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 No ale za 300 zł to jednak wykończenie powinno być staranniejsze - mam na myśli nie tylko te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Niewątpliwie interesujący tok myślenia. Nie potrafię zająć konkretnego stanowiska, nigdy nie korzystałem takich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 5aSec to franczyza. Oznacza to, ze wiele zalezy od osob pracujacych w danym punkcie. Ja piore regularnie koszule w 5aSec na warszawskim Powislu i jestem zadowolony. Doprane, wyprasowane bez kantow, tak jak prosze. Do punktu w supermarkecie bym nie oddal. Ale nie oddaje tam garnitorow, te laduja na Poznanskiej lub w Klifie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 No nie mogę, zapytam. Jakie wykończenie za 300zł powinno być a agencji towarzyskiej? O_O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 No nie mogę, zapytam. Jakie wykończenie za 300zł powinno być a agencji towarzyskiej? O_O może ręczne ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Bardzo proszę Szanowną Moderację o nieusuwanie dyskusji o ręcznym wykończeniu. Ubawiłem się wyjątkowo i chciałbym do tej dyskusji wracać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Gdzie w Warszawie zrobią mi od ręki funkcjonalne butonierki w miejsce fabrycznych atrap? Pani z przeróbek krawieckich, do której chodzę regularnie, odmówiła wymawiając się brakiem odpowiedniej maszyny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał L. Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Co do butów z Wojasa - model który oglądałem w sklepie był lepiej wykończony niż ten na zdjęciu. Spróbuję więc drugie podejście.. http://www.zalando.pl/gordon-and-bros-gregory-oksfordki-brazowy-gb612a004-o11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Co do butów z Wojasa - model który oglądałem w sklepie był lepiej wykończony niż ten na zdjęciu. Spróbuję więc drugie podejście.. http://www.zalando.pl/gordon-and-bros-gregory-oksfordki-brazowy-gb612a004-o11.html Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Kilka razy spotkałem się z negatywnymi opiniami o zamszu z G&B. Skóra licowa bardzo przyzwoita, ale za zamszem może lepiej rozejrzeć się gdzie indziej (inna sprawa, że nie do końca wiadomo, gdzie...). Co do butów z Wojasa - model który oglądałem w sklepie był lepiej wykończony niż ten na zdjęciu. Spróbuję więc drugie podejście.. http://www.zalando.pl/gordon-and-bros-gregory-oksfordki-brazowy-gb612a004-o11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Jakie spodnie do takiej marynarki: kolor szary z białymi pasami, materiał 50% len + 50% bawełna/wełna (nie pamiętam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Jakie spodnie do takiej marynarki: kolor szary z białymi pasami, materiał 50% len + 50% bawełna/wełna (nie pamiętam)?Postawiłbym na lniane, białe lub beżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi