Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 W jaki sposób można zrezygnować z udziału w forum? Czy jest możliwość jednoczesnego skasowania konta i wszystkich napisanych wiadomości? Czy da się "odejść" usuwając wszelkie ślady swojej tutaj bytności?Ja także jestem tym zainteresowany. Pytałem się już o to, pytał się jeszcze jeden z uczestników, ale odpowiedzi od Administratora nie było.Rezygnację z uczestnictwa w forum rozumiem, nie każdemu musi odpowiadać uczestnictwo w dowolnym momencie. Natomiast nie podejrzewałem Ciebie o brak odpowiedzialności za własne słowa i nieumiejętność przewidywania. Co do innych, to się czasami nie dziwię. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klesmer Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Mam krótkie pytanie. O co w tym wszystkim chodzi? Czy zdarzyło się coś wyjątkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Mam krótkie pytanie. O co w tym wszystkim chodzi? Czy zdarzyło się coś wyjątkowego? 21 grudnia ma byc koniec swiata. Koziol nie chcialby by w dniu sadu ktos wyciagnal mu nadmiernie zlosliwe wypowiedzi na forum i rzucil na szale. Dawniej inaczej takie rzeczy sie zalatwialo ("co wy tam palicie, Stopczyk"). W dobie internetu jest trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ngomes Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Co zrobiłem nie tak?Jak sam zauważyłeś użyłeś pasty bezbarwnej. Do butów czarnych jest czarna pasta do butów. Słusznie, chociaż innym butom nie zaszkodziło. W takim razie jak usunąć ślady tej pasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 W jaki sposób można zrezygnować z udziału w forum? Czy jest możliwość jednoczesnego skasowania konta i wszystkich napisanych wiadomości? Czy da się "odejść" usuwając wszelkie ślady swojej tutaj bytności?Ja także jestem tym zainteresowany. Pytałem się już o to, pytał się jeszcze jeden z uczestników, ale odpowiedzi od Administratora nie było.Rezygnację z uczestnictwa w forum rozumiem, nie każdemu musi odpowiadać uczestnictwo w dowolnym momencie. Natomiast nie podejrzewałem Ciebie o brak odpowiedzialności za własne słowa i nieumiejętność przewidywania. Co do innych, to się czasami nie dziwię. pozdr.Vslv Na razie nie chcę publicznie wypowiadać się na ten temat, ale Vislav obiecuję, że powiem Ci o tym niebawem. Najpierw jednak chciałbym poznać stanowisko Administratora/Właściciela domeny forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Mam krótkie pytanie. O co w tym wszystkim chodzi? Czy zdarzyło się coś wyjątkowego?21 grudnia ma byc koniec swiata. Koziol nie chcialby by w dniu sadu ktos wyciagnal mu nadmiernie zlosliwe wypowiedzi na forum i rzucil na szale. Dawniej inaczej takie rzeczy sie zalatwialo ("co wy tam palicie, Stopczyk"). W dobie internetu jest trudniej.Sprzedałeś mnie Vislav podejrzewa mnie m.in. o nieumiejętność przewidywania, a ja już przewiduję i staram się zapobiec katastrofie.Zdarzyło mi się w przeszłości "wyjść" na dłuższy czas z tego forum (powody w tej chwili nieistotne), jednak nie występowałem o skasowanie moich postów i profilu. Od dłuższego czasu jestem nieaktywny na GL, wypisałem się z niektórych grup. Profil i wypowiedzi pozostały. Powody nakreśliłem kilka postów wcześniej. Jestem osoba dorosłą i odpowiadam za wszystko co gdziekolwiek wrzuciłem. Jedyne co mogę zrozumieć - dyskusja nt.ACTA uświadomiła poniektórym pewne "grzeszki", z tego można z łatwością wyjść edytując własne posty. pozdr.Vslv Franki - OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Jedyne co mogę zrozumieć - dyskusja nt.ACTA uświadomiła poniektórym pewne "grzeszki", z tego można z łatwością wyjść edytując własne posty. pozdr.Vslv Franki - OK Zapoznałem się i teraz rozumiem i zgadzam się z meqoqiem. Przed wyklikaniem "ACTA" poznajcie co i jak. No właśnie, jak też nie chcę nosić koszul w pasy, zwłaszcza że mi nie do twarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Co zrobiłem nie tak?Jak sam zauważyłeś użyłeś pasty bezbarwnej. Do butów czarnych jest czarna pasta do butów. Słusznie, chociaż innym butom nie zaszkodziło. W takim razie jak usunąć ślady tej pasty? Według logiki z pierwszego zdania można napisać - innym nie, ale tym tak. Usuniesz ślady bezbarwnej pasty m.in. przy użyciu renomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Czy ktoś z Was wie coś o materiale zwanym flissem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Lucru - może chodzi o fleece (czyt. fliss)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Prawdopodobnie właśnie o to chodzi, widocznie fliss to wynik próby spolszczenia nazwy. Czy fleece różni się czymś od zwykłej wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Prawdopodobnie właśnie o to chodzi, widocznie fliss to wynik próby spolszczenia nazwy. Czy fleece różni się czymś od zwykłej wełny? http://hanex.siedziba.pl/material.htm szczególnie ostatnie zdanie. a, różnice, hmm.... niektórzy uważają, że hi-tech przewyższa naturalne włókna. Inni dokładnie odwrotnie. Należę do tych drugich i uważam, że wszelkie sztuczne włókna, to tylko mniej lub bardziej udana podróbka natury. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Też od razu przyszło mi do głowy, że chodzi o fleece, a później wujek Google pokazał mi następujący artykuł: http://www.fajneciuchy24.pl/product-pol ... ZARNY.html Spójrzcie na skład materiału. I jak to rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Vislav - fleece to nazwa tkaniny niezależnie od tego czy jest ona wykonana np z wełny czy poliestru lubo69 - tam też w składzie stoi: "Podszewka: Futro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Vislav - fleece to nazwa tkaniny niezależnie od tego czy jest ona wykonana np z wełny czy poliestru lubo69 - tam też w składzie stoi: "Podszewka: Futro" fakt, nie zauważyłem tego futra chyba jesteśmy na dobrym tropie, poniżej kolejny przykład (niekoniecznie męskiej elegancji): http://tecp.pl/gallery2/main.php?g2_itemId=189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Vislav - fleece to nazwa tkaniny niezależnie od tego czy jest ona wykonana np z wełny czy poliestru lubo69 - tam też w składzie stoi: "Podszewka: Futro" http://en.wikipedia.org/wiki/Polar_fleece - pierwszy akapit pozdr.Vslv ps chętnie zapoznam się z inną definicją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Vislav - fleece to nazwa tkaniny niezależnie od tego czy jest ona wykonana np z wełny czy poliestru lubo69 - tam też w składzie stoi: "Podszewka: Futro" http://en.wikipedia.org/wiki/Polar_fleece - pierwszy akapit pozdr.Vslv ps chętnie zapoznam się z inną definicją Służę linkiem: http://en.wikipedia.org/wiki/Fleece Być może za polski odpowiednik można by używać słowa "flausz" dla odróżnienia tego typu tkanin bawełnianych i wełnianych od "polar" używanego dla syntetycznych. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Vislav - fleece to nazwa tkaniny niezależnie od tego czy jest ona wykonana np z wełny czy poliestru lubo69 - tam też w składzie stoi: "Podszewka: Futro" http://en.wikipedia.org/wiki/Polar_fleece - pierwszy akapit pozdr.Vslv ps chętnie zapoznam się z inną definicją Służę linkiem: http://en.wikipedia.org/wiki/Fleece Być może za polski odpowiednik można by używać słowa "flausz" dla odróżnienia tego typu tkanin bawełnianych i wełnianych od "polar" używanego dla syntetycznych. Pzdr dzięki - człowiek się uczy całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarmarek Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 W jaki sposób można zrezygnować z udziału w forum? Czy jest możliwość jednoczesnego skasowania konta i wszystkich napisanych wiadomości? Czy da się "odejść" usuwając wszelkie ślady swojej tutaj bytności? Usunąć swoje konto można w samodzielnie w profilu, w sprawie usunięcia postów każdy przypadek traktujemy indywidualnie, w przypadku takiej woli proszę o kontakt ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 W jaki sposób można zrezygnować z udziału w forum? Czy jest możliwość jednoczesnego skasowania konta i wszystkich napisanych wiadomości? Czy da się "odejść" usuwając wszelkie ślady swojej tutaj bytności? Usunąć swoje konto można w samodzielnie w profilu, w sprawie usunięcia postów każdy przypadek traktujemy indywidualnie, w przypadku takiej woli proszę o kontakt ze mną. Właśnie pytanie, jak usunąć w profilu. Bo tam nie widzę opcji: usuń/ zlikwiduj konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 1. Co daje dodatkowe szpilkowanie butów? 2. Domyślam się, że to dodatkowa praca dla szewca - czy wiąże się to z dodatkowym kosztem? 3. Czy wpływa na wymianę podeszwy po latach użytkowania (trudność, niemożność)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zala666 Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Witam, Na wstępie chciałbym serdecznie przywitać wszystkich użytkowników. Niestety już na początku przygody z forum natrafiłem na pewien problem. Nie jestem w stanie wysłać żadnej prywatnej wiadomości - ani do użytkownika, ani do administratora/moderatora. Czy mógłbym prości o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Możesz pomóc sobie sam. Funkcja PM jest dostępna po napisaniu kilku postów (zdaje się że 5). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zala666 Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Niestety nie znalazłem nigdzie takiej informacji. Dziękuję za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 To dziękuj jeszcze raz. Będziesz miał 5 postów. edit: mnie od dzienkowania tysionc pińcet sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi