bigbadwoof Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Nie jestem w 100% przekonany, ze na biznesowej imprezie golfowej w weekend koniecznie trzeba grac w golfa. Raz czy dwa machniesz kijem i udasz sie do innych zadan Jestem na 40% przekonany, ze inne zadania beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Panowie, nie orientujecie się gdzie mógłbym nabyć takie zapięcie do teczki? Na alledrogo nic nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Nie jestem w 100% przekonany, ze na biznesowej imprezie golfowej w weekend koniecznie trzeba grac w golfa. Raz czy dwa machniesz kijem i udasz sie do innych zadan Jestem na 40% przekonany, ze inne zadania beda tez tak podejrzewam. Szczególnie, że żadnym graczem nie jestem. Ale całość będzie się odbywać w klubie golfowym, a w takich często obowiązują różne zasady dress code'u. W sumie to nawet dostałem wytyczne, ale na zasadzie czego nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Można by powiedzieć: Quae non sunt prohibita, permissa intelleguntur - co nie jest zakazane, uważa się za dozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelradzio Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Znacie może jakiś dobry "poradnik" wiązania muszki? Ostatnio siedziałem nad tym i powoli zacząłem nabierać wprawy, ale nie zawsze wychodzi to co bym chciał osiągnąć. Szczególnie nie podoba mi się węzeł, a największe problemy mam ze zrobieniem drugiego "skrzydła" owada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Ważne stwierdzenie w tym filmie: muszkę można poprawiać do skutku już po zawiązaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelradzio Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Natychmiast przetestowałem i mucha od razu ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 dla przypomnienia - z bloga gntlmen'a 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 brązowe, podwójne monki, 9, znajdę gdzieś na wyprzedażach? coś w stylu tych meermin, tylko trochę jaśniejszy brąz Edit: jednak zostaje przy tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 gdzie mogę kupić guziki rogowe do garnituru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 Na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 W polskich sklepach internetowych, a najtaniej - kupić mocno zużyty garnitur dobrej firmy na Allegro i zrecyclingować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 Roman ma w swojej ofercie (szarmant.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Czy mamy kogoś z Brukseli? Potrzebuje informacje o jakiejś polskiej restauracji w Brukseli. Obiecalem komuś, ze sie dowiem i podam adres. Czy sa tam takie w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Dziewczyna z którą kiedyś pracowałem mieszka teraz w Brukseli, jeżeli nie pojechała na wakacje to napiszę do niej w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Oj Waski, grunt grzaski! Ona w zyciu nie uwiezy, ze chodzi o "adres polskiej restauracji w Brukseli, bo kolega kolegi pytał" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Ona wie, że jestem poważnym i stabilnym mężczyzną, odpowiedzialnym mężem i ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byblos1111 Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Dzień Dobry. Mam pytanie -mam nadzieję ze zadaję w odpowiednim dziale) Gdzie mogę kupic w Polsce skorę na płaszcz około 5 m,ma to byc czarną skora cielęca z włosiem-włosie będzie od zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Koledzy ci zaraz wytłumaczą że skórzane płaszcze są passe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 ...-włosie będzie od zewnątrz Futro znaczy się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Jaki to rodzaj tkaniny? Czego szukać w próbnikach? (chodzi o marynarkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Len? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Czysty Len? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Czysty len od mieszanki z bawełną ciężko odróżnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Na tym blogu http://proper-cloth.tumblr.com ta marynarka jest częstym gościem, może to coś pomoże, zastanawia brak gniotliwości choć to wszystko może być kwestia przygotowania do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi