leonid Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wszystkie są ok, jednak ostatnie, IMO, bez skarpet, do mokasynów albo boat shoes. Cytuj
Bażant Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Nie mogę odnaleźć wątku… czy ruszyło coś w kwestii grupowego zamówienia garniturów z Azji? (Suitsupply) Cytuj
mosze Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Pytania stylistyczne proszę kierować do "Forumowej Poradni Stylistycznej". Dyskusja o doborze spodni do marynarki przeniesiona tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/380-forumowa-poradnia-stylistyczna/page-116 Cytuj
Rdk Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Do butów w kolorze burgund i ciemnogranatowych (prawie czarnych) spodni zakładać pasek czarny czy brązowy? Jak potem do tego zestawu dopasować kolor paska zegarka? Cytuj
kamil Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Pasek w kolorze burgund powinien być w sam raz. Jeśli nie masz, to wybrałbym brąz, który - zależnie od odcieni obu skór i oświetlenia - potrafi być bardzo podobny do burgunda. Paskiem zegarka nie przejmowałbym się w ogóle. Cytuj
pirat Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Jest jeszcze trzecia droga: szelki. Cytuj
.mateusz Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Czy fular pasuje do koszuli button down z oksfordu i podwiniętych rękawów? Cytuj
alabuz Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Przepraszam za amatorskie pytanie, ale nigdy nie widziałem krawata z grenadyny i chciałbym się spytać czy ten krawat jest właśnieo takim splocie http://www.ctshirts.co.uk/men's-ties/Churchill-dark-navy-textured-plain-woven-tie?q=3gubd2||TP045NAV|||||86,441,416,|||||||| Jestem zaproszony na wesele kolegi w roli świadka i szukam odpowiedniego krawata na tą właśnie okazję. Edit. Nie wiem czemu, ale nie podczytuje całego linka. Trzeba go ręcznie skopiować do wyszukiwarki. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie, nie jest, ale CT ma w swojej ofercie takie krawaty. Użyj wyszukiwarki i hasła: "grenadine". Cytuj
Remy Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Czy ktoś przymierza się do zakupu koszul w TM Lewin ? Cytuj
TomekB Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Jak nazywa się taki rodzaj wełnianej tkaniny? Hopsack? Cytuj
paparazzo Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Czy ktoś przymierza się do zakupu koszul w TM Lewin ? Nie, ale mogę się przymierzyć Miło jeśli pojawiłby się jeszcze ktoś chętny Cytuj
woj Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 http://sklep.vistula.pl/product-pol-2323652-Marynarka-MEMPHIS-BASIC-SOLO-2-Lantier.html widzicie to z jeansami, chinosami ? ten mikrowzó jest dość mocny Cytuj
maciato Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Czy ktoś przymierza się do zakupu koszul w TM Lewin ? Nie, ale mogę się przymierzyć Miło jeśli pojawiłby się jeszcze ktoś chętny Chętnie dorzucę się z dwiema koszulami - nie mam jeszcze sprawdzonej rozmiarówki TML. Proszę o PW jeżeli będzie robione zamówienie. Cytuj
woj Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 http://sklep.vistula.pl/pol_pl_Marynarka-MEMPHIS-BASIC-SOLO-2-Lantier-2323652_1.jpg wiecej zdjec - http://sklep.vistula.pl/product-pol-2323652-Marynarka-MEMPHIS-BASIC-SOLO-2-Lantier.html Ktoś to widzi z jeansami albo chinosami? Czy w ogóle to jest uniwersalne? To jest z takich ciemnych i jasnych punktów, więc chyba koszule ze wzorem odpadaja do tego? Cytuj
Breslauer Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Możesz spróbować z jasnymi cienkimi chino np tak: Cytuj
woj Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 dobry pomysł dzięki co prawda ta na zdjęciu jest bardziej jednolita ale to chyba nie będzie mieć dużego znaczenia w tym wypadku, troche mam ubawy że tak faktura jest trudna, ale może aż tak źle nie jest Cytuj
tombar Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 czym najlepiej usztywnić klapy marynarki (mają być smokingowe) przy założeniu że nie chcę by były klejone? Cytuj
Misza Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Ale to chyba jest pytanie do krawca, które nie musi paść, bo powinien najlepiej wiedzieć "czym". Chyba, że czegoś nie zrozumiałem . Cytuj
tombar Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 owszem ale na próbę z przemodelowaną sylewtką pierwszy garnitur szyję u budżetowego krawca któremu dobrze poddać doby pomysł Cytuj
Misza Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Ok, oddaję pola bardziej doświadczonym, choć nieproszony powiem, że budżetowy krawiec na początek, to jest wybór pełen zagrożeń. Już milknę . Cytuj
kamil Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Budżetowy krawiec to - na podstawie mojego doświadczenia - co najmniej 80% szans, że pieniądze zostaną nieodwracalnie wyrzucone w błoto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi